查看: 2368|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 有關神魔仔[有待證據提供]

關閉 [複製鏈接]
今天,,,岩岩打完會戰,,我地個會打月奏,,,我地成日比神魔仔清場,,,不過我地都win左(我地咩會唔方便講啦)之後我去左打花任,,佢就係禁搶我地個會d人既怪,,,你地話奸唔奸.\/.

回復

原帖由 asseven2007 於 19-10-2007 21:29 發表
今天,,,岩岩打完會戰,,我地個會打月奏,,,我地成日比神魔仔清場,,,不過我地都win左(我地咩會唔方便講啦)之後我去左打花任,,佢就係禁搶我地個會d人既怪,,,你地話奸唔奸.\/.

有埋圖會仲好-3-...
回復 支持 反對

我同佢一樣打一個團我地咩團佢地咩團唔講啦
今日係到吉花升lv因為琴日打完團戰雖然我地輸左不過輸左都無野好講啦
但係我又冇串佢地團我地都輸左無野好串win左又唔同
不過我係到吉花升lv佢地團d人係咁搶我搞到我要轉ser吉花都未算bo
仲要比佢地團屈番話我搶怪先慘簡直無天理
佢個ac仲要係我fd放比佢架
間接係我fd搞到我比人搶怪咁xd
比人搶仲要話我搶人怪e樣先係最火ge事
下次影佢相真係好想爆粗
回復 支持 反對

有冇圖果d-     -
齋講冇咩人會信-口-''
回復 支持 反對

佢條友仔不嬲見低lv搶....成日抽水架啦
回復 支持 反對

想當年 小弟7x果陣佢都搶我怪  如今me90佢搶都唔敢搶  仲轉ser打花;P
回復 支持 反對

比d證據你~;P

回復 支持 反對

老實講- -
打花果係睇最後一擊,邊個打到就邊個令到,
唔理果個係高lv定低lv,就算佢95lv搶我我照同佢搶- -
回復 支持 反對

條友仲遼我轉白@_@好彩我都夠佢打 再唔敢搶我 但係搶上面果位聖0 -_-!
回復 支持 反對

原帖由 asseven2007 於 19-10-2007 21:29 發表

其實一般看這個抱怨也沒啥特別,可是你公開別人團的名字,好像有點兒不合理
先不理以上所說,但口講無憑,請有圖片作證據。

原帖由 a1962c8d 於 20-10-2007 16:30 發表
我同佢一樣打一個團我地咩團佢地咩團唔講啦
今日係到吉花升lv因為琴日打完團戰雖然我地輸左不過輸左都無野好講啦
但係我又冇串佢地團我地都輸左無野好串win左又唔同
不過我係到吉花升lv佢地團d人係咁搶我搞到我要轉ser吉花都未算bo
仲要比佢地團屈番話我搶怪先慘簡直無天理
佢個ac仲要係我fd放比佢架
間接係我fd搞到我比人搶怪咁xd
比人搶仲要話我搶人怪e樣先係最火ge事
下次影佢相真係好想爆粗

與樓主一樣,請問有證據嗎?
而閣下所講,閣下被反指搶怪的事,亦是沒證據可證實的。
最令本人懊惱的事就是閣下指神魔仔的ac是向你朋友收的。
證據呢?什麼事也要證明的。
而且,真的是放出去的ac又如何?放得出去,名字不是早該不在乎的嗎?

原帖由 謙~~ 於 21-10-2007 15:11 發表
佢條友仔不嬲見低lv搶....成日抽水架啦

花任的重點是最後一擊吧。
就算高lv又如何?
也不代表最後一擊的搶怪者奪得,以上說法,不論lv高低也可以搶。

原帖由 蛇夫座 於 28-10-2007 18:36 發表
比d證據你~

你所post出的圖片只是閣下被神魔仔搶閣下怪的時候拍下的。
並不代表神魔仔真的有搶過樓主的怪。
閣下的行為好像是要故意中傷神魔仔所謂。

原帖由 S!u蔥 於 25-10-2007 03:04 發表
想當年 小弟7x果陣佢都搶我怪  如今me90佢搶都唔敢搶  仲轉ser打花
原帖由 S!u蔥 於 29-10-2007 05:07 發表
條友仲遼我轉白@_@好彩我都夠佢打 再唔敢搶我 但係搶上面果位聖0 -_-!

閣下的言論真的令本人懊惱不已,依閣下的第一個回復所講,應該神魔仔是怕閣下的。
可是第二個回復就是引閣下開白。
當日的情況我看得一清二楚,閣下與神魔仔打的時候,不是有一個聖靈在幫補閣下嗎?
那證明閣下的第一個回復可信性有多低。
不論事實與否,但pvp的時候有聖靈幫補而嬴了,本人並不認為這是表現實力的行為。
回復 支持 反對