打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [教學]彩虹淡化內框-3-v"

原帖由 `小鼠§﹡ 於 14-11-2007 07:07 發表
我覺得希希應該將D相羽化多D姐@0@!
應該唔會咁實的..."..*
諗搵做身份證*o*..勁~

另外想問下希希你的 :]*..
你頭個張身份證呢*,,
張圖隔離有個漸變brush..點整ga .3.?

我都有整喇-~-''but希希比我更快整完-____-!!!
我諗鼠鼠係講希希簽名第2張果個彩bh吧-0-!?
如果是呢..我已經叫左希希開教學架喇-v-"
今晚佢話會開架\~/!
如果唔係既呢-0-''我就唔知了-____-!!
回復 支持 反對

多謝你的教學呀,,我會試下整我果個
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 14-11-2007 11:38 發表

我自問已經羽化左好多-口-'''.....遲d再汁汁-3-"
唔知點解-.-諗到做身份證=]"
身份證有張漸變BH-口-????????下...
身份證有咩=0=?????係咪即係code戈樹-0-
定一話....唔係身份證戈張=____=??

to魔愛老 ...

第2張-____-"..有漸變BH*..
搞錯了*雪豬話有教學 awa+"..快D出!
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 14-11-2007 11:38 發表

我自問已經羽化左好多-口-'''.....遲d再汁汁-3-"
唔知點解-.-諗到做身份證=]"
身份證有張漸變BH-口-????????下...
身份證有咩=0=?????係咪即係code戈樹-0-
定一話....唔係身份證戈張=____=??

to魔愛老 ...

我都整左a____a"
雖然冇希希整得咁令>"<
回復 支持 反對

原帖由 笨雪豬〞 於 14/11/07 18:51 發表

我都有整喇-~-''but希希比我更快整完-____-!!!
我諗鼠鼠係講希希簽名第2張果個彩bh吧-0-!?
如果是呢..我已經叫左希希開教學架喇-v-"
今晚佢話會開架\~/!
如果唔係既呢-0-''我就唔知了-____-!!

=0=我會開教學啊xd""
不過唔係今晚=.=''由於整緊主題@w@ XD
個主題差唔多完成了=]".........
那個是星夢主題呢XDDD""
至於戈個彩BH教學其實係好簡單-0-"..........
thz大家等我的教學啊-33333-'''放心放心...
比多幾日時間我我會開的>__<!!!!!!

原帖由 `小鼠§﹡ 於 14/11/07 23:20 發表

第2張-____-"..有漸變BH*..
搞錯了*雪豬話有教學 awa+"..快D出!

比多幾日時間我吧>___<"......努力電話主題中....

原帖由 闇魔愛×° 於 15/11/07 07:53 發表

我都整左a____a"
雖然冇希希整得咁令>"<

-3-多謝老c的讚美"但希希絕不會鬆懈呢=]~~
還會整圖的-3-''嘻嘻
魔愛老c-0-我覺得你張身份證 d字既描邊*
改一改d colour小小既色可能會好好多**
..呢個好似太暗了同埋陰影戈樹呢-0-
個像素可以教細小小"....
咁樣講你張野好似唔係幾好咁>_<sori*呢
回復 支持 反對

點解我拉落素材個度個時-.-幅圖變左色既>_<?
回復 支持 反對

回復 #76 onfungfung 的帖子

-0-你框完之後要用右手邊第一個制拉落去wo<<<~~~
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 20-11-2007 15:49 發表
-0-你框完之後要用右手邊第一個制拉落去wo

唔該曬>3<
回復 支持 反對

唔使客氣=]"
希望你能令星夢d圖更+令-w-
回復 支持 反對