打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星之鑰.三(首部曲&二部曲)圖文教學

星之鑰.三(首部曲)
等級限制
其他限制
重做
Lv21至31
完成星之鑰•二;手持星之鑰部件二
不可以

第一步:
先去搵尼尼亞皇城 - 法度(x4186 y8761)
如等級未到31
佢會叫你去搵星之眼 - 渥弦(x6978 y4963)
如等級已到31
佢會叫你去櫻花之城搵櫻花之城 – 潔諾拉(x5365 y4768)

(獲得經驗值1000)

第二步:
如果未到31lv既話
就去搵星之眼 - 渥弦(x6978 y4963)
之後佢會叫你升到31lv
再番去搵尼尼亞皇城 - 法度(x4186 y8761)

(獲得經驗值1000)

做完就進入星之鑰.三(二部曲)

星之鑰.三(二部曲)
等級限制
其他限制
重做
Lv31或以上
完成星之鑰•二;手持星之鑰部件二
不可以

第三步:
去到櫻花之城之後
搵一個叫潔諾拉(x5365 y4768)既人
佢就話原本想比部件三你
但係比一對兄弟搶左-_____-"
要你打敗佢地一定要有索爾紋章
叫你去搵柯里昂(x4216 y4836)

[未做進入櫻花之城任既係星之眼搵松下大叔接任]
第四步:
係附近搵到柯里昂(x4216 y4836)之後
佢要你比30個星之原件佢
先比索爾紋章你

(獲得索爾紋章)

第五步:
有索爾紋章之後番去搵潔諾拉(x5365 y4768)
佢同你講細佬係饑餓荒地
呀哥就係戰爭平原
[要做任先入到去架!]

第六步:
我地先去打細佬先
去饑餓荒地–索爾蘭斯結界石(x8737 y8955)
解封之後就打細佬
隻細佬大約35~39lv到(唔太清楚)

(獲得星之鑰部件三.上半部)

第七步:
打完細佬就要去戰爭平原打大佬
去戰爭平原–索爾道菲結界石(x:10524, y:2832)解封
大佬大約40~43到(唔太清楚)

(獲得星之鑰部件三.下半部)

第8步:
打哂兩隻怪之後
番去搵潔諾拉(x5365 y4768)
佢把部件還原之後
會叫你搵尼尼亞皇城 - 法度(x4186 y8761)

(獲得星之鑰部件三)
(獲得經驗值90,000)

最後一步:
比左星之鑰部件三法度之後
就解完星之鑰.三啦

(獲得經驗值100,000)
蒼痕、星河輓歌、安奧斯騎槍、麥克金雙銃(四選一)

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
NEC + 20 精品文章

查看全部評分

回復

樓主知唔知d武+D咩,有既話講埋就最好
回復 支持 反對

第三節星之鑰任務獎賞

蒼痕
裝備限制沒有種族限制、沒有職業限制
能力生命+300、攻擊+371、魔防+125、迴避+20、幸運+10
合成-
其他物理系武器,完成第三節星之鑰任務的獎賞,能助你繼續往後的挑戰。
安奧斯騎槍
能力攻擊+191、魔攻+308、命中+20、迴避+5
合成-
其他遠程系單手武器,完成第三節星之鑰任務的獎賞,能助你繼續往後的挑戰。
星河輓歌
能力魔法+300、攻擊+109、魔攻+398、意志+20
合成-
其他魔法系武器,完成第三節星之鑰任務的獎賞,能助你繼續往後的挑戰。
麥克金雙銃
能力攻擊+313、魔攻+189、命中+20、迴避+5
合成-
其他遠程系雙手武器,完成第三節星之鑰任務的獎賞,能助你繼續往後的挑戰。
回復 支持 反對

可唔可以比星之鑰.一果個網我睇= =你話精華有,我唔知邊到..
回復 支持 反對

回復 支持 反對

沒有本人同意 唔好偷網= =v 哈 頭先比網既應該is me- -
回復 支持 反對

我想問幾時有星之鑰四= =
回復 支持 反對

回復 #7 ☆迪加°× 的帖子

岩岩做星四
搵個隻野做到想死= =
回復 支持 反對