樂古Nakuz

標題: ``ll3all3elFa:: lHappy lBirthday.*新增壽星喵既相相aUa" [打印本頁]

作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 20:45
標題: ``ll3all3elFa:: lHappy lBirthday.*新增壽星喵既相相aUa"
8.13       ``
今日係我個乖女,,花花生日>___<v!
所以整左D圖賀1賀佢A3Av"
唔知佢識唔識睇呢-~-"..

`3年前;我係SPCA領養佢番黎o3o"
個陣佢都兩個月大.__.
話咁快就3年啦-[]-..
我做呀媽既..都老懷安慰/3\"....

因為想係星夢貼圖區開PO.
就要影星夢相._."SO問小夜豬借左隻喵黎影XD
陣間得閒就PO埋佢個可愛樣比大家睇A3A!" ((迷:鍾無艷黎-_-! 醜醜醜`
/333\! 無論人地覺得佢幾醜都好.佢點都係我個可愛乖乖女.雖然成日爪到我流血囧"

去圖oUo.

1) Special Day 13th August.
加左張TT A0A`個牆好型XD`不過唔多明顯.

2) 窮老鼠与肥花花*
張圖好有童話&貧窮feel xPP"

3) lHappy lBirthday.
A3A`買左個CAKE比花花食XDD

4) 3歲啦-333-v`
-_-`其實我唔多清楚花花實質幾多歲囧`呀媽話1年=7歲`上網睇又話1年=15歲-o-!

5) 我愛花花;花花愛我-3-v
永遠永遠都陪住我>___<v"晚晚都同我訓教豬-w-!

``````````````````````````````````````````````````````*
壽星喵既相相O3Ov"
1)係廚房o3o.佢企上張chair度-w-! 好可愛~

2)花曰:睇下我幾高貴A0A!

3)係我書房個櫃上面-_-..高高在上的感覺

4)係書臺上zZz" (小夜..尋日我係度回緊你個陣`佢就係咁訓左係度- -! 跟住條尾fing fing下)

5)又係係書臺上面zZz-   -! 成日都用我d書/筆袋當pillow`

6)係我張chair度-_-!! 佢望上黎so影左xd`呢張影得好可愛<33

7)今朝我起完身`未摺被`佢就捐左入去訓-_-!! 冬天我都會開埋暖毯比佢訓-vvv-!

END XD"CM PLX!
SEE YOU NEXT YEAR A3A.

作者: ‵白羽★希〃    時間: 13-8-2008 20:48
1111左先!!\口/
好鍾意第4張 ><...可唔可以講下點整~__~??好想學呢個/_\"
第5張..令 =v="....

勁耐冇整圖"..要整返圖了-3333-再唔整我生{秀}~~~
yo*......

作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 20:50
原帖由 ‵白羽★希〃 於 13-8-2008 20:48 發表
1111左先!!\口/

快到咁OAO!!!!!
-_-..點解咁多人爭第1既; 樂古奧運化? [[yoyo_150]]
作者: ‵白羽★希〃    時間: 13-8-2008 20:53
比左cm na>v<
作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 21:00
原帖由 ‵白羽★希〃 於 13-8-2008 20:48 發表
1111左先!!\口/
好鍾意第4張 ><...可唔可以講下點整~__~??好想學呢個/_\"
第5張..令 =v="....

勁耐冇整圖"..要整返圖了-3333-再唔整我生{秀}~~~
yo*......

-____-`咁快打完cm既`
第1張`thx m( _ _ )m"
第2張`你都覺呢xPP"
第3張`加左兩張TT-0-"唔係幾覺得淡XD
第4張`你想學咩O.O?
第5張`thx v3v"
-w-~"耐冇整就整下啦xPP.個"秀"字我都唔識打囧r2.

ps.你洗唔洗第3都搶埋[[yoyo_142]]

作者: 小婷∮    時間: 13-8-2008 21:02
好野有新作睇
但係我入到黎第一個反應係心入面爆左句粗==
今次d作品比之前果d驚人好多==....
完美好多=.=
作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 21:04
原帖由 小婷∮ 於 13-8-2008 21:02 發表
好野有新作睇
但係我入到黎第一個反應係心入面爆左句粗==
今次d作品比之前果d驚人好多==....
完美好多=.=

OAO! 我第1時間睇到你個回覆..我O左囧!
爆粗-_____-....不是吧..做咩爆粗..'[[yoyo_148]]
但我覺得今次普通左D喎-口-!"...
冇完美的囧'..
作者: ‵白羽★希〃    時間: 13-8-2008 21:04
想知戈個係咩框框:..第4張-33333-
定一話係bh黎架-o-??

ps::...咁- -應你咋ma/口\""
有野學緊係打快d cm na!!
作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 21:09
原帖由 ‵白羽★希〃 於 13-8-2008 21:04 發表
想知戈個係咩框框:..第4張-33333-
定一話係bh黎架-o-??

ps::...咁- -應你咋ma/口\""
有野學緊係打快d cm na!!

個個咪點點框囉-____-..

-___-學緊野就專心D吧囧
作者: ‵白羽★希〃    時間: 13-8-2008 21:14
咁我唔知叫咩框牙ma  囧囧!!
邊忽有教學@______@"??????
同埋想要你個bh/口\"  囧
作者: 小婷∮    時間: 13-8-2008 21:17
原帖由 Janelle`:3 於 13-8-2008 21:04 發表

OAO! 我第1時間睇到你個回覆..我O左囧!
爆粗-_____-....不是吧..做咩爆粗..'[[yoyo_148]]
但我覺得今次普通左D喎-口-!"...
冇完美的囧'..

==係度諗我有冇眼花
普通-o-?唔覺
之前果d特別得黎硬係有d部份怪
至少今次唔覺有==
作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 21:21
原帖由 ‵白羽★希〃 於 13-8-2008 21:14 發表
咁我唔知叫咩框牙ma  囧囧!!
邊忽有教學@______@"??????
同埋想要你個bh/口\"  囧

-_-.NK有個教學叫點點框咖好似;
邊個BH-_-..你save我張圖再圈比我睇吧
原帖由 小婷∮ 於 13-8-2008 21:17 發表

==係度諗我有冇眼花
普通-o-?唔覺
之前果d特別得黎硬係有d部份怪
至少今次唔覺有==

-_-..哦...你冇眼花囧"
-0-"我覺得好似冇咩新意咁..
因為今次唔特別-0-so咪唔怪囉xDD"

洗白白先oUov"

作者: L0vEs`琪    時間: 13-8-2008 21:25
-0 -鼠妃 xd  ((果然有聽我講開p0 ;P
祝你貓貓hapi birthday <3
我鍾意1.3.5張 a_a
效果很好 ..
很美的呢 '
其他都好好 '
第3張果個框0_0. . 我想學 ;
開p0教牙 XDD
朕今日-_-懶得評語
  ((逃
作者: 小婷∮    時間: 13-8-2008 21:26
原帖由 Janelle`:3 於 13-8-2008 21:21 發表

-_-.NK有個教學叫點點框咖好似;
邊個BH-_-..你save我張圖再圈比我睇吧

-_-..哦...你冇眼花囧"
-0-"我覺得好似冇咩新意咁..
因為今次唔特別-0-so咪唔怪囉xDD"

洗白白先oUov"

簡單就是美<-岩唔岩洗?
作者: ‵白羽★希〃    時間: 13-8-2008 21:27
我想要戈個暗紋~__~.....
戈個係bh定咩黎~_~??
作者: 甜﹏甜.屋    時間: 13-8-2008 21:44
我生日都冇人講生日快樂oAo
作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 21:50
原帖由 L0vEs`琪 於 13-8-2008 21:25 發表
--0 -鼠妃 xd  ((果然有聽我講開p0 ;P
祝你貓貓hapi birthday <3
我鍾意1.3.5張 a_a
效果很好 ..
很美的呢 '
其他都好好 '
第3張果個框0_0. . 我想學 ;
開p0教牙 XDD
朕今日-_-懶得評語
  ((逃

皇上=^=! 臣妾求先睇女排嗌到氣咳`中國好唔抵\________/.
多謝陛下讚賞/3\!"
第3張個框咪係芷芷個個囉-o-!
臣妾都懶了`睇女排~___~ ((奔
原帖由 小婷∮ 於 13-8-2008 21:26 發表

簡單就是美<-岩唔岩洗?

岩OVO!`謝[[yoyo_156]]
原帖由 ‵白羽★希〃 於 13-8-2008 21:27 發表
我想要戈個暗紋~__~.....
戈個係bh定咩黎~_~??

你都要話我知第幾張咖-_-`....
原帖由 甜﹏甜.屋 於 13-8-2008 21:44 發表
我生日都冇人講生日快樂oAo

你生日啦咩v________v?.聽日先算啦~

作者: 白饅頭    時間: 13-8-2008 21:50
好可愛
我抽左九隻娃都無E隻[[m60]]
作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 21:54
標題: 回復 18# 的帖子
-_-其實唔鍾意呢隻野`隻眼好似jelly"
作者: 小婷∮    時間: 13-8-2008 21:54
原帖由 Janelle`:3 於 13-8-2008 21:50 發表

皇上=^=! 臣妾求先睇女排嗌到氣咳`中國好唔抵\________/.
多謝陛下讚賞/3\!"
第3張個框咪係芷芷個個囉-o-!
臣妾都懶了`睇女排~___~ ((奔

岩OVO!`謝[[yoyo_156]]

你都要話我知第幾張咖-_-`....

你生日啦 ...

不用謝-_-+ 事實係正斗
作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 21:55
原帖由 小婷∮ 於 13-8-2008 21:54 發表

不用謝-_-+ 事實係正斗

你太過獎啦[[yoyo_156]]

繼續睇女排先>口<"
作者: ‵白羽★希〃    時間: 13-8-2008 21:58
你話點點框戈張~________~
作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 22:15
原帖由 ‵白羽★希〃 於 13-8-2008 21:58 發表
你話點點框戈張~________~

D暗紋?.BH黎`-0-
作者: 叛♂小樽°    時間: 13-8-2008 22:27
Hapi B-day to your 花喵喵`xd

第1張`超靚`bh也特別的說`
第2張`好有意義`
第3張`hapi b-day `乜喵喵食得CakE嫁咩-3-`
第4張`我記得呢到邊到黎的`xd`
第5張`個底好靚`(得閒教我整`xd

Hapi B-day to your 花喵喵` AgaIn`  xd
作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 22:34
原帖由 叛♂小樽° 於 13-8-2008 22:27 發表
Hapi B-day to your 花喵喵`xd

第1張`超靚`bh也特別的說`
第2張`好有意義`
第3張`hapi b-day `乜喵喵食得CakE嫁咩-3-`
第4張`我記得呢到邊到黎的`xd`
第5張`個底好靚`(得閒教我整`xd

Hapi B-day to your 花喵喵` AgaIn`  xd

家陣佢好似係呀媽房c tv v3v`代佢thzu`xd

第1張`-w-ha..多謝`不過我唔多鍾意呢張`
第2張`有咩意義-_____-?.
第3張`本來我想奉獻自己比佢囧!
不過生日就比cake佢啦`囧;今晚都比左罐頭佢食-w-!
第4張`我都記得-3-! 所以用同1個方法去整個框`
第5張`個底係BH黎-3-! 你得閒問我就得閒教的啦-_-!

代佢THz y0u`aGain" x3x!
作者: 神靈之俊    時間: 13-8-2008 22:38
第1張`o....好令呀
第2張`o....好令呀
第3張`o....好令呀
第4張`o....好令呀
第5張`o....好令呀
作者: 叛♂小樽°    時間: 13-8-2008 22:39
標題: 回復 25# 的帖子
第2張`意義就係你每日比條魚佢食xd`
第3張`你奉獻自己比佢咁我咪冇左個Fd`

作者: 冰雨〥殘°    時間: 13-8-2008 22:42
-.- 你已經成功去到世界大師級
絕對有資格V___V
我都系比返小小評語先..
比唔到-.- 好得濟
作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 22:43
原帖由 神靈之俊 於 13-8-2008 22:38 發表
第1張`o....好令呀
第2張`o....好令呀
第3張`o....好令呀
第4張`o....好令呀
第5張`o....好令呀

乜你咁屎掉拔咖v3v`
想呃分講句hapi birthday to 花花咪0k囉 v________v"
原帖由 叛♂小樽° 於 13-8-2008 22:39 發表
第2張`意義就係你每日比條魚佢食xd`
第3張`你奉獻自己比佢咁我咪冇左個Fd`

-_-~嘩.....好有意義啊!
有-____-`不過比花花食到得番排骨咁解

thx多你1次 -____-
原帖由 冰雨〥殘° 於 13-8-2008 22:42 發表

-.- 你已經成功去到世界大師級
絕對有資格V___V
我都系比返小小評語先..
比唔到-.- 好得濟

-___-.什麼大師級..大獅級就係...獅吼鼠囧
我都系比返小小評語先..} 好矛盾↓
比唔到-.- 好得濟          } 好矛盾↑ -   -!!!

作者: 小夜*    時間: 13-8-2008 22:43
我要追喵債>////////<
老鼠偷左我隻喵喵返屋企啜啜/3\`
你又話俾你屋企隻喵相俾我睇既-3-
快d影快d影>/////<

今次整d圖好有心機@_@
quality好高喔xd`

第1張戈個框-0- 系米框完整斜左禁反選印bh的-﹏-?
我都諗吾到可以咁整添-3-
不過... 個景邊度黎-口-
我未見過既=~=..

第2張..字型我覺得吾系咁襯-0-
一尾魚-.- haha;
依個詞好似怪怪地a3a
唉唉; 我用tt成日都吾知點解吾match怪怪地-_-
同埋我太少tt了-3- 老鼠sd d俾我xd

第3張..喵食吾食得蛋糕嫁-~-
會吾會食死>////<
個hapi bday`我覺得用ps加仲好-0-
小芷個框黎系米呢-33333333-'
d淺淺地既暗紋-0- 好令我幾鐘意-3-

第4張..一年好似.....死喇吾記得添/.\
狗長命d定貓長命d嫁-口-..?!知左依樣應該會知系7定15-0-
又系戈d 點點-3-我都想整下;
下次你教多我一次丫xddddd`

第5張..除左個蝴蝶有dd怪之外-0-
其他戈d都系完美嫁>vvvvv<'
不過你隻喵喵好似好無奈咁既xddd

好喇回完啦-3-;;
0kkkkkkkkkk` hapi bday to花花花花花花[[yoyo_213]]

作者: Janelle`:3    時間: 13-8-2008 23:23
re.小夜豬oUo"

太長了-    -"唔copy去引用啦...
/____\咩喎`人家有比2K5M你黎租住你隻喵咖.
其實不如話我引誘佢捉我XD"
我驚佢個樣嚇親你.10個有9個都話佢醜-  -"
淨番1個就係我話佢可愛-_-..xD

我次次D圖都好有心機整咖\333/.吼`
今次好高Quality咩oAo? 唔多覺-_-..hee~

第1張`係呀-0-..
我成日都選取反選D野黎整XD
個景係尼中Xd"藥局下面咪有兩間屋既?.
出面個間個牆黎咖-_-.覺得D磚幾靚咪影下XD

第2張`唉..字型..我改左幾次啦..."都唔岩心水..
1尾魚好過1隻鼠XD"
-_-..咁用一條魚?...
我D TT狂試咖-   -..試下岩為止;
其實乜圖都做得TT的-   -"..MSN比你CC第2,3張既TT`

第3張`生日冇所謂啦-V-.比佢lam下咪算囉."0r達落佢個度xd
不會死吧-_-...佢唔食得佢自己唔會食的..囧
我懶得再用ps加-_-..煩好多xd'
對-0-芷芷框黎xd"
邊度有暗紋-____-?.我好似冇用過bh...

第4張`-___-.唔知了`yahoo知識+話花花佢28歲`
我覺得應該係貓長命D-  -`可以20歲..狗1X吧?
不如我開個教學XD"不過好簡單-_-..還是算吧;

第5張`我E+都覺得蝶蝶BH有D怪-_-.大局已定囧!
-3-`美中不足也~~~都話冇完美咖啦XD
-_-~唔通要佢跳舞咩囧....佢家陣都攤左係我左手邊-  -..
求先我打字個陣`佢條死人尾係度fing 黎fing佢[[yoyo_039]]

我都回完啦囧`

代佢thx你 a3a
作者: 笨雪豬〞    時間: 14-8-2008 00:15
happy birthday to花花-0-"

我最鐘意第3張a_____a"...
第4張也不錯-3-...
果個點點框我想學-0-"鼠鼠開教學喇-0-"
{{會否過份簡單-_-?!}}

我想睇花花的相a__a"...
講開貓~_~"我都好掛住我隻貓~_~"
不知不覺他被送走也快接近一年了/_______\"[[onion_50]]

作者: 小夜*    時間: 14-8-2008 00:59
原帖由 Janelle`:3 於 13-8-2008 23:23 發表
re.小夜豬oUo"

太長了-    -"唔copy去引用啦...
/____\咩喎`人家有比2K5M你黎租住你隻喵咖.
其實不如話我引誘佢捉我XD"
我驚佢個樣嚇親你.10個有9個都話佢醜-  -"
淨番1個就係我話佢可愛-_-..xD

我次次D圖都好有心機整咖\333/.吼`
今次好高Quality咩oAo? 唔多覺-_-..hee~

第1張`係呀-0-..
我成日都選取反選D野黎整XD
個景係尼中Xd"藥局下面咪有兩間屋既?.
出面個間個牆黎咖-_-.覺得D磚幾靚咪影下XD

第2張`唉..字型..我改左幾次啦..."都唔岩心水..
1尾魚好過1隻鼠XD"
-_-..咁用一條魚?...
我D TT狂試咖-   -..試下岩為止;
其實乜圖都做得TT的-   -"..MSN比你CC第2,3張既TT`

第3張`生日冇所謂啦-V-.比佢lam下咪算囉."0r達落佢個度xd
不會死吧-_-...佢唔食得佢自己唔會食的..囧
我懶得再用ps加-_-..煩好多xd'
對-0-芷芷框黎xd"
邊度有暗紋-____-?.我好似冇用過bh...

第4張`-___-.唔知了`yahoo知識+話花花佢28歲`
我覺得應該係貓長命D-  -`可以20歲..狗1X吧?
不如我開個教學XD"不過好簡單-_-..還是算吧;

第5張`我E+都覺得蝶蝶BH有D怪-_-.大局已定囧!
-3-`美中不足也~~~都話冇完美咖啦XD
-_-~唔通要佢跳舞咩囧....佢家陣都攤左係我左手邊-  -..
求先我打字個陣`佢條死人尾係度fing 黎fing佢[[yoyo_039]]

我都回完啦囧`

代佢thx你 a3a

隻喵都吾系我既v3v`
我都系借黎租俾你hahaha..'
引佢捉你a3a`嘿; 貓應該幾懶訓嫁wor-#-'
我吾覺得佢醜ah` 我之前隻喵都吾令得去邊-3-
不過隻喵太痴我了-~-連訓覺都訓黎我張床>/////<'

我冇話你冇俾心機-3-`只系今次特別俾心機only=3=

戈度............冇印象hahaha-_- 好少去戈d屋度望-,- 頂多經過

一隻鼠好dwor xdddddddddd`
不好嗎嘻嘻;-v-
一隻魚ah笨-3-v
你成日都亂咁搵圖黎做TT既-_-
我用親D TT都系好TT既TT黎XD`;

撻落佢度佢都會舔嫁-0-
去搵d咩貓蛋糕俾佢食xd`
應該都有d貓貓零食-0-
生日一年一次米買俾佢食囉-3-
yup我戈隻貓都好偏嫁-_-
佢吾會亂食-_- 佢吾鐘意戈d你死質佢佢都吾會咬-.- 但有d佢又會88掛掛去抓下咬下-  -;
冇用bh咁罕有-口-...

大局已定.........你不是會save psd咩-.-..?
不是100%也有90吧v3v

28歲oh-0-過左青春少艾了xddddddddddd`
跳舞gd-0-你捉住佢黎跳haha-.-

我之前隻喵都冇尾既-.-
超短-   -`應該長過兔仔戈d少少咁囉= =
吾知咩貓黎hahahaha-.-

代佢thz我; 咁可吾可以代佢啜埋我>v<?[[yoyo_213]]

原帖由 笨雪豬〞 於 14-8-2008 00:15 發表
happy birthday to花花-0-"

我最鐘意第3張a_____a"...
第4張也不錯-3-...
果個點點框我想學-0-"鼠鼠開教學喇-0-"
{{會否過份簡單-_-?!}}

我想睇花花的相a__a"...
講開貓~_~"我都好掛住我隻貓~_~"
不知不覺他被送走也快接近一年了/_______\"[[onion_50]]

唉我都好掛住我隻喵/_______\`
同鼠鼠傾起想去spca領過隻.. 但要21歲t^t..

作者: 小婷∮    時間: 14-8-2008 10:07
有冇隻壽星喵的相
作者: Janelle`:3    時間: 14-8-2008 12:39
re.雪豬`
代佢thx u-w-!
真係會好簡單-_-..
同埋都好似有人開左點點框教學吧-0-?.
我個方法只係自己亂禁而已._. .."

花花既相po左lu-0-v.
~3~"我驚我遲d去加拿大..花花唔知點算..
--------------------"
re.小夜豬`
我隻呀花-  -隻到d野郁黎郁去/fingfing下就會捉咖啦-_-..
佢有時都會捉自己條尾-_-..好低b囧"
我隻都係-v-.成日都同我訓.霸左我個pillow既2/3-  -"..又玩我d頭髮"

-w-! ha`當然啦`花花生日w0r`唔比心機整點得xd

-_-`是但啦`唔改啦xd 懶了-_-
不過魚既數量詞係一尾喎-[]-!!!
-_-.亂得黎襯/岩用咪得囉xddd'
我好少用正統TT黎做TT囧v;

生日過左啦-_-v.開個罐頭比佢食佢已經好開心.
-_-..我隻貓都好偏食;d乾糧都要揀顏色黎食囧.
對啊o0o;用非正統TT既好處XD.
第2,4張都冇用BH的好似;

-_-...咁...佢係一個底黎咖嘛;合拼左圖層嚕;
-_-.0K y0u win..`

我唔會捉佢黎跳舞-_-..
不過係玩跳樓機/過山車囧.

聽說d喵斬左尾好聽話d-....-'
難怪我個隻咁曳曳~__~"

當然可以>3<[[yoyo_213]]
-----------------------------*
re.小婷o3o.
我po左啦A3A!
作者: 神靈之俊    時間: 14-8-2008 13:08
生日快樂 yoyoyo
hapi birthday to 花花 yeah!

作者: Janelle`:3    時間: 14-8-2008 14:03
標題: 回復 36# 的帖子
雖然遲左v3v`不過多謝晒啵~
作者: 小夜*    時間: 14-8-2008 17:35
原帖由 Janelle`:3 於 14-8-2008 12:39 發表
re.小夜豬`
我隻呀花-  -隻到d野郁黎郁去/fingfing下就會捉咖啦-_-..
佢有時都會捉自己條尾-_-..好低b囧"
我隻都係-v-.成日都同我訓.霸左我個pillow既2/3-  -"..又玩我d頭髮"

-w-! ha`當然啦`花花生日w0r`唔比心機整點得xd

-_-`是但啦`唔改啦xd 懶了-_-
不過魚既數量詞係一尾喎-[]-!!!
-_-.亂得黎襯/岩用咪得囉xddd'
我好少用正統TT黎做TT囧v;

生日過左啦-_-v.開個罐頭比佢食佢已經好開心.
-_-..我隻貓都好偏食;d乾糧都要揀顏色黎食囧.
對啊o0o;用非正統TT既好處XD.
第2,4張都冇用BH的好似;

-_-...咁...佢係一個底黎咖嘛;合拼左圖層嚕;
-_-.0K y0u win..`

我唔會捉佢黎跳舞-_-..
不過係玩跳樓機/過山車囧.

聽說d喵斬左尾好聽話d-....-'
難怪我個隻咁曳曳~__~"

當然可以>3<[[yoyo_213]]

我戈隻好懶-__-`
之前買過毛毛球俾佢玩.. 佢玩都吾玩下-.-
haaa.我戈隻都冇尾點捉-________-vvvv
佢吾會訓2/3個咁少-.- 一系就訓哂成個枕頭吾俾我訓= =
一系就訓系我隻腳隔離-  -`
佢好似抓過我d頭髮-0-
不過甚少xd[[yoyo_209]]

喵生日你都咁開心-____-''''`

一條魚不行嗎\3/
正統tt' ha-3-

你何以見得佢開心-0-
佢笑嗎hahahahaha[[yoyo_192]]
揀顏色.......使吾使ah-.- 吾同味咋?!
真少有..吾用bh-~-'

sureIwin-0-v

跳樓機-0-
你就咁丟佢落街=ok xddddddd`

我戈隻吾似系斬尾=.=似系短尾;
因為佢成條尾都有毛冇切口的-.-

a_a[[yoyo_178]]
作者: 白饅頭    時間: 14-8-2008 18:18
就是今天我再次潛水
祝玩星夢的人開心
所有寵物都快樂
作者: 小婷∮    時間: 14-8-2008 22:34
好似好大隻咁[[tk_29]]
作者: 神靈之俊    時間: 14-8-2008 22:55
有心唔怕遲a.a
作者: 笨雪豬〞    時間: 15-8-2008 00:03
原帖由 Janelle`:3 於 14-8-2008 12:39 發表
re.雪豬`
代佢thx u-w-!
真係會好簡單-_-..
同埋都好似有人開左點點框教學吧-0-?.
我個方法只係自己亂禁而已._. .."

花花既相po左lu-0-v.
~3~"我驚我遲d去加拿大..花花唔知點算..
--------------------"

-0-"...點點框係指芷芷果個-0-?!"
but..出黎效果不同嘛-____-
我記得之前係第2個壇睇過...but-_-唔記得左了...
開個post嘛~_~"...起碼遲d搵起黎都知邊度有嘛-0-"
簡單未好囉-0-你未唔駛做花好多工夫..又教到我a_a一舉2得"

花花不錯喇-3-...不覺得佢醜牙a0a"...
我覺得係被訓教果張最得意-3-"...
囧..去加拿大咁遠~_~"...
原帖由 小夜* 於 14-8-2008 00:59 發表
唉我都好掛住我隻喵/_______\`
同鼠鼠傾起想去spca領過隻.. 但要21歲t^t..

~___~"...唉,,唔知佢而家點呢/_\"
我都想養隻貓&狗-______-"...囧...

作者: ‵白羽★希〃    時間: 15-8-2008 00:14
好型咁既樣wo隻喵-33333-
...開教學na><我好想學...
作者: 庭娟党    時間: 15-8-2008 11:21
作者: 甜﹏甜.屋    時間: 15-8-2008 18:29
上邊個位癲的-_-;
就算我正日你都冇同我講生日囉>_<!
作者: Janelle`:3    時間: 15-8-2008 21:13
re.小夜`
-0-v唔回咁多`懶
佢1fing尾=開心
fing尾+放大瞳孔=就快撲黎爪我

-_-`跳樓機=夾住佢個加拿大`跟住跳下跳下咁`
仲有個過山車係夾住佢個加拿大`由廳衝入房再衝番出廳xd- -"

我個隻雜種貓-_-~so同1般貓1樣長尾`

re.衰女
你想講咩-__-?

re.小婷`
唔係大隻`係肥\333/!
佢隻後腿前面-.-有舊大大既豬膏
不過佢個肚白雪雪`滑lulu`~___~當pillow就岩晒xd

re.雪豬`
-w-你覺得佢可愛就好了[[yoyo_176]]
我搞埋d功課先開教學吧o0o!

re.希希`
佢個屎忽樣有時好串我覺得-_-!
嗯..會開的啦

re.亂碼人`
你up乜-o-?..

re.甜甜`
v_________v;有心不怕遲.
生日快樂xd[[yoyo_212]]
作者: 笨雪豬〞    時間: 15-8-2008 21:30
標題: 回復 46# 的帖子
okok-v-"我等你開教學架-v-
作者: 小婷∮    時間: 15-8-2008 22:04
原帖由 Janelle`:3 於 15-8-2008 21:13 發表
re.小夜`
-0-v唔回咁多`懶
佢1fing尾=開心

仲有個過山車係夾住佢個加拿大`由廳衝入房再衝番出廳xd- -"

我個隻雜種貓-_-~so同1般 ...

你養到佢好"肥肥白白"[[tk_41]]
我都想養貓養兔仔養狗養倉鼠養乜養物>_<

作者: Janelle`:3    時間: 15-8-2008 23:31
標題: 回復 47# 的帖子
我整好左....
但諗諗下......其實係你想學咩-o-?
點點框? pic.3?
點點框定連埋入面D點點ah-[]-?..好亂`
晒左好耐時間整-_-`整極都唔岩size呀個d.

re.小婷`
haha`佢日日食飽就訓`訓飽就食`唔肥就假~__~
-0-你講個D我都養過晒`
兔仔冇野好玩-_-..我最記得係佢爪梳化`跟住比我打比佢叫-  -`
要我哄番佢先會停止佢既叫聲囧
狗-0-好煩.又嘈又臭-  -"仲要帶佢落街行.又唔多比養'
倉鼠細細隻-  -"冇野好玩.又陪唔到你訓教xd.
如果1公1乸-  -好易有bb..好煩`
講咁多都係花花好xDDD
作者: C.RoNaLdO~    時間: 16-8-2008 00:54
d圖唔洗點講多係果句-,-  令" 最後果張令d...
我比較中意隻貓多d -vv-``
好得意牙@@
不過我比較喜歡白色-00-""
作者: 小夜*    時間: 16-8-2008 01:51
原帖由 Janelle`:3 於 15-8-2008 21:13 發表
re.小夜`
-0-v唔回咁多`懶
佢1fing尾=開心

我個隻雜種貓-_-~so同1般貓1樣長尾`

睇得出你懶- ^ -'
我戈隻都識fing尾嫁>  <;.不過fing左=冇fing-.-
放大瞳孔-  - 講到好似好誇咁-0-

咁依樣我都有玩過-0-
同埋丟高佢接返-3-
過山車就冇喇-,-

雜種喵就吾可以短尾嫁啦咩-0-;

你個回覆做乜冇哂關於圖既野-.-[[yoyo_174]]
作者: Janelle`:3    時間: 16-8-2008 09:37
re.小夜`
-_-.你睇下第5張同第6張.
2個瞳孔都唔1樣ga-0-.
佢個瞳孔放到最大個陣最可愛-w-.
不過佢放大個陣=想撲過黎-o-so冇得影

雜種喵可以短尾-_-! u win again.

-____-`同雪豬講教學算唔算囧?.
我都未搞清楚佢地想學咩[[yoyo_194]]
其實小夜你都冇關於d圖既回覆啦-o-"
-0-.呀`小夜你幾時拎番隻喵喵-=-..

re.CR`
-_-.得個靚字ONLY?.比D意見啦>____<v'
驚離題呀>0<haha`
-vvv-花花都有白色咖.個肚囉xDD

作者: 小婷∮    時間: 16-8-2008 13:20
原帖由 Janelle`:3 於 15-8-2008 23:31 發表
我整好左....
但諗諗下......其實係你想學咩-o-?
點點框? pic.3?
點點框定連埋入面D點點ah-[]-?..好亂`
晒左好耐時間整-_-`整極都唔岩size呀個d.

re.小婷`
haha`佢日日食飽就訓`訓飽就食`唔肥就假~__~
-0-你 ...

我最想養都係貓貓[[tk_24]]
作者: 小夜*    時間: 16-8-2008 13:43
原帖由 Janelle`:3 於 16-8-2008 09:37 發表
re.小夜`
-_-.你睇下第5張同第6張.
2個瞳孔都唔1樣ga-0-.
佢個瞳孔放到最大個陣最可愛-w-.
不過佢放大個陣=想撲過黎-o-so冇得影

雜種喵可以短尾-_-! u win again.

-____-`同雪豬講教學算唔算囧?.
我都未搞清楚佢地想學咩[[yoyo_194]]
其實小夜你都冇關於d圖既回覆啦-o-"
-0-.呀`小夜你幾時拎番隻喵喵-=-..

我戈隻通常得夜晚先會放大-.- 平時都系一條線咁; 好醜樣-3-
放到最大戈陣sure最可愛-0- 成條線咁戈陣最惡/.\

ys ofcoz I win-v-

你話算米算囉-    -..

搞吾清米搞清佢-0-`
你都冇關於圖既回覆我又點覆你呢a3av
隻喵我尋日嗌你戈陣米系想拎返-.- 但你又吾系度
你返左黎戈陣我又玩緊第2樣吾得閒拎 - -'
作者: ‵白羽★希〃    時間: 16-8-2008 14:05
標題: 回復 49# 的帖子
我又學><
我框框同入面d點點都想學>________<!!!"
作者: Janelle`:3    時間: 16-8-2008 20:13
re.小婷`
kaka.,貓貓好[[yoyo_176]]

re.小夜`
我個隻都係通常夜晚會放大-.- 平時都系一條線咁`都幾醜的xD`
-_-~嗯..放到最大令我諗起史迪加個隻長her貓x3x"可愛死~

-  -"ic..玩緊完美嘛..比番啦都`
-v-"小夜想學點點框連入面既點點嗎? i mean pic.3 / 之前我同翼個張ban-0-.

re.希希`
-_-.即係我要再整過啦.
其實教埋入面既點點連點點框教學都差唔多ovo..
作者: 小夜*    時間: 16-8-2008 21:48
原帖由 Janelle`:3 於 16-8-2008 20:13 發表
re.小夜`
我個隻都係通常夜晚會放大-.- 平時都系一條線咁`都幾醜的xD`
-_-~嗯..放到最大令我諗起史迪加個隻長her貓x3x"可愛死~

-  -"ic..玩緊完美嘛..比番啦都`
-v-"小夜想學點點框連入面既點點嗎? i mean pic.3 / 之前我同翼個張ban-0-.

又醜又惡死就真/.\
冇睇`少少印象-.-

完美我今日上官網睇左.. 興趣不大-.-
yup;[[yoyo_191]]
作者: 笨雪豬〞    時間: 16-8-2008 22:43
re鼠鼠..
我想學果個係點點框-3-"...
入面果d點點......我諗我識整-0-"
不過~3~如果你教埋會好d-v-xdd...
作者: Janelle`:3    時間: 17-8-2008 21:09
re.U2"
咁就教晒兩樣啦-0-.
不過我諗都要聽日/1陣間先整個教學-  -
因為..10點前要交兩篇文比呀媽-,-..my吉"
作者: 笨雪豬〞    時間: 17-8-2008 22:58
標題: 回復 59# 的帖子
ok牙-3-"冇所謂..我會等你架-v-"
作者: ‵白羽★希〃    時間: 19-8-2008 11:57
交埋功課*v*..;;
緊係覺得我整得好唔同/___\點算..?
作者: Janelle`:3    時間: 19-8-2008 12:38
標題: 回復 61# 的帖子
-0-點解你會係度回既..?
我覺得冇咩分別-0-
只係你羽化框較得唔夠大..用30px試下-0-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hmtmlarticle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2