打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 日前昆左人虹龍同星古既〝小蚊*又再出現(佢改左名)仲吹條仔郁人

可惜而家我太廢- -星夢不留我/口\
回復 支持 反對

琴日仲見到隻蚊系台地-v-''
佢好似71lv喇-.-
好似系吸緊天.
回復 支持 反對

唉~呀傻自己冇料係到嘈
果次小蚊叫左你黎s2台地喇
你又唔黎???
吹晒雞等人到
點知有人淆?__?
月話吹120wo
驚得我
好彩多人姐
你黎咪好lo

評分

參與人數 1 -8 收起 理由
NEC -8 連帖 x 2

查看全部評分

回復 支持 反對

中有我唔係幾野吉死左個96lv
唔好講d唔講d
係隻96冇血先比我吉死
唔該唔好老作
回復 支持 反對

你唔好鳩up喇
我黎到龍洞人都冇個
秋講左話有班乜乜人唔知做乜
我黎到以經冇晒人
唔該唔好講d唔講d

評分

參與人數 1 -4 收起 理由
NEC -4 小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

我系曜''..等我講一講大概既野啦''..有睇樂古既人''..相信都知小蚊系昆人野啦''..
就系爆火龍戈日''..我對佢講句''..昆狗小蚊''..佢話我膠''..仲話系佢呀哥借比佢''..跟住又補多句個呀哥系佢親生呀哥借比佢tim''..樓主可以做正''=]  到左爆地兵戈日''..我諗住自己去打地電1f啦-_-''..點知樓主話小蚊條仔串佢''..仲話自己(萌月火)86lv抽得蠃96lv既人(同埋話開暗影谷到6k攻咁高攻=])''..咁我就好開心咁''..開左個93lv同佢玩啦''..去到盆地''..佢唔見左人''..跟住等左一陣啦我''..見到佢系綠頻講野''..我就問佢86抽蠃96咁勁''..問佢可唔可以同我玩一次牙''..講左一大輪廢話''..就話戈個96lv比佢殺既人系自願''..仲話佢得番幾千血所以志殺到佢tim''..跟住我問佢96lv戈個人叫咩名牙''..佢就保持唔出聲''..我叫左佢幾次''..佢都系唔出聲
   點知''..到左琴日''..我系台地見到佢''..佢就上bee甲走左lu=]
p.s 我幫俊唔系因為佢叫我黎更可況佢都無叫我黎-_-系因為我憎依d知道人錯仲要唔認衰既人=]''..不喜勿插!

回復 支持 反對

睇你唔到wo
我沖緊去打海寧\
攪到唔夠人快
諗起都火
回復 支持 反對

谷唔到上6k攻???
谷到咁點先????
回復 支持 反對

你有問到我佢叫咩名咩????
吹水唔好亂吹喇

評分

參與人數 1 -8 收起 理由
NEC -8 連帖 x 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 29# 的帖子

鬼唔知你谷到!?-_-''..傻既都知串緊你啦=]''..你問下d90lv上既人開獸印加1.5技''..6k濕濕碎姐''..你打海靈唔夠人快關我差事''..仲有''..企系你格黎''..你睇我唔到系你發雞盲姐=]''..我無問你佢叫咩名?!'=](s1)大把人見到啦綠頻''..你問番騎頻''..大黃峰有冇問過''..=]問唔到唔緊要''..心照就夠啦''..最起碼我問你野唔出聲戈句岩=]''..你有出聲!?''..唔通你咁岩彈左機!?''..你成日話人吹水''..米又系得個講字''..叫你抽又唔出聲''..=] 心照啦

回復 支持 反對