收起左側

[抱怨專區] 小點,,我忍夠你 [證據不足]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 魔b∼* 於 1-10-2007 22:42 發表
[嘩嘩嘩 出街玩得咁開心呀 聽某位人兄講 小點你出面識人wow 廢事你吹雞打我啦 做咩成班係到插樓主呀 ](題外話)  [1.擺明係用果d符號wow 係咪唔得先^^?][2.用果d符號就叫跟尾狗?][3.我幾時有話我自己好串呢 ...

=.=又廢時又做咩係度插佢..你d連接詞好得囉=.=

(題外話)-.-有咩解釋...有既都係1樓度講左啦-.-仲係度嘈...跟風狗撩交嗌先囉-.-

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
NEC -1 加錯

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 S!u浩☆ 於 1-10-2007 01:25 PM 發表
你地依班人好霸道,以為D符號得你地先用得?唔該你地食X啦..

唔該你學下咩叫尊重, 係人地諗出黎既

原帖由 ⊿閃風∼ 於 1-10-2007 02:08 PM 發表
符號有話跟唔跟? 真係林到一樣唔得的? 櫻花你用晒嗎? 爆笑中
魚蛋佬 我撐你-w-+

櫻花輸入法, 據我所知, 打到出黎既字/符號

最小有1500個up

e 1500個入面真係咁岩撞中?

F.3 MATH, 機會率

1500個OBJECT可以有幾多個組合你識計架可?

原帖由 ☆迪加°× 於 1-10-2007 02:59 PM 發表
櫻花黎黎去去都係果幾個,星夢大大話話有一半既玩家都用櫻花開ac,難道樓花真係咁多嗎?
諗唔到符號有咩出奇,之前夠大把人叫°≠傻xξ啦.除左玲,糖,冰果d之外全部唔識.so?

1500個, 係D人冇創意跟人

你唔介意唔等如其他人唔介意

原帖由 魔b∼* 於 1-10-2007 04:44 PM 發表
o 原來樂古星夢版 問野都會比人扣分既

有關星夢之問題, 請到問答區

原帖由 魔b∼* 於 1-10-2007 04:46 PM 發表
兒家星夢版d扣得分既人呢 係唔係都會扣我4分既 大家小心d回覆個post添呀 唔係又比人扣分啦

版主不一定要24小時長看星夢版

原帖由 魔b∼* 於 1-10-2007 04:51 PM 發表
d符號係 小點 整咁又點 佢用晒?? 櫻花輸入法 係佢整我就冇野好講啦!!!

櫻花輸入法是共享軟件, 冇話係唔係佢整

原帖由 魔b∼* 於 1-10-2007 08:03 PM 發表
呀 唔見果個 小點 係樂古既 佢唔應機?

小點不會24小時在電腦前面等你話佢, 我們會出街的

原帖由 魔b∼* 於 1-10-2007 10:42 PM 發表
[嘩嘩嘩 出街玩得咁開心呀 聽某位人兄講 小點你出面識人wow 廢事你吹雞打我啦 做咩成班係到插樓主呀 ](題外話)  [1.擺明係用果d符號wow 係咪唔得先^^?][2.用果d符號就叫跟尾狗?][3.我幾時有話我自己好串呢 ...

你在自相矛盾嗎?

原帖由 ⊿閃風∼ 於 1-10-2007 11:18 PM 發表
o man  你地淨係幫住自己個fd=.=挑 高lv好威?
你地不要認為只有fd才是對的=] 難道小點的對答也是岩嗎? 一開口唔問點解就插人 好岩?

高lv好威<~ who said?

回復 支持 反對

你係到吵有咩用- -??

人地串你你咪串返人地lo~~~"*

人地版主黎架~~" 你有證據都冇用架啦!!!"

晒氣~~"*
回復 支持 反對

原帖由 ╭小精靈╮ 於 2-10-2007 02:15 PM 發表
你係到吵有咩用- -??

人地串你你咪串返人地lo~~~"*

人地版主黎架~~" 你有證據都冇用架啦!!!"

晒氣~~"*

你錯了, 版主唔係大哂, 對事不對人
回復 支持 反對

唉..灰哂...
nc你話櫻花輸入法係共享軟件, 咁"點姐"做咩唔比人整呢?
佢用左就唔比人用?????
回復 支持 反對

原帖由 ((火人鬼BB)) 於 2-10-2007 16:13 發表
唉..灰哂...
nc你話櫻花輸入法係共享軟件, 咁"點姐"做咩唔比人整呢?
佢用左就唔比人用?????

ha,其實就冇話唔俾人用既
不過用左就要承擔返俾人話既後果咋嘛

仲有,咩點姐丫?ha,又唔識你,唔好博fd啦

仲有..我個名好似得
回復 支持 反對

唔該你la....
係e隻game就話你'玩野'.....學下咩叫尊重人....咩叫博fd????我要博你???
我怕你比人打死..(唔係隻game到 )
我本來唔想嘈你ga..係你迫我...
回復 支持 反對

d人係咁無聊嫁啦~.~
理得d咁既人多..都覺得晒時間~
研究完速成...會唔會研究埋倉頡嫁@__@
回復 支持 反對

冇計 人地係版主老婆=]對事不對人? 你真的能做到?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對