打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 一個昆9------F13

原帖由 小夜* 於 24-9-2008 00:16 發表
經抽查證實
domanic 與 樂古天主教版版主loveanthonychau IP相同
亦有其他證據證明 domanic = loveanthonychau = 精靈石.1

竟然係天主教版版主 [[tk_30]]
回復 支持 反對

信天主竟然去昆人^^?!
人地唔係好多生意嫁咩
仲話全部野都係幫人放
回復 支持 反對

大家好,我係f13

我想大家知道,我放開野一係過數, 一係面交
第1 你5好扮野一我知你係邊個 乂L乂
第2 果時我問你係5係入數,你話5係 點知1會兒 之後ON反 又話入左
第3 講明 話要入數收句 你冇
第4 叫你打好多次電話 你5打
第5 我有證據 你想玩大我冇所謂
第6 我check過 你根本冇入

回復 支持 反對

原帖由 domanic 於 24-9-2008 17:22 發表
第2 果時我問你係5係入數,你話5係 點知1會兒 之後ON反 又話入左
第5 我 ...

你所講的... 我唔清楚亦唔會知道 -.-"""".. 因為你同樓主一樣冇任何證據 =..=

我只是好奇...為何不用版主ac, 要用另一個ac呢???
同埋 精靈石1 你點解釋 -.-?

冇其他疑問了 ~_~
回復 支持 反對

原帖由 domanic 於 24-9-2008 17:22 發表
第5 我 ...

咁你又有冇證據去撐你講既野呢...
大家1樣冇證據~你鍾意點講都得嫁啦'
仲有,,唔好以為開新ac放野就冇人知你係天主教版主先得嫁-.-
樂古ac,,msn,,掛商ac你都唔只1個啦,,繼續扮野啦你...
又抄人~又偷人地d圖係msn用~
依家仲涉嫌昆人,,威晒啦...版主@.@

回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

唔好篤爆人啦屎忽希@.@
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

邊有呢-~-
將我知既野,,講出黎咋[[yoyo_147]]
回復 支持 反對

你地好想知,咪講lo

我同loveanthonychau 係兄弟 so?
如果係又點呢,佢做咩事5關我事 如果你想知道我f13有冇昆人 你咪幫佢乂L乂報警LO
我自己有冇做,我5怕,如果我有做,我做咩企出黎講,我希望你地可以多角道分析,5好單睇1個人言論黎作死佢
回復 支持 反對

原帖由 domanic 於 24-9-2008 19:55 發表
我同loveanthonychau 係兄弟 so?
如果係又點呢,佢做咩事5關我事 如果你想知道我f13有冇昆人 你咪幫佢乂L乂報警LO
我自己有冇做,我5怕,如果我有做,我做咩企出黎講,我希望你地可以多角道分析,5好單睇1個人言論黎作死 ...

兄弟...2個人用3個或以上msn分開放野...
兄弟...兄弟有事..竟然答我地,,唔關自己事...
真係好兄弟wo你地~_~

我有用到多角黎分析的[[yoyo_163]]
回復 支持 反對

溫清

原帖由 Bass〃希 於 24-9-2008 20:15 發表

兄弟...2個人用3個或以上msn分開放野...
兄弟...兄弟有事..竟然答我地,,唔關自己事...
真係好兄弟wo你地~_~

我有用到多角度黎分析的[[yoyo_163]]

勁bo 你又知我地用3個以上msn 5通你係我地家中成員?
回復 支持 反對