樂古Nakuz

標題: [教學] 汁相最強軟件 - PhotoShop (已更新) [打印本頁]

作者: 〝.小傾*    時間: 26-2-2007 14:34
標題: [教學] 汁相最強軟件 - PhotoShop (已更新)
好多人問我用咩軟件汁相好....講真我用過photoshop 同photoimpact...
都係覺得photoshop 最好....
想用就自己doweload la

Photoshop 英文試用版
http://www.tngs.tn.edu.tw/download/trials/Photoshop/AdobePS7Tryout.exe

破解檔(解壓後執行patch即可)  (可轉長期使用)
http://webdisk2.cliffhk.net/26625/Adobe%20Photoshop.exe

中文化 (破解完再用)  (轉中文版)
http://webdisk2.cliffhk.net/14785/PhotoShop7_tw.exe

安裝中文化和破解檔時,請務必將PhotoShop7.0.1關掉!
破解檔請指向您安裝路徑的PhotoShop執行程式!

教學: 裝完Photoshop 英文試用版..之後開破解檔....禁patch....會彈左個野出黎..
係 C:\Program Files\Adobe\Photoshop 7.0 度開啟  之後會轉做 Success
咁就成功破解...中文化就咁禁下一頁就ok....

仲有好多人整gif...就要用Ulead GIF Animator 5
Ulead GIF Animator 5 正式版
Ulead GIF Animator 5中文化
註冊碼: 佢幫你打埋

有咩唔明pm me

(已改)

[ 本帖最後由  於 2007-3-28 21:18 編輯 ]
作者: 笨乂小瑜    時間: 26-2-2007 15:07
正喔@@"
但係有無軟件可以將d相將將cut到一樣-0-?
作者: 〝.小傾*    時間: 26-2-2007 15:17
遲下我再開post教.....
作者: 叛逆小魚    時間: 26-2-2007 17:07
樓主

我下載唔到photoshop丫

可唔可教教我?

唔該哂

呵呵 kaka
作者: 〝黑之神〞    時間: 26-2-2007 18:48
之後上網搵唔到dl- -
多謝@o@
作者: ξ魔.法師ξ    時間: 26-2-2007 18:52
作者: 小夜*    時間: 26-2-2007 19:09
正式版`中文版..
禁左都DOWN吾到喔-_-
作者: 〝.小傾*    時間: 26-2-2007 19:46
大家...唔好意思....我已轉址....大家可以試多次
作者: 小夜*    時間: 26-2-2007 19:59
你有轉LINK咩*
吾覺囉-  -"
佢話我要DOWN既野已於DOWNLOAD清單..
同埋仲系吾得囉
作者: 〝.小傾*    時間: 26-2-2007 20:07
原帖由 小夜* 於 2007-2-26 19:59 發表
你有轉LINK咩*
吾覺囉-  -"
佢話我要DOWN既野已於DOWNLOAD清單..
同埋仲系吾得囉

但我自己dl多次-.-都dl 到wo ~"~
作者: juy182001    時間: 26-2-2007 20:38
有個問題....會唔會有毒架d中文版....之前個msn中文版先比人話有毒.....
作者: 〝.小傾*    時間: 26-2-2007 20:40
唔係個個都會中毒掛=[]=
作者: [H]sandyip    時間: 26-2-2007 20:50
原帖由 笨乂小瑜 於 2007-2-26 15:07 發表
正喔@@"
但係有無軟件可以將d相將將cut到一樣-0-?

gif5有得整@_@
我DL極都DL唔到樓主個軟件
依家終於係度搵到= =+不過唔識用呢隻^^
作者: 〃Kα°    時間: 26-2-2007 20:52
DL唔到呀!!
不過比我DL左都唔識用-3-
作者: 〝.小傾*    時間: 26-2-2007 20:53
原帖由 [H]sandyip 於 2007-2-26 20:50 發表

gif5有得整@_@
我DL極都DL唔到樓主個軟件
依家終於係度搵到= =+不過唔識用呢隻^^

咁你係我度DL極都DL唔到...又點會係 終於"係度"搵到 呢??? = =
作者: 叛逆小魚    時間: 26-2-2007 20:54
下載到喇

多謝樓主

thx∼

呵呵 kaka
作者: 〃Kα°    時間: 26-2-2007 20:56
DL到啦wo又=3=
不過有冇教學呀..
本人比較蠢左d
唔識用呀>/\<
作者: 〝.小傾*    時間: 26-2-2007 21:00
我一日點可以post 晒所有野呢-.-???
比d時間我ok ?
作者: ξ魔.法師ξ    時間: 26-2-2007 21:20
作者: 〝.小傾*    時間: 26-2-2007 21:25
原帖由 ξ魔.法師ξ 於 2007-2-26 21:20 發表
破解檔(解壓後執行patch即可)  (可轉長期使用)
http://webdisk2.cliffhk.net/26625/Adobe%20Photoshop.exe

中文化 (破解完再用)  (轉中文版)
做 ...

唔該晒XDD
我轉左址了....睇下dl 到ma ?
作者: [H]sandyip    時間: 27-2-2007 23:33
原帖由 〝.小傾* 於 2007-2-26 20:53 發表

咁你係我度DL極都DL唔到...又點會係 終於"係度"搵到 呢??? = =

KEKE*我講到你唔明= =?
我係話我之前搵你PO呢個軟件..係外面DL唔到..
依家終於係度見到呢個軟件XD明了沒呀KA
可能我講野有D問題=.=
作者: 〝.小傾*    時間: 27-2-2007 23:34
原帖由 [H]sandyip 於 2007-2-27 23:33 發表

KEKE*我講到你唔明= =?
我係話我之前搵你PO呢個軟件..係外面DL唔到..
依家終於係度見到呢個軟件XD明了沒呀KA
可能我講野有D問題=.=

咁依家dl到咪得囉XDD
作者: 不亞|風    時間: 28-2-2007 19:02
作者: 〝.小傾*    時間: 28-2-2007 19:32
原帖由 不亞|風 於 2007-2-28 19:02 發表
正 cut到岩岩好 
依家貼圖唔洗煩

哈哈...咁咪好囉....有咩問題....再pw 我
作者: 日&月*    時間: 28-2-2007 20:43
感謝閣下無私的分享<-太行了吧

同埋,可能係我唔多識用photoshop吧- -"

so我覺得photoimpact好似好d-.-

不過..相比之下你整既圖靚我10倍有凸-.-........
作者: k31597    時間: 28-2-2007 22:50
e2個軟件好好用嫁
但係唔知邊到下
你好西利搵埋下載點
作者: 日餅瞄王    時間: 28-2-2007 23:20
你講呢D軟件我都有Firework同PhotoImpact都有埋>w<
我想要Photoshop/Firework教學多D-w-"

不過你個頭像同頭像都係用Photoshop整架咩@@?

[ 本帖最後由  於 2007-2-28 23:27 編輯 ]
作者: 〝.小傾*    時間: 1-3-2007 01:55
原帖由 日餅瞄王 於 2007-2-28 23:20 發表
你講呢D軟件我都有Firework同PhotoImpact都有埋>w<
我想要Photoshop/Firework教學多D-w-"

不過你個頭像同頭像都係用Photoshop整架咩@@?

我只會用photoshop....其他唔會用- -
PhotoImpact...入面d野咩都比晒你-.- colour又差-.- 唉
作者: NEC    時間: 1-3-2007 08:58
原帖由 日&月* 於 2007-2-28 20:43 發表
感謝閣下無私的分享<-太行了吧

同埋,可能係我唔多識用photoshop吧- -"

so我覺得photoimpact好似好d-.-

不過..相比之下你整既圖靚我10倍有凸-.-........

有自知之名是好事:lol
作者: 日餅瞄王    時間: 1-3-2007 16:34
就是加左一個...安裝教學- -"
作者: 〝.小傾*    時間: 1-3-2007 16:50
原帖由 日餅瞄王 於 2007-3-1 16:34 發表
就是加左一個...安裝教學- -"

哈哈...驚有人唔識裝丫ma - -咪教下囉
作者: 孤獨的貓    時間: 3-3-2007 14:47
thx樓主,依家就可以試下張d相整令佢
作者: 〝.小傾*    時間: 4-3-2007 17:17
原帖由 白棋 於 2007-3-3 12:12 發表
點解我係Setup到下載到99%就冇反應既??
係咩問題-0-

要等耐D先得-.-
作者: mickey11309    時間: 26-3-2007 12:32
我想問樓主你可唔可以sd個整GIF的檔比我 因為係度dl唔到
作者: 〝.小傾*    時間: 29-3-2007 16:13
你想我點sd 比你丫?
作者: 不死之謎    時間: 31-3-2007 08:16
作者: NEC    時間: 31-3-2007 09:49
係yahoo打gif5

大把網有得dl- -
作者: 小茵`    時間: 21-4-2007 18:07
搵左好耐.我終於dl到photoshop啦.
萬分感激
作者: 。SuperSYin。    時間: 12-5-2007 15:39
唔 該晒樓主 -V-

作者: 笨.小彊∼    時間: 16-5-2007 07:23
點解破解檔果渡唔變做Success既?
作者: 小豆丁xD    時間: 8-7-2010 14:37
正丫=]多謝樓主分享

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hmtmlarticle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2