收起左側

[抱怨專區] 小點,,我忍夠你 [證據不足]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 魔b∼* 於 1-10-2007 20:03 發表
呀 唔見果個 小點 係樂古既 佢唔應機?

HA.唔通我好似你地咁係樂古版度搞小動作?
我要出街玩嫁.. 我既世界又唔係只得星夢同樂古@.@
HAHA..你都無聊喎
睇清楚版規先出聲啦OK?
連帖連N咁多個你認為自己好串?
人地出街唔應你咋.你就以為人地笠水

PS.都唔知你係唔係開住哩個抱怨區然後狂禁F5等睇我回覆
係既話.唔好意思喎阻你咁耐

回復 支持 反對

你特登抄符號引人話你咋話,,
正如之前有個人特登聊夢男講咸野咁姐,,
不過我覺得你系抵鬧囉=]

無啦啦作賤自己,,何必呢A_______A?
回復 支持 反對

@[]@轉ac個人就唔係度既................................
自己會俾人del左@.@咁大聲係度吠

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
NEC -1 加錯

查看全部評分

回復 支持 反對

上幾頁個幾位樓主講野有夠好笑囉真系..........
用櫻花符號冇話系問題牙......不過呢刀夠你整吾同的組合出黎啦.......
真系咁岩撞得咁正牙........有夠好笑落.......
咁點解玩左咁耐星又吾見有依D事出現  依家先有呢何!?
咁大家三吾識七  D符號撞到正一正  咁本身個名的意義刀冇左啦
比人插咁就叫慘  人地霸到呢........
系到話人潛水  有D宅男個D牙咁 米日日系屋企對住部腦囉.....
咁夠哂得閒系到等人回之後又講埋D廢話啦.......
如果系吾鋸個版主就去投訢囉  系到搞埋依D小動作做乜!?
回復 支持 反對

魚旦先生!
人地爆粗關你乜事!
你自己3會爆粗架@_@??
我吾信你吾會爆粗lo!!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 魔b∼* 於 1-10-2007 22:42 發表
[嘩嘩嘩 出街玩得咁開心呀 聽某位人兄講 小點你出面識人wow 廢事你吹雞打我啦 做咩成班係到插樓主呀 ](題外話)  [1.擺明係用果d符號wow 係咪唔得先^^?][2.用果d符號就叫跟尾狗?][3.我幾時有話我自己好串呢^^?例明出黎啦 小姐]

識人?你唔通唔識人?邊位人兄講丫又?無證無據又咁講,ha..
咩叫吹雞丫?
ha..恕我真係唔識雞..更加唔識吹@.@

PS.你俾人扣分係因為你連帖囉.HA.版規都唔知學人回POST

同埋我唔係好知咩叫例明囉..
原諒我唔識例明俾你知

中文都學唔好的話
用英文回POST好了

回復 支持 反對

o man  你地淨係幫住自己個fd=.=挑 高lv好威?
你地不要認為只有fd才是對的=] 難道小點的對答也是岩嗎? 一開口唔問點解就插人 好岩?
回復 支持 反對

原帖由 ⊿閃風∼ 於 1-10-2007 23:18 發表
o man  你地淨係幫住自己個fd=.=挑 高lv好威?
你地不要認為只有fd才是對的=] 難道小點的對答也是岩嗎? 一開口唔問點解就插人 好岩?

咁你插夢女既時候有冇俾夢女解釋AH?
HA..高LV好威?你又係邊個POST度睇到既先?
舉例丫唔該,唔好用你戈d諗法+落人地身上囉
我冇話自己岩喎..ha..

好地地點解你又要ah?
難道字又係好好禮貌?_?
回復 支持 反對

原帖由 櫻花舞__夜音]]! 於 1-10-2007 22:28 發表
上幾頁個幾位樓主講野有夠好笑囉真系..........
用櫻花符號冇話系問題牙......不過呢刀夠你整吾同的組合出黎啦.......
真系咁岩撞得咁正牙........有夠好笑落.......
咁點解玩左咁耐星又吾見有依D事出現  依 ...

囧...我經常性改咩名都有人改返類似既樣- -...
戀ζ小芷〞
d人又改戀ζ小x〞- -
無奈lor-__-""...特登唔想同人撞符號果d...
無啦啦有人黎問我識唔識果個人..我都o咀啦= =
試過有人話佢個FD見到我果個同FD一齊改既名多人用...
就叫佢改- -...
咁姐係點 - -....
回復 支持 反對