查看: 1321|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 又有人昆人啦~入黎睇睇

藍色係我     紅色係呃人個個

我係星夢話放ac93lv魔銃兔文ac  佢加我好友話收~佢話用星$我話唔啦我放hkd..我問佢有無巨商ac佢話有~咁佢就同我換啦..佢話你ac我ac你密碼

我密碼再比人密碼..我就話你ac我ac你密碼我密碼再比人密碼佢講ok...佢比左個ac我..我問佢商幾嫁~佢問番我話幾多lv  ??  咁我就比個假ac c下佢...

佢比密碼我..個密碼係123456789  wo 我o左  咁我就開巨商入下睇下入唔入到點知係入唔到ga...佢話到你比密碼啦..我話都無e個ac..佢講比密碼呀

昆9
...我話都無e個ac呀...佢話有呀~我o左囉... 佢又叫我比密碼呀昆9..  我就話你入到先再add我啦 ...  佢話比密碼我先啦 .我話講好再你比先

wo
..佢講你唔比先=88  又話比先啦~我唔昆~我心諗姐係你岩岩係昆緊我啦  佢係咁問我換唔換呀~又係咁加我好友  

*****(個個人係星夢叫樂霖♂)

簡單說明:姐係佢無玩過巨商..用假巨商ac同我換星夢AC

回復

唔明牙~
可否簡單說明?
回復 支持 反對

樂霖出名狗人啦又搶場仲要話人搶佢。。。。
回復 支持 反對

今日佢無啦啦+我fd,
話"我buy ac"
我同佢講:"你搵錯人了 @@".. "
之後隔左一陣佢唔出聲, 然後係白頻到叫 " who要lv113 ac, 要+fd "

一時收ac, 一時放ac,, 佢都幾特別 [[yoyo_218]]
下次想昆人就唔好搵我啦 -_-
仲要開2隻人黎問我"有冇ac放??" "我buy ac"

回復 支持 反對

樂霖又昆又搶,真係衰,下次唔好比我見到佢=]
回復 支持 反對

無就扮有;P 您問佢巨商有啲特色..睇佢識唔識答
之後影相比大家睇:lol 等佢樣哀吓
回復 支持 反對

呢條手火9樣 今日先昆我ac
得果60lv佢走去昆-,-?
之後仲要話ac俾人爆左@@?
屈晒機啦 扮野扮到出汁