打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 賣家交易也要小心喔~"~

頭像被屏蔽
原帖由 NEC 於 2007-6-20 16:24 發表

佢放900蚊4000m=.=

市價都300幾蚊1000m啦 = =

唔係嫁 好多人放都係350$↑ 1000m嫁
900蚊4000m 算平-   -
收4000m 平成200蚊嫁啦
200蚊做到好多野
for example : 食m記 食一個餐 200蚊食到6,7次
                   丟龜 唱1蚊 丟到200次
                          唱1毫 丟到2000次嫁啦
                   買點 買到5張
                   睇戲 睇到3,4次
仲有mm123456789 <~收唔到樓主之後佢點-v-???

回復 支持 反對

原帖由 〝★羊羊 於 2007-6-20 15:51 發表

另一個受害人報左警啦=口=
我已經將利用我個衰人既ip/msn對話紀錄/星夢ac/電話(好辛苦先查到>

咁你咪要上警局lo-0-"...."" 乜d人咁白痴架!做埋d咁低b既野!

原帖由 [H]無想☆↑ 於 2007-6-20 16:28 發表

200蚊做到好多野
for example : 食m記 食一個餐 200蚊食到6,7次
         ...

咁我放1000m=$300..咁算唔算平-.-?"
回復 支持 反對

原帖由 [H]無想☆↑ 於 2007-6-20 04:28 PM 發表

200蚊做到好多野
         ...

佢sd信俾cs話收唔到錢= =
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
原帖由 SIU貓喵 於 2007-6-20 16:35 發表

咁你咪要上警局lo-0-"...."" 乜d人咁白痴架!做埋d咁低b既野!

咁我放1000m=$300..咁算唔算平-.-?"

平呀;P  放咁平做咩

原帖由 NEC 於 2007-6-20 16:38 發表

佢sd信俾cs話收唔到錢= =

真嫁-0-"" send比星夢@w@?
回復 支持 反對

原帖由 [H]無想☆↑ 於 2007-6-20 16:40 發表

平呀;P  放咁平做咩

因冇人收lo=.=" 我今日先放完-.-" 條友收左了-3-"!
呵-3-"...
回復 支持 反對

原帖由 SIU貓喵 於 2007-6-20 04:42 PM 發表

因冇人收lo=.=" 我今日先放完-.-" 條友收左了-3-"!
呵-3-"...

300蚊- -? 我想收wo- -
回復 支持 反對

原帖由 [H]無想☆↑ 於 2007-6-20 08:40 發表

平呀;P  放咁平做咩

所以我先作個ho kai lok既名俾佢=-=v
回復 支持 反對

咁如果個人用你個方法(即係叫人比入數紙佢睇)...
之後再copy比你睇呢??
以而家改圖技術...要改d字唔係好難姐...
同埋....而家好多符號都有幾種打法..如果開個一樣名既ac(有人帶升30唔難)
咁你又信邊個呢?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
支持羊羊~講真羊羊真係好可憐.....我係2kf見到個post都o曬嘴- -''甘都得.........
回復 支持 反對

果個人系想點??
我吾系好明
賺差價?定明屈你?
回復 支持 反對