打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 一個叫洋既人

關閉 [複製鏈接]
係佢叫我上黎講' 我就e家講俾佢聽
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

第一:我唔信佢會睇唔到d怪lo  我引果d怪仲多過佢

第二:佢爆完之後仲要狂話"個問題本身就係你到"

第三:條路又唔係佢既 我走過咁又點 我走過佢就要爆曬我d怪-__-?

我就係果個叫千既人   大家黎平下理啦!!
回復

我都睇過個post....
好明顯係佢突燈爆...
回復 支持 反對

仲有你打錯名lo樓主

我回番我個post講d野

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

佢夠味答我點解唔引過尼la

我都講左本身爆緊 咁佢引過尼爆到小小 佢落哂尼爆la

咁佢講(食屎),(條路你牙) ,(樂古e加好lum勁牙)e d野佢都味答我la  講e d野冇野咩??

佢味答又點計牙  咁佢唔引過尼我爆到牙!?  

[只係話人地引過黎...自己就爆佢....]  我冇爆哂佢d怪lo  只係爆到幾隻 仲要佢引尼爆埋

你都識話佢引過尼 咁引過尼爆緊緊係爆到牙la

仲有  你話味答問題牙ma  

我問d問題呢  佢又答左咩吓??

咁佢係下面下到小純果到係上面引落去托咩  得閒冇野做?
佢下面冇怪牙   只係上面有怪!?  仲要引過尼先爆到la  

咁唔通我做咩都錯?   我同佢都冇答到問題  我只係冇答一條佢呢?

2條bo  唔通1條有錯2恘冇錯難道?  友方同學  同你講埋先  玩字呢只係冇道理果時

講明dla 唔夠串果時先玩牙  我唔會同d膠人  玩字牙  問題我會答  咁佢幾時又先再答我問題牙

唔通你地冇道理要玩到咁-0-   唔係掛 你都會冇道理牙

唔通好似大陸d人咁冇埋公德心牙[可能]唔好當自己係la  

清醒下la  做咩要係 一個冇道理ge地方牙[當然香港都有時會牙]

做咩野做到咁牙  

講個例子比你
有個人呢係到行街la咁個牙婆撞到佢 係牙婆撞到佢

咁2個一齊仆係到la  當然d人一定會幫個牙婆la

係到話撞到牙婆sor都唔講

當時我係到我出尼講la

咁唔通牙婆殺人放火咩都得?
咁唔通牙婆冇錯!
咁唔通牙婆唔可以撞到人??

e果到真係個牙婆撞到人
似老賣老la

仲有果到呢好多下  得番dd位  咁個牙婆牙可以撞開d人?

咁唔通個牙婆一d錯都冇牙

講咁多明牙明唔明唔好明

咁可以再比多個例子你牙

使唔使先??

你回完我先比la咁

唔回唔gur- -  打左咁多先閂左post- -"

仲有你打錯名lo
回復 支持 反對

-口-` 邊個系`?*
回復 支持 反對

既然已關post, 請勿再自行開帖進行罵戰

有事自行pm