打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [教學]★GIF 動態banner製作★

原帖由 raymondyue 於 2007-6-21 11:15 AM 發表

中文化d位唔好差好遠
加上我已經比埋圖,唔識英文可以查dictionary,學埋英文,一舉兩得
[H]•小紫•的教學夠係得中文啦,我d程式全部都係英文,又唔見我話d位唔同又話唔明啦,分明係針對,緒多阻撓
學少少野都咁多挑剔,咁lazy就唔好學啦,咪係我個post度攪事牙,我話你聽

------------------------------------
P.S NEC成日都係我POST攪事,打錯左一隻字有罪嗎?打錯左係咪又關你事先?
你不但冇教番好我,重係度笑我,你冇資格做板主牙!

中文化d位唔好差好遠<姐系有差別啦
加上我已經比埋圖,唔識英文可以查dictionary,學埋英文,一舉兩得 <比左圖吾代表人地一定識嫁wor,,d英文我都識=]"
[H]•小紫•的教學夠係得中文啦,我d程式全部都係英文,又唔見我話d位唔同又話唔明啦
<<你吾講吾代表我吾可以講嫁wor,,香港有freedom of speech的=]你冇權理我講咩

學少少野都咁多挑剔,咁lazy就唔好學啦,<<比下意見你改善下姐,,我吾洗學囉,,2年前學識左"仲有,,肯教人既吾該改善下自己既態度先啦

咪係我個post度攪事牙,我話你聽<<我冇搞事wor,,我好驚丫..你而家恐嚇我?!
回復 支持 反對

英文有時可能真的會有少許出入
可是出入不會太大...
他也教得不錯的了..至於關於圖片不清的問題
我找天教大家美化GIF圖吧...
回復 支持 反對

見到隻寵個名就好想笑@@"

個人覺得..有人會甘整嗎?

pS::你刀知自己姣婆嗎@@"?
回復 支持 反對