收起左側

[影圖分享] [教學]**不知名的框=]

原帖由 `小鼠§﹡ 於 3-10-2007 17:03 發表
希希.___.*效率很快喔!!
咁快又開教學-3-"..Proud 0f You xDD*
陣間先交功課-▽-"..回你第2個P0ST`,,XD

希希的效率不嬲快架喇-3-''
{其實佢都趕緊相-0-!!都唔知點解佢要咁趕-0-!}
點解得我一個交功課架=~=!!!
回復 支持 反對

原帖由 笨雪豬〞 於 3-10-2007 17:06 發表

-v-"e+交喇我*

幾好哇個框-'''-...不過開頭框得太邊*
睇唔到效果的- ^ -"..搞左我好耐先知...'

咪係囉-___-"希希係咁趕趕趕相..*
都唔知趕黎做喵..*
回復 支持 反對

原帖由 彤=) 於 3/10/07 16:51 發表
其實呢..
成角的線條同強化的線條
即係咩-__-''?
可能我用既版本同希希戈個唔同吧-00-''

呀-口-"....唔記得+番話係PS7板.....
你用緊cs板.____.?

原帖由 `小鼠§﹡ 於 3/10/07 17:03 發表
希希.___.*效率很快喔!!
咁快又開教學-3-"..Proud 0f You xDD*
陣間先交功課-▽-"..回你第2個P0ST`,,XD

哦-0-"~  而家睇>W<

原帖由 笨雪豬〞 於 3/10/07 17:06 發表

,,,,因為"....好多圖整...但如果我而家唔整的話..
我會唔整的說=.=!

原帖由 `小鼠§﹡ 於 3/10/07 18:39 發表

-v-"e+交喇我*

幾好哇個框-'''-...不過開頭框得太邊*
睇唔到效果的- ^ -"..搞左我好耐先知...'

咪係囉-___-"希希係咁趕趕趕相..*
都唔知 ...

趕黎比大家睇@o@咁你地係咪唔睇先..唔睇咁我唔整架啦-口-".....到時沒教學別打我=~="{{逃...

回復 支持 反對

{別逃! \口/..*} 老鼠大聲道﹐說完便拿起大網把希希捉住了-   -v"..
又道:{想逃走..不弄教學給你親愛的老鼠子??!* 你休息哇..`吼嘎!!}..t0 be c0ntinued"..

不過我都係...`e+唔整..之後就唔多想整了-口-''..
1係唔好影幾多張就整幾多張囉-0-"..
揀d黎整.____.*,,,
回復 支持 反對

原帖由 `小鼠§﹡ 於 3/10/07 21:22 發表
{別逃! \口/..*} 老鼠大聲道﹐說完便拿起大網把希希捉住了-   -v"..
又道:{想逃走..不弄教學給你親愛的老鼠子??!* 你休息哇..`吼嘎!!}..t0 be c0ntinued"..

不過我都係...`e+唔整..之後就唔多想整了-口-'' ...

唔好捉住我哇>口<"""
我休了2天....還沒有心情整圖.....
回復 支持 反對

幾得意-3-好似凸出黎咁
回復 支持 反對

回復 #16 S!U`Y!=] 的帖子

係-w-"..~~~
好似好耐mo見怡豬了t3t"~~
回復 支持 反對

又學到野啦..多謝哂
回復 支持 反對

原帖由 xdorz 於 5/10/07 21:03 發表
又學到野啦..多謝哂

學到野就要交hw\口/!!!!!
回復 支持 反對