mokmok2323 發表於 24-4-2007 07:35:41

後期來講就唔同了~.~
後期d禪醫破2萬血係可以~只要你全裝用合晒果d加血石同用完36房果招+加血量的武功
機會係冇人可以一r秒殺你-.-"2r都冇乜可能,一係有次發動1.5倍傷~
so醫同拳打唔會差好多~加上2轉果招加鎖好勁=3=v"發動到個效果同其他職來講係好頭痕的一個職業~.~全悟就可以了~悟體都得^^"

c21211212 發表於 25-4-2007 00:42:11

咁我要毒悟醫,,用弓o唔ok架???

再次一遊 發表於 25-4-2007 10:42:43

毒醫多數都係用弓/杖

adamsteve 發表於 25-4-2007 17:59:06

我發現加左新招
一齊諗下有無得做暴力醫
第一出左閉五行 全體加10防 攻25 -2.5% 1lv黎的
             咩咩咩秘要=.=總之1lv哥度已經係 1點力就加1個傷害

加埋原先ge金鋼經 其實用力敏醫都ok@@
企前排 敏高就放第一卷  力可以用黎打人@@
我諗住學下閉五行試下 可能ok 咩咩秘要就唔諗住學 邊有人升咁多點力姐

但係我都諗住玩返體悟醫lu 我升3悟1體定2悟1體好呢

其實都唔係成日有人組醫師架因為太多醫師ma
到pk哥陣 體醫先係最勁@@

[H]max 發表於 25-4-2007 18:56:21

我比d 心得
在之前少林有次大測c一入到game就50lv
果果都入去玩pvp(我都係到)我c過單p一個全敏拳(果時我是全體醫)
拳先打我扣左我4分1血之後我放毒sm佢又加左金鋼不足1分中拳死左我冇扣到血
升lv方面:我會加到60點體其他加悟(因到後其你會去x陽右上打d怪)加血會好勁嫁
前排死你就一定死so你加體可以9到人又可以擋到

sumao 發表於 25-4-2007 19:48:28

我係新手,全悟+點
學咩招+血
邊招可以+血(最大值)
邊招可以復人
邊招打人
有無招可以打到d毒唔到果類怪

carter2326 發表於 26-4-2007 02:56:11

我第一次玩好多野都唔知請多多只教
請問ec應該學d咩技同學到幾級?

killer1221 發表於 29-4-2007 14:52:42

有冇人話我知玩全悟醫要加咩技同學幾級?

stayxxx 發表於 30-4-2007 07:21:36

其實唔用武器係唔係出招快d...............
我見人唔用=.=有時快過d力敏拳..............
仲有我想問千斤 e一招
佢會唔會加多幾個物品位比你嫁

-Ken- 發表於 11-5-2007 19:41:35

毒係咪打鬼果d打唔到?
如果係咁打鬼屬既怪點打?..
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
查看完整版本: 真•少林傳奇 醫宗討論區