打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [公告] 樂古「騙子會員」黑名單

頭像被屏蔽
回復

..

佢叫啤啤人~

佢叫我用點買野佢俾番錢我~我買完佢唔要~

評分

參與人數 1樂點 0 收起 理由
反町◎笨貓 0 請填好表格

查看全部評分

回復 支持 反對

*騙子會員的名稱:乂傑佬乂
  他 / 她的會員編號[ID No.]:423751
*被騙證據[包括 - 圖片 / 片段 / 錄音 / 對話記錄等]:通話記錄於附件
*有關帖子[主題 / 回覆#]:放 5張150點 (http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2845238&extra=page%3D1)
*行騙手法^:
星夢名叫 靈鬥↑傑→
d符號可能有d錯
於S1尼中放點卡,不肯使用入點後交易貨品
咁都唔算行騙,之後再於W1 收點卡
被人說他騙不到放點卡就收點卡
其後我並未發現是同一個人,所以加了他的msn
以一個msn add了他,說他入點後我交易
他說5張只剩2張
他認承後W1尼信並無交易,因為他就從沒有出現過
之後我再用另一個email帳號加他
今次他說有3張
但也是說先錢後點
當然我也沒有認承
我說出來並不是想加分,而希望其他人小心而已
p.s. 對話內容蠻搞笑的,而我不小心沒有了之前email帳號跟他對話的情況

[ 本帖最後由  於 2007-3-11 18:15 編輯 ]

s20040054404025513.xml

14.87 KB, 下載次數: 62

回復 支持 反對

騙子:granda33838
物品:星夢2個ac
時間:4月1日至到e家
回報:我唔係想要d咩回報,我只係想佢比隻英同天錢我姐,佢唔比雲起ac我都冇所謂,如果佢比返隻英同天錢我,我就當呢件事冇發生過...
最唔想發生既:我最唔想發生既係,佢連一個12歲細佬都昆,我覺得好無奈,第一次換ac就搞成咁
有關帖子:有關帖子你地係佢d帖到都有,差唔多個個都有,最多係星夢,跑,天外
手法:佢話同我換天外ac,本來1換1既,但我都唔玩喇,咪比埋佢lo,佢話我比哂2個ac佢,之後就會比雲起+天外ac我,我比哂佢,佢又唔比我喎,我當佢之前唔得閒off左,但我之後都有係樂古send信,文章到叫佢比返我,佢到e家都唔應我,我見到佢仲係到話換ac

評分

不死之謎 0 警告 - 請提交佐證

查看全部評分

回復 支持 反對

騙子:︾k仔︾   呃左我
物品:399守劍殺人ac 叫紫魂 影
手法:轉左我個人密,仲有公開埋
仲要比版主封post,我好嬲佢呀~
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D2

評分

不死之謎 0 警告 - 請提供佐證

查看全部評分

回復 支持 反對

傻兔girl請進我而家唔知你係咪呃我但係我同小殺星期6再收唔到野我地1齊去觀塘警局

*騙子會員的名稱:傻兔girl
  他 / 她的會員編號[ID No.]:/
*被騙證據[包括 - 圖片 / 片段 / 錄音 / 對話記錄等]:
㊣休止符ξJiMξ ㊣ 說:
咪放星錢?
有咩都想做到最好><"~! 說:

320?
1000m?
ys
ok
320<
ys
ok
no.
我而家去
仲有矛其他野要?
喇 遲下我再收
銀行no
俾你電話我
okok-0-"
=.=v
銀行
中銀
kk
我 銀行都得==
no
-0-
==?
幾耐到入到?
我話銀行號碼
做 ?
我而家去

中銀的=.="
英文名?
電話?
要全名架咩=.="
ys
姓0蔡@@
全名==
only要姐咩架咋嗎=.=
~_~"
小肥都 俾全名==
英文
choi kok pui
比左0口0"
電話
你樂古叫 名架?
傻兔girl~~~~~~
==我知
電話ok?
=.="
ok
y你知-==.==?
可以答我嗎=0="
我1入左就打俾你 我返上黎再add 你
==見過
你見過我放野啦係樂古?
ys

電話==我急要1000m==新星等
電話
我入左打俾你
ok
即有?
or sd sms比我都ok
即chet?
k
我上網check
算即有的
ok==我 新星等你 
okok'
尼電 我叫bub
我落去了
ok=.="
你大約去幾耐=.="
==20min到可能快d
-0-"
ok...
等你..

您的連絡人已離線,您無法傳送來電震動。

入左
入左喇我

here?

halo
唔 度

*有關帖子[主題 / 回覆#]:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
*行騙手法^:入左320 2日都未俾野我

~ 傻兔girl請進我而家唔知你係咪呃我但係我同小殺星期6再收唔到野我地1齊去觀塘警局

= 註 =
* 為必填 [欠填其中一項將不受處理]
# 請提供回覆樓數
^ 嚴禁公開他人私人資料 , 如電話、地址等

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
不死之謎 -4 處罰 - 請到置頂

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 不死之謎 於 2007-7-11 15:54 發表
代會員°≠傻蠍ξ 發表

PM at 2007-7-8 08:20

騙子:≠淚無恨﹏◆
物品:彩虹冒險既一些裝備
有關帖子[主題 / 回覆#]:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2994210&amp;extra=page%3D1
行騙既手法 ...

問題已經解決,請刪除名單""

多謝合作
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對