樂古Nakuz

標題: 好像俾昆了 [打印本頁]

作者: hk2073hk    時間: 16-6-2009 23:22
標題: 好像俾昆了
話說 我係上星期四 入左數條友話買星錢 之後入左 佢又話落街check 再之後 又話check5到 要等星期6 銨行出月結單 我等 點知依+無仲未俾野我  佢幾日無上過msn 5知佢係咪昆我呢  我仲有入數單 我想問未夠18碎 報案係咪要家長陪?
作者: ●火之龍仔仔●    時間: 17-6-2009 13:23
.__.1星期最小幾單比人昆既事
作者: hk2073hk    時間: 17-6-2009 14:02
等多佢幾日 睇下點 大佬 入左成600蚊呀
作者: 火炎人    時間: 17-6-2009 14:12
等多幾日先啦~
[[onion_56]]
作者: dream_2233    時間: 17-6-2009 14:40
你有90% 都係比人昆左- -"
差唔多幾日就有一人比人昆.....
下次學得smart d 吧= =
作者: .怨恨*°    時間: 17-6-2009 15:54
報警喇去-.-
作者: hk2073hk    時間: 17-6-2009 16:23
呢排 考緊試 5係好得閒  佢又話check數check左成幾日 等出單 報警5夠18 係咪要家長陪?
作者: yiuyou    時間: 17-6-2009 16:26
9成9比人昆左la-0-考試幾忙都好入數個小小時間都冇打機就大把時間-0-
作者: hk2073hk    時間: 17-6-2009 16:31
唉 條友肯定用個5係佢用 ga msn  我有入數紫  18 碎未夠係咪要家長陪?
作者: hk2073hk    時間: 17-6-2009 16:32
用600蚊 話同佢收1e2 佢錢就收左我 仲未俾星錢我 fuck
作者: crazykit    時間: 17-6-2009 19:10
我想講..洗唔洗咁耐牙 ?
去到銀行打薄..1min 都 ok啦
e加仲有d 網上理財..同 電話理財.. 打個 電話都check到啦..
洗鬼..月結單咩 ._."

樓主.. 味夠18 year 要揾個 fd / 屋企人 係 18 上..陪你去 報案...
但放心..就算果個人..msn 係假..你有佢戶口..一定捉到佢~.~"
作者: hk2073hk    時間: 17-6-2009 23:41
佢第1日 話想去check數銀行關左門 第2日 果日星期5 就話等星期6出月結單 fuck 聽日就1個禮拜
作者: hk2073hk    時間: 17-6-2009 23:43
捉到佢之後 會點  可以囉番d錢 ?      正 on nine 我有入數單 實捉到佢
作者: hk2073hk    時間: 17-6-2009 23:46
但我無紀錄到msn同佢ga 對話 警察信5信我嫁?
作者: hk2073hk    時間: 19-6-2009 12:07
好似要問gm 令交易記錄  先捉到佢 我連佢game 名都5知 同未見過佢 聽fd講要知埋佢game名

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hmtmlarticle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2