打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [教學]小小的粉飾,,令你的星夢圖更加令令**[ps版]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 raymondyue 於 2007-6-19 10:45 發表

緊係啦,你隻眼有問題既

邊隻字有話挑戰你地牙?有挑戰2字嗎?會唔會係有d人心有屎先以為我挑戰你牙
我好心話番比你聽,等你唔好比人扣分之bo

re:
我想話nec扣你分係因為你呢個post人生攻擊他人~
講真~人地睇唔到都唔係咩問題牙~
可以教佢之嘛~駛唔駛用到[[蠢豬]]呢兩隻字[[話]]人地呢?
佢係有眼~只係個時睇唔到姐~你有時都會睇唔到d野掛我諗
你唔好同我講你[[無試過睇漏眼]]牙?!!!@@
人地睇唔到就叫人睇e生?!咁你睇漏眼既時候要點?!
去check眼?!換眼?!

如果你真係好心想話佢知~個f係邊~
你可以只係上圖寫一句係呢度咪得~
唔駛用d咁既字眼去話佢知吧^^~
我還是勸你對人友善d吧~
下下話人蠢~比著係你感受都唔知好吧^^

仲有!
你話人地post錯區<<
咁第一:你唔應該回人post先啦^^
第二:你應該先pm問版主係咪post錯區^^

re:紫紫的post~我覺得整得好令^^~好岩新手用~^^~

回復 支持 反對

原帖由 siu蛋 於 2007-6-19 14:50 發表
新手學整= =好怪

都唔係整得好差姐~
只是brush印得太多了~其實只要係空既地方印兩三個就會好好看的了^^
還有~下次用brush可以試下用白色~
效果會比較令~^^~外圍加番白邊會令很多的^^~
繼續努力~support^^~

找到某人看漏眼証據=~="[[算是吧.."]]
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2966288&extra=page%3D1
通埋加番10字唔該加番分!!!
[[↑通埋?!咩字黎^^~]]

回復 支持 反對

re上個post~
真的~試下用白色效果會好d~
仲有-0-|||唔駛用咁多brush~用好花的呢=v="
我試試整一張= ="
回復 支持 反對

原帖由 siu蛋 於 2007-6-19 15:10 發表

今晚整多張上黎- -樣衰勿凸....

我都整左幾張~你可以參考看看~^^"
不是太美的說~
用了3個brush ~""

回復 支持 反對

原帖由 siu蛋 於 2007-6-19 16:27 發表
羽化左好似冇分別既-﹏-"
外發光,,,內發光果d吾明= ="
--------------------------------------
岩岩整既= =某人勿踩

圖朦左少少- -"
沒有做到羽化效果似的-0-|||
我做了3張係前面無人看t^t"
看到羽化的不同的=^=
回復 支持 反對

把教學推番上去~等多D人睇到呢D野~
已經不會再有人當教學是吹水帖了~
請大家多多支持創作教學和佢人貼圖~^^~
回復 支持 反對