打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星夢-意見/投訴-發表區

我要講下開磨菇山洞寶相時

我上次一開,得番一血..勁唔好采比符近d戰團圍死左呀

呢點要官方改下啦

就算幾高lv,回避同防都會死啦!![[[1 hp wo]]]
回復 支持 反對

投訴!!
為啥咪我被扣40積分~我不服!
我創這個主題又沒罵髒話!~只是想跟大家說加油!!
回復 支持 反對

><"我朋友佢雙開比月下佢個新人  佢比左之後
行下行下彈左  再開果時  佢唔見左果月下 ><"唔知咩事lo  佢講比我知我即刻o哂  
我認為係回lo  
仲有..........
之前set都係2十幾3十m  好多勁人都會買啦  咁平  我個fd佢買左3-4set  
e加............
佢有錢到傻 賣一set 都  2百幾m 唉................星夢真係要改善下lo><"
回復 支持 反對

雙開而彈game,可算係咎由自取.... 無野好講。
回復 支持 反對

Originally posted by sgo_tommy at 2006-7-27 04:11:
雙開而彈game,可算係咎由自取.... 無野好講。

岩= =
雙開已經唔岩= =
衰左都冇野好講 = =
回復 支持 反對

妖~諗起真係火都黎埋
有一次我放小惡翼同紫環丫嗎
條友話2樣都要晒啦~佢話30m同我要晒
但係呢~明明係一個好正常ge環境下交易架嗎
點知雙方確定左交易之後~唉~我金錢欄個到連少少錢都冇加過bao_13
但我問番對方~又話佢的確有減過d錢bo
你地話啦!你地話啦!!bao_22

[ Last edited by hillien on 2006-7-31 at 09:19 PM ]
回復 支持 反對

星夢個頻道都痴痴地
人地係海寧打緊怪 我係皇城竟然都聽到佢講野
之後我密佢以為佢係皇城啦
佢話「我係海寧打緊野wo∼」
喂∼你咁搞法搞到個頻好嘈喎
回復 支持 反對

我玩隻新仔魔動得30lv轉職,隻野35lv,但係我上甲打佢死佢,你話官方設d怪勁唔勁,仲有隻守劍好似有超能力咁,5十幾lv殺得死隻倒龜,我之前得果6十3lv打得死隻冰雞,話就話佢7十6lv,雖然都扣我好多,但佢d設定好廢,冇啦啦出個榮裝,+成7百幾防,5十幾lv守劍仲勁過6十幾lv果d,又會+速,咁d銃戰88啦,仲有,出埋d乜野娃娃,抽唔知幾多百個先有野,明昆錢啦,同埋入去打果d王,要幾多幾多lv下入去,隻王又十年都唔出黎,之後對入去果d新手黎講又勁到乜咁,叫人地點打,有d bug狗又用bug入去打,對新仔好唔公平!
回復 支持 反對

如果官網正返d新eq既資料就好la

同埋新帽資料等等...

新武器都有la

點解eq無呢?
回復 支持 反對

18號,,打個戰團.....又話6點3至7點3有得拎,,要等到19號5點半先拎.....
5點半去拎又未拎到,,要9點幾10點先拎到......都算啦
拎左團甲啦....想試下d零件可唔可以放係其他機甲,,原來裝唔到係其他機甲....
都算啦,,仲唔可以放返係個團甲到....有冇可能呀\./本身都係個甲到.....
除左裝唔返.....咁唔合理,,你地話GM係咪kai左...正到個團甲咁,,,
本身用到,,除左裝唔返....我咁辛苦打...e+又用唔返,,勁q火
回復 支持 反對