樂古Nakuz

標題: Evo比賽(更新) [打印本頁]

作者: singstarwing    時間: 10-5-2008 13:48
標題: Evo比賽(更新)
Evo計分出線賽【希望所有evo高手參加】

本比賽採用最新既計分方法,讓我們來一次*真正技術交流*(舉辦原因xd)

是次比賽由Love_陞舉辦,
亂世之奸(膠)雄友情資助樂點,
冠軍+800,亞軍+90,季軍+80,第4名+70,第5名+60,
第6名+50,第7名+40,第8名+30,參加者+10(暫定)

nomygf額外給FFA2@4亞軍220樂點(連10%稅)
FFA冠軍1200樂點

小門資助2@4冠軍隊每人1千800樂點
evolution!!!!!資助2@4冠軍150現金,
ffa冠軍100現金

比賽日期稍後公佈(7月1日開始),截止報名時間係6月20日(暫定)

比賽設有FFa,2@4兩種

計分方法(棄權or Del塔將不獲任何分數or樂點):
FFa:殺敵+1(2人同時殺1個敵人沒分),最後生還+1,爆kill死+1
2@4:殺敵+1,殺team+1,最後生還team+1,爆kill死+1
同分時將以死亡的先後次序決定出線權
每場分數高的人將會出線,最後決賽也是由該場所得的分數決定名次
每場出線人數視乎報名人數而決定(6月21日公佈)

規則:只能對隊友or朋友講粗口,有人投訴你就樂點-5,該場分數-1
禁止任何不在遊戲內的通水方法(如電話,msn)
因為2人or2隊同時殺1個敵人沒分加,所以口術圍人是可以的
死亡後遊戲時間5分鐘內必須離場

*報名方法:在此post留下【一定要有msn】,比賽名字(2@4既幫隊友留埋)

參賽名單:(未有msn者請於6月20日前補上,否則將會被無視,比賽日must開msn)
FFa(39人了):          msn:
Love_陞        evil19911024@hotmail.com
我愛P○          未有
〝◆痕♂跡≠ζ        pineapplebob987@hotmail.com
~紅~            未有
頭痕字d          kwoksea2006@yahoo.com.hk
死~七夜志貴~神       eddiehkslam@yahoo.com.hk
神龜大俠          lawrance1993@hotmail.com
賊._."•興         tomloveviann@hotmail.com
MaNgo     can_dinlung@hotmail.com
亂c晨丁          cp_ting61@hotmail.com
精銳惡神          gooddog3212000@hotmail.com
傻仔.蔥          louisdavis1993@hotmail.com
【民】卡恩傑洛       QAQ0126@hotmail.com
【民】黑白無常       tom960960@hotmail.com
.愛﹏【曉雷】       alexluichishing@hotmail.com
『剎』情痴         tszlokleung@hotmail.com
Love_醉        chw07091992@hotmail.com
ben辜           ben2002002@hotmail.com
打到5p切jj         ronaldwyl@hotmail.com
星乂夜月          chanroy419@hotmail.com
├無法┤§相見        ben_chu_tat@hotmail.com
JUSTUICE          brian880906@hotmail.com
雪乂虎           kevin12341010@hotmail.com
--W@I--       wai282003@hotmail.com
--Y!N--       ray0757@hotmail.com
卡卡東           ricky18192001@hotmail.com
亞格斯           online_law@hotmail.com
Love_晴        ykhlpatrick@hotmail.com
Love_樂        simon_lok300890@hotmail.com
小布            piupiu886@hotmail.com
神jim            j.s.knight@hotmail.com
公瑾            scroll1083@hotmail.com
匠仁            nicholaslo2003@hotmail.com
§賊*>思         kwan_shit@hotmail.com
wilson           wilson100bm@hotmail.com
史力加           timchan1984@hotmail.com
Chong           未有
倉鼠仔           leungpakhin@hotmail.com
Mr.KiLer          michaellau12345@hotmail.com
kit~            chuenllyy@hotmail.com

2@4(21隊lo):
<Love_陞        evil19911024@hotmail.com
隊友:Love_醉      chw07091992@hotmail.com
<點心            hei918262005@hotmail.com
隊友:推車          mmwj44@yahoo.com.hk
<亂c晨丁          cp_ting61@hotmail.com
隊友:ben辜         ben2002002@hotmail.com
<Love_晴        ykhlpatrick@hotmail.com
隊友:Love_樂      simon_lok300890@hotmail.com
<賊.蒙d          samkuet@hotmail.com
隊友:賊.興         tomloveviann@hotmail.com
<〝◆痕♂跡≠ζ        pineapplebob987@hotmail.com
隊友:※愛你•一生※     ramondabc@hotmail.com
<精銳惡神          gooddog3212000@hotmail.com
隊友:傻仔.蔥        louisdavis1993@hotmail.com
<.愛﹏【曉雷】       alexluichishing@hotmail.com
隊友:福           xiaofulove2b@hotmail.com
<星乂夜月          chanroy419@hotmail.com
隊友:雪乂虎         kevin12341010@hotmail.com
<天•逆]]大佬賢       yin345345@hotmail.com
隊友:天•逆]]小王子     tonytom1992222@hotmail.com
<--W@I--       wai282003@hotmail.com
隊友:--Y!N--     ray0757@hotmail.com
<神..林                vincentlam528@hotmail.com
隊友:ISSAC         kindtsz528@hotmail.com
<【民】Lucifer        lawben1991@yahoo.com.hk
隊友:【追】YuKa      yuka_473670@hotmail.com
<小布            piupiu886@hotmail.com
隊友:神jim          j.s.knight@hotmail.com
<夏日炎炎          www.kit7292008@hotmail.com
隊友:明日之星        未有>
MaNgo     can_dinlung@hotmail.com
隊友:史力加         timchan1984@hotmail.com
<Chong           未有
隊友:小井          pingbhnkc@hotmail.com
<倉鼠仔           leungpakhin@hotmail.com
隊友:【民】被圍中><    wing418msn@hotmail.com
<愛倫子          andywan91@hotmail.com
隊友:~流感~        jonsonlau@hotmail.com
<tkp99274         hohonsing1@msn.com
隊友:clexc         clexcl222@yahoo.com.hk
<小蒙。、Q        simon_wong1013@hotmail.com
隊友:大c忽         pk19931221@hotmail.com

作者: 沉默是金-ˍ-    時間: 10-5-2008 13:53
Love團全力支持[[bao_36]]
作者: wong009    時間: 10-5-2008 14:26
有啲想玩下..
報住先得吾得
我愛P○
作者: singstarwing    時間: 10-5-2008 14:54
我愛Po,都話要留埋msnlo,11,想拎你msn好耐啦

作者: 調理農務第七代    時間: 10-5-2008 14:57
msn:pineapplebob987@hotmail.com
ac名:〝◆痕♂跡≠ζ
陞哥叫到 點都要比下面:lol  
希望唔係第尾 囧

近排發現好多人冒認我囉
玩evo我淨係會自己開 唔會入人地場 (除非fd叫我入)
冒認我果d明係想整臭我個名..

作者: 小莓。改    時間: 10-5-2008 16:25
NAME:~紅~
鬼有MSN咩
作者: RZero    時間: 10-5-2008 16:34
雖然唔會玩
不過我撐你a__a
陞陞加油xd
((以後ffa唔好成日追住我黎打  囧

(p.s.考完試我寧願留多d時間溝女(?) xdd
作者: 搞搞鎮有幫襯    時間: 10-5-2008 16:49
標題: 回復 2# 的帖子
咁我要退出的說-___-"
作者: 頭痕字D    時間: 10-5-2008 18:02
我又報名玩下ffa先[[tyjp-2-6]]
作者: ~七夜志貴~    時間: 10-5-2008 18:12
本人報名FFA比賽
比賽名字:死~七夜志貴~神
MSN:eddiehkslam@yahoo.com.hk
雖則我10年都唔開一次MSN

作者: 神龜大俠    時間: 10-5-2008 19:51
我報名FFA比賽   

2@4我差唔多累死哂所有玩過EVO的人

so只係報FFA

lawrance1993@hotmail.com
作者: 馴獸魔    時間: 10-5-2008 21:32
......要睇下大佬蒙比唔比我參加^~^"

賊._."•興  字......

在此希望你地成功舉辦!

賊團既人應該會黎踩你地場@_@

作者: nomygf    時間: 10-5-2008 22:38
若果一場遊戲內有多於 1 人以上同分怎樣 ?

我有兩個提議,
1) 最新到達封建時代的玩家可擭 1 分
2) 最快合成六級兵種/精銳戰像 可擭 1 分
    雖然每隻六級兵種/精銳戰像需石量不同,
    但是若果合了一隻較低石量的兵種, 換言之實力方面不會太強,
    即是, 你擭得其他項目的分數將會降低機會率
    但是這還是局限在 FFA 場面上用較好。
作者: 搞搞鎮有幫襯    時間: 10-5-2008 22:46
標題: 回復 13# 的帖子
封建不如城-.-
ng幫下佢手搞吧
作者: nomygf    時間: 10-5-2008 22:59
標題: 回復 14# 的帖子
封建時代可以輕輕的解決民兵直上吧 [[bao_42]]
========================
我有心無力, 或是說成無心無力好些,
只是我比較想知到合共的 530 樂點全是由奸雄出的嗎 ?
是的話我不介意額外給第一, 二名付出每人122樂點連10%稅(即是100樂點)。
作者: 亂世之奸雄    時間: 11-5-2008 00:38
標題: 回復 15# 的帖子
你助下慶我無所謂- -

我只係知我之前太弧寒;P
作者: 神龜大俠    時間: 11-5-2008 10:01
爆kill死都可以加1分??

咁應該冇人用lower

作者: 惡神    時間: 11-5-2008 10:26
爆得KILL死都應該到尾聲架啦
P.S 太廢唔想參加/_\
作者: 搞搞鎮有幫襯    時間: 11-5-2008 12:05
標題: 回復 16# 的帖子
我本來諗住8月搞你豪氣d-.-
咁陞搞左就算a_a
你繼續孤寒吧xdd"
作者: singstarwing    時間: 11-5-2008 13:04
大家都參加啦,惡神你都想同下農務調理果個bob仔隻揪家
如果同分以殺敵數計算,其次以最後生還,最後以最先爆kill死
大家想唔想8月搞先,我冇所謂
作者: 搞搞鎮有幫襯    時間: 11-5-2008 16:07
標題: 回復 20# 的帖子
算啦~o~
你搞吧~o~
當我休息下c_c
作者: singstarwing    時間: 12-5-2008 23:20
冇人報2@4既,洗唔洗我去幫你地相體,搵隊友,搵多d人報2@4啦

作者: alvinyim    時間: 13-5-2008 04:11
無人報2@4我報

點心
msn:hei918262005@hotmail.com
推車
msn:mmwj44@yahoo.com.hk

雖則我地都係陪跑
但都希望唔好似上次禁搞唔成- -
作者: singstarwing    時間: 13-5-2008 14:08
我叫近d fd報名,應該好多都識,唔會唔黎,快d多d人報名啦,
傳說小兵同雪虎,亂c晨丁同ben都打2@4
想挑高手team一定要報名

作者: 亂世之奸雄    時間: 13-5-2008 18:05
咦咦...丁+ben

我睇黎要搵我表哥出山(?)
作者: 搞搞鎮有幫襯    時間: 13-5-2008 19:28
標題: 回復 25# 的帖子
奸雄大玩絕招-膠法
一打10的說唷
作者: 惡神    時間: 13-5-2008 19:45
aoc名id:精銳惡神
樂古id:惡神
msn:gooddog3212000@hotmail.com
作者: RZero    時間: 13-5-2008 19:47
來來來
本29洋蔥來報ffa  囧

game名  傻仔.蔥
樂古名有眼睇啦 gg  RZero
msn louisdavis1993@hotmail.com

陞陞阻住我溝女 12
作者: 小門    時間: 13-5-2008 21:35
2@4看上去不太熱鬧
來加個碼吧
2@4冠軍一千樂點,每人一千啊
聽好了,只出一千(合共二千),我不理什麼稅
作者: singstarwing    時間: 13-5-2008 23:53
小門叫d潛左水既高手黎玩啦,
睇下新一代勁d定舊果代,得閒既歡近你落埋場(唔會俾你拎第1><)
作者: 馴獸魔    時間: 14-5-2008 09:28
-3-.............我地參加2@4

蒙D   samkuet@hotmail.com

隊員: ↓賊._."興 tomloveviann@hotmail.com

-------------------------------------------------------------------
輸左切jj _."
作者: 亂世之奸雄    時間: 14-5-2008 14:51
陞暫時加分果度空置住先

我同ng再傾下
作者: 搞搞鎮有幫襯    時間: 14-5-2008 16:03
標題: 回復 32# 的帖子
你豪氣第一名有一萬我就玩-.-
作者: 小門    時間: 14-5-2008 17:35
原帖由 singstarwing 於 13-5-2008 23:53 發表
小門叫d潛左水既高手黎玩啦,
睇下新一代勁d定舊果代,得閒既歡近你落埋場(唔會俾你拎第1><)

我現在就只有AOE3
作者: 死刑犯    時間: 14-5-2008 17:39
雖然5知7月邊日,不邊都系報埋先la
比賽名字:【民】卡恩傑洛
QAQ0126@hotmail.com

作者: singstarwing    時間: 14-5-2008 17:47
原帖由 Peter! 於 14-5-2008 17:23 發表
100分叫勁多[]

2@4冠軍有1千,100果度係遲d會加多d,仲傾近
作者: tom96321    時間: 14-5-2008 18:56
比賽名字:【民】黑白無常
tom960960@hotmail.com
作者: 調理農務第七代    時間: 14-5-2008 19:24
陞哥 我黎支持2@4
ac名:〝◆痕♂跡≠ζ
msn:pineapplebob987@hotmail.com
隊友名:※愛你•一生※
msn:ramondabc@hotmail.com
作者: singstarwing    時間: 14-5-2008 20:48
原帖由 死刑犯 於 14-5-2008 17:39 發表
雖然5知7月邊日,不邊都系報埋先la
比賽名字:【民】卡恩傑洛
<A href="http://www.nakuz.com/bbs/mailtoAQ0126@hotmail.com">QAQ0126@hotmail.com

叫埋你d團友報ffa同[email=2@4]2@4[/email]啦,睇下民,賊,love邊個勁d
作者: 死刑犯    時間: 14-5-2008 20:54
標題: 回復 40# 的帖子
我族5系好多人玩evo的
(因為團戰大捷,所以d人玩兵堡)
作者: 亂世之奸雄    時間: 14-5-2008 21:44
標題: 回復 41# 的帖子
咳咳
聽聞果場係未解決的說
作者: 死刑犯    時間: 14-5-2008 21:57
標題: 回復 42# 的帖子
的確是未完場
但對於本族首場團戰
已是大捷
(找日系msn要同你談判@@)
作者: 亂世之奸雄    時間: 14-5-2008 23:24
標題: 回復 43# 的帖子
咳咳...咳咳...

呢層呢....就呢......
(被拖走,因過分離題
作者: Leo1995    時間: 16-5-2008 23:42
我又參加下ffa先

玩家名字:『剎』情痴
msn:tszlokleung@hotmail.com
作者: singstarwing    時間: 17-5-2008 00:37
洗唔洗幫你地相體,再唔係自己係呢個post搵d報ffa既人組隊打2@4啦,2@4招生不足
作者: RZero    時間: 17-5-2008 15:04
我同惡神報2@4~~
陞陞你加埋吧

((懶得打資料  反正ffa那裡有了
作者: 惡神    時間: 18-5-2008 09:14
好期待農務同我地打a_a
作者: ronaldwyl3    時間: 18-5-2008 16:21
打到5p切jj
ronaldwyl@hotmail.com
玩ffa
作者: pyc02139    時間: 18-5-2008 16:38
大家快d黎玩下la~
可以同其他人比賽...
運氣好的話仲可以稱霸evo   = 3=
作者: 亂世之奸雄    時間: 18-5-2008 22:13
FFA 16+人, 2@4 8+隊 會300分(第一

FFA 32+人 , 2@4 16+隊 會500分(第一

初步計劃囧
作者: singstarwing    時間: 18-5-2008 23:19
小門都1千,你咁樣會俾人串的
作者: ~七夜志貴~    時間: 20-5-2008 22:16
個POST沉到咁落 = =
話說IF FFA參加人數唔係8既倍數咁點
作者: singstarwing    時間: 20-5-2008 22:37
咁咪唔齊8個人打lo,睇下邊個咁好運
作者: BRIAN3332    時間: 21-5-2008 03:40
FFA
名:JUSTUICE

brian880906@hotmail.com
作者: 搞搞鎮有幫襯    時間: 21-5-2008 16:48
加油努力^o^
陞陞拎唔到第一Love族大大西司打你patpat的
作者: 乂雪虎    時間: 21-5-2008 18:19
:lol FFA BANG
作者: 搞搞鎮有幫襯    時間: 22-5-2008 17:44
原帖由 pyc02139 於 18-5-2008 16:38 發表
大家快d黎玩下la~
可以同其他人比賽...
運氣好的話仲可以稱霸evo   = 3=

西司大大稱霸中...
作者: 乂傻豬‥〞    時間: 22-5-2008 23:47
我做啦啦隊好了~
賊團 加油!!!
作者: 過去.回憶    時間: 23-5-2008 09:29
玩下ffa先~~   (唔係高手玩唔玩得?? 我中手~~)  

遊戲名: ├無法┤§相見

msn: ben_chu_tat@hotmail.com

作者: ~七夜志貴~    時間: 23-5-2008 15:45
標題: 回復 62# 的帖子
想同你玩番場FFA好耐
作者: 過去.回憶    時間: 23-5-2008 15:49
標題: 回復 63# 的帖子
.... 不過我都係輸硬既- - 個個勁人
作者: RZero    時間: 23-5-2008 19:03
原帖由 過去.回憶 於 23-5-2008 15:49 發表
.... 不過我都係輸硬既- - 個個勁人

傻啦
我仲29 a__a
前兩日先del完兵島隻兵 a__a
作者: 過去.回憶    時間: 23-5-2008 19:05
原帖由 RZero 於 23-5-2008 11:03 發表

傻啦
我仲29 a__a
前兩日先del完兵島隻兵 a__a

.... 你唔小心姐~~
作者: 大佬賢    時間: 23-5-2008 21:06
報2@4
樂古名稱:大佬賢
遊戲名稱:天•逆]]大佬賢
msn:yin345345@hotmail.com
隊友樂古名稱:yin321
隊友遊戲名稱:天•逆]]小王子
隊友msn:tonytom1992222@hotmail.com
作者: 1512    時間: 23-5-2008 23:35
我又報名玩下吧-v-

樂古名稱:1512
隊友名稱:ray0757
遊戲內的名稱:--W@I--
隊友遊戲內的名稱:--Y!N--
報名者MSN:wai282003@hotmail.com
隊友 MSN:ray0757@hotmail.com

報2@4&FFA(2個人都報ffa+2@4)

原帖由 singstarwing 於 10-5-2008 01:48 PM 發表
1Evo計分出線賽【希望所有evo高手參加】

本比賽採用最新既計分方法,讓我們來一次*真正技術交流*(舉辦原因xd)

是次比賽由Love_陞舉辦,
【亂世之奸(膠)雄友情資助樂點,
冠軍+300 ...

搞手(樓主),我同我個fd都有報埋ffa的...做咩冇我地個名嫁囧?

作者: lawben    時間: 26-5-2008 21:46
樂古名稱:lawben
隊友名稱:cs16down
遊戲內的名稱:【民】Lucifer
隊友遊戲內的名稱:【追】YuKa
報名者MSN:lawben1991@yahoo.com.hk
隊友 MSN:yuka_473670@hotmail.com

報2@4&FFA(2個人都報ffa+2@4)
作者: singstarwing    時間: 26-5-2008 22:06
我1星期先更新1次,其實睇心情,樓上我都有玩過遊戲王卡,小翼...
傻豬啦啦隊太好了,但唔知你點係aoc做到啦啦隊,唔通win左既人拎到你幅相?
作者: lawben    時間: 27-5-2008 10:52
現在仲有無玩遊戲王卡
你叫小翼?
同埋因為我之前會考
無玩AOC好耐
應該廢左好多
可唔可以同D無甘勁既人一組
作者: singstarwing    時間: 27-5-2008 17:26
冇玩卡4個月有多了,大埔冠軍,dm拎左幾次第2,3你都唔識我...
我分組都未諗到點分,到時先算
作者: 林志    時間: 27-5-2008 20:15
本人報2@4比賽..
名:神..林     msn:  vincentlam528@hotmail.com
隊友:ISSAC  msn:  kindtsz528@hotmail.com
唔該晒...
作者: lawben    時間: 27-5-2008 20:56
我知邊個係小翼
所以先問你
玩遊戲王係咪叫小翼
我都有上DM的
不過,無玩遊戲王起馬兩年啦
作者: 卡卡東~    時間: 28-5-2008 02:10
卡卡東
玩ffa
msn ricky18192001@hotmail.com
作者: geog    時間: 28-5-2008 16:47
樂古名:geog
aoc 名: 亞格斯
online_law@hotmail.com
ffa 的

2@4搵人中
作者: singstarwing    時間: 28-5-2008 16:49
原帖由 geog 於 28-5-2008 16:47 發表
樂古名:geog
aoc 名: 亞格斯
<A href="http://www.nakuz.com/bbs/mailtonline_law@hotmail.com">online_law@hotmail.com
ffa 的

2@4搵人中

唔搵皮旦啦,唔洗頻我好歡近佢,佢係一個無分拎都照俾人圍的人選
作者: pyc02139    時間: 29-5-2008 21:30
Love_樂      simon_lok300890@hotmail.com

報ffa

[email=2@4]2@4[/email]可以同時報2隊嗎?
我同學想玩玩,但我巳經...有晴了= w =

其實用不同的名字報你們都唔知la~~(被打
作者: pyc02139    時間: 29-5-2008 21:33
還有....ffa  2@4 找人代打的話  可以找我唷 =]
一直想胡亂地打一回  做一下不負責任的29....

Love_樂      
simon_lok300890@hotmail.com
作者: 丘比凸    時間: 31-5-2008 00:26
大家哈佬 好耐 冇見xd
作者: singstarwing    時間: 31-5-2008 00:39
原帖由 丘比凸 於 31-5-2008 00:26 發表
大家哈佬 好耐 冇見xd

你係咪黎埋玩呀,聽人講你好勁,想同你打好耐
太鍾意俾人技術擊倒...
作者: evolution!!!!!    時間: 31-5-2008 15:44
又係加分咁無聊
d 分食得架?
我私人醒 1 舊水比FFA 同 2@4 既第一名
作者: ~七夜志貴~    時間: 31-5-2008 17:15
標題: 回復 82# 的帖子
如果不是加分是獎現金我不溫大考也要苦練EVO XD
作者: 過去.回憶    時間: 31-5-2008 19:26
標題: 回復 83# 的帖子
我都會 ><  話哂d錢重要d XD
作者: 亂世之奸雄    時間: 31-5-2008 19:55
錢銀方面要問到上頭-_-

不過相信...(拖
作者: evolution!!!!!    時間: 1-6-2008 16:57
我唔係講笑的
作者: piupiu886    時間: 1-6-2008 18:39
本人報名FFA比賽
比賽名字:小布
MSN:piupiu886@hotmail.com

想問下送死人有冇分?
作者: piupiu886    時間: 1-6-2008 18:44
報 2@4
小布
MSN:piupiu886@hotmail.com
隊友:
神jim
MSN:j.s.knight@hotmail.com
作者: piupiu886    時間: 1-6-2008 18:46
幫人報FFA

nakuz id: travian
神jim
MSN:j.s.knight@hotmail.com
作者: singstarwing    時間: 1-6-2008 19:25
送死人係1分都拎唔到既,多謝你帶咁多人黎玩
作者: jackso1083    時間: 1-6-2008 20:03
本人報名FFA比賽
比賽名字:公瑾
MSN:scroll1083@hotmail.com

作者: evolution!!!!!    時間: 1-6-2008 20:59
我唔係講笑
請版主聯絡我
作者: singstarwing    時間: 2-6-2008 01:46
原帖由 jackso1083 於 1-6-2008 20:03 發表
本人報名FFA比賽
比賽名字:公瑾
MSN:scroll1083@hotmail.com

在比賽日期必定要開,唔係搵你唔到,其他日子我唔理你
時間表6月25度會post
作者: 匠仁    時間: 2-6-2008 03:42
匠仁
nicholaslo2003@hotmail.com
作者: 神龜大俠    時間: 3-6-2008 20:14
反對:爆kill死+1分

咁邊個去用lower
作者: 馴獸魔    時間: 3-6-2008 20:25
我幫我團友報名....佢打ffa

§賊*>思   kwan_shit@hotmail.com

--------------------------------
大家比下面@@" 咪咁快ko我地團

賊興上...
作者: 夏日炎炎    時間: 4-6-2008 08:36
本人同朋友一齊報2@4
ac名分別
夏日炎炎同明日之星
msn www.kit7292008@hotmail.com
作者: stormgoing    時間: 5-6-2008 22:34
FFA, wilson  ,  wilson100bm@hotmail.com
作者: singstarwing    時間: 6-6-2008 13:00
原帖由 夏日炎炎 於 4-6-2008 08:36 發表
本人同朋友一齊報2@4
ac名分別
夏日炎炎同明日之星
msn www.kit7292008@hotmail.com

你地唔係2人共用1個msn呀
作者: 小鼠仔    時間: 6-6-2008 18:51
我想問個比賽幾時完?

因為7月19號之後我就唔得閒

報定名先(2@4)
名:倉鼠仔
msn: leungpakhin@hotmail.com
隊友: 【民】被圍中><
msn: wing418msn@hotmail.com

ffa:
名:倉鼠仔
msn : leungpakhin@hotmail.com

作者: ~七夜志貴~    時間: 7-6-2008 19:24
問一下
比賽個哪個版本的map
作者: chongpakkin    時間: 8-6-2008 20:54
FFA:
Chong
小井

2@4:
Chong∼msn:chongchongpakkin199281cpk@yahoo.com
小井∼msn:pingbhnkc@hotmail.com

作者: 過去.回憶    時間: 8-6-2008 22:01
e排出左個2,7  會唔會用黎比賽用 ?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hmtmlarticle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2