樂古Nakuz

標題: 一再入返黎星夢區就好掛住你地!是街上 [打印本頁]

作者: 〝*啊☆羽﹏    時間: 2-1-2014 18:47
標題: 一再入返黎星夢區就好掛住你地!是街上
我係是街呀,各位星夢既好朋友你地又過得好唔好?話咁快就已經結束差唔多2年,玩過【內容已被過濾(P01)】,但都又左個種感覺,我好掛住昔日既日子。
我真係好開心識到你地,之後再睇返d舊相就好想係到見返你地,好想再搵下你地傾計
如果可以不如開個group咁再一齊再開心過。

誇張d講句,星夢始終都係我既家。
作者: °×尼古丁    時間: 26-4-2014 19:15
HI!街哥!
作者: Lazy〞    時間: 21-6-2014 23:17
是街近來可好?
不是倒閉了3年了嗎 = =?
作者: ◇花膠°    時間: 1-7-2014 23:37
是街 A_A

Mr彥呀

好耐冇見喇

我搵左好耐交易區先搵番呢個ac名
作者: 〝*啊☆羽﹏    時間: 7-7-2014 16:27
回復 4# ◇花膠°

彥@@好耐冇見啦,估唔到又撞返你XD
作者: 〝*啊☆羽﹏    時間: 7-7-2014 16:29
回復 3# Lazy〞

利是!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Miss You!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我好好呀,好掛住再同你地班友吹唔到,我係MSN嘗試過聯絡你嫁,但係都冇反應sosad!!!我而家仲有同隻豬聯絡@@
作者: 〝*啊☆羽﹏    時間: 7-7-2014 16:30
回復 2# °×尼古丁

萬保露@@
作者: ‵白羽★希〃    時間: 20-8-2014 01:32
呢樹竟然仲有人講野`!_____!
作者: cityhunter123    時間: 23-8-2014 10:33
遲下星夢手機開番,大把人留言
作者: snow923    時間: 6-4-2015 20:36
回復 3# Lazy〞

利是女神! 記唔記得我呀?
作者: kitty03yiu67    時間: 18-7-2015 02:19
回復 3# Lazy〞

利是!!記唔記得ME~~~~~~
作者: 小夕*    時間: 9-8-2015 20:20
回復 3# Lazy〞

喇 如果有一日 你好似我咁懷念星夢 
上番樂古呢個POST 就覆我喇 
作者: Lazy〞    時間: 16-8-2015 03:56
嘩我每年追一次post咁都比我見到有人呼喚我 = =
我平時12點先收工 【內容已被過濾(P01)】雖然想玩但真係無時間奉陪了
你地近來好嗎?
作者: 〝*啊☆羽﹏    時間: 17-8-2015 01:58
回復 13# Lazy〞

omg,唔知係咪命運,今日睇呢個post 竟然利是覆…!!!!
暑假完就新sem 啦,之前日日趕project 趕到傻,埃多年就畢業啦,都唔知上唔上到大學。早排我搵得返小璃,真係幾開心。你都一樣xdd
作者: 小夕*    時間: 3-10-2015 21:57
回復 13# Lazy〞

waaaaaaaaa 快d出現喇你 好掛住你 :( 近來還好 你呢?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hmtmlarticle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2