打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 有指證玩bug的證據就拿出來[基加美修]

關閉 [複製鏈接]
邊個飛天?咁拖出去打靶先啦
金太子 發表於 10-3-2010 21:17

老實講我唔肯定
不過上次聽某人語氣
似想冤枉係我地做吧
人地做咩都要證據
你地話人可以連任何有關線索都冇
有點不公吧
當然唔係講你
但至少你地之中有1個咁既人
回復 支持 反對

老實講我唔肯定
不過上次聽某人語氣
似想冤枉係我地做吧
人地做咩都要證據
你地話人可以連任何有關 ...
king56k 發表於 10-3-2010 21:21

任何人如沒有合理證據
指控是不會成立
如有關指控影響當事人聲譽
當事人有權作出投訴
甚至指控其誹謗
回復 支持 反對

呢個game不嬲都咁多狗賊
紅花太子話可能係地獄人仕做既
但會唔會有可能係破者義識鴉盧既人想搞d野出 ...
king56k 發表於 10-3-2010 19:35

其實我指果位小人~[車神神x地],狗賊~[苦中x甜]
不過我都已經冇玩,只希望大家繼續有個開心的遊戲環境,總之小心d吧 !
回復 支持 反對

其實我指果位小人~[車神神x地],狗賊~[苦中x甜]
不過我都已經冇玩,只希望大家繼續有個開心的遊戲環境,總之 ...
player000000 發表於 10-3-2010 22:00

以你認識既天堂人都唔似咁無聊吧=_=
回復 支持 反對

我可以置身事外~_~
前幾日無on過~_~
回復 支持 反對

以你認識既天堂人都唔似咁無聊吧=_=
king56k 發表於 10-3-2010 22:02

雖然之前都聽過你地發生咩事,但近排的就唔太清楚...
其實未走之前,同花花同佬同你地玩,大家都平安無事=.=
係咪因為出左老虎,所以變成咁 ?
以前就只係得幾個人玩暴走亂話人bug,而家就通街都係,所以搞到而家咁o的局面 !

致所有玩家(特別高lv車手):
既然係自己升到個車手咁高lv(特別係40lv),都應該玩左唔少場暴走 !
大家明知暴走系統有問題,點解仲要明知故[屈] ?
可能大家個畫面真係見到果個人飛/彈/入地,但到底係唔係每位玩家都見到同一情況 ?
即使係大部份玩家見到同一情況,但只要有小部份玩家見到佢冇事,呢個情況就已經唔係用bug,只係網路問題(<---未知是否完全正確,如果有誤,請代更正) !
舉個例:係以前暴走,每個人都見到小原/冰雪兒飛,呢d就真係bug啦 !

最後一提:
如果暴走果陣,見到某玩家有問題,你可以提出,但請唔好武斷咁指出人地bug,應該慢慢問清楚 !

致基加:
我走左之後(早果排),都見到你亦試過做同樣的事,只不過係間接咁話人 !
至於係呢件事(你比人話玩bug),我個人相信你冇做過~因為我近排玩過暴走,一場都冇見你彈過 !
回復 支持 反對

...
player000000 發表於 10-3-2010 22:47

某ben唔明呢個道理@囧@
回復 支持 反對

邊個飛天?咁拖出去打靶先啦
金太子 發表於 10-3-2010 21:17

係囉  你正義  正義到40boss最快打完
正義到d車咁快150
回復 支持 反對

同40波士有咩關係呢??
我D車150全部都係人手升出黎..應該好多人知..唔係話我用BUG下嘛?
我仲幫人升車添..咁都有罪?
回復 支持 反對

...
player000000 發表於 10-3-2010 22:47

我講到明果d佢已經公認有問題先會開口,
未有證據果d都只會問同場暴走果班係唔係同我見到一個情況,
最多見到d飛左天的人才講佢lag飛天.

我問左都無理就無法, 我早就習慣被人指指點點, 有問題最多咪去改, 不過唔好以為我好蝦, 可以比人屈都唔理
回復 支持 反對