收起左側

[影圖分享] [教學]*彩bh╭ =]"

原帖由 ‵白羽★希〃 於 21-12-2007 21:06 發表
我諗佢戈應該唔係步驟錯...
係選項錯左`"  
好似雪雪上次咁-v-"....呵~

係-0-??我邊次先a__a?
我成日都錯步驟的-____-''
回復 支持 反對

可唔可以比呢個程式比我牙=3=
回復 支持 反對

GOOD!!!!!!!!!

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
siu芷 -2 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

教學很好用-  -
貼埋 個程式出黎下載仲好- -
回復 支持 反對

原帖由 Kee~! 於 22-12-2007 20:47 發表
教學很好用-  -

程式下載點在置頂
回復 支持 反對

原帖由 Kee~! 於 22-12-2007 20:47 發表
教學很好用-  -

有程式牙-.-"...個程式係置頂果度會搵到-.-
你沒搵過就話人地沒貼-___-"....

原帖由 型昭昭 於 22-12-2007 15:30 發表
可唔可以比呢個程式比我牙=3=

個程式係置頂果度會搵到=0="
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
我想問呢''我做到最後個到5識 - -
之後就簡番你想印既bh"~~~<<點樣整- -
回復 支持 反對

原帖由 forever健 於 23-12-2007 04:28 發表
我想問呢''我做到最後個到5識 - -
之後就簡番你想印既bh"~~~

好似印bh咁簡bh之後印..
唔明既話睇::
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p%3Bfilter%3Ddigest
回復 支持 反對

感謝芷芷同雪雪幫我解答問題=+=!!>3<"{親一個..~*!}
..em...個程式..我回post都回過...
係頂post有的...-___-"....
至於印bh....
我唔可以知你想用咩bh黎做彩色bh的...對嗎=]?"...
你地用咩bh我都唔知架ma-__-...
咁我又點整張圖出黎呢...
唔識用bh可以睇番http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p%3Bfilter%3Ddigest
有問題歡迎發問=)*
感謝大家對於這教學的好評=]"...
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 23-12-2007 15:31 發表
感謝芷芷同雪雪幫我解答問題=+=!!>3<"{親一個..~*!}
..em...個程式..我回post都回過...
係頂post有的...-___-"....
至於印bh....
我唔可以知你想用咩bh黎做彩色bh的...對嗎=]?"...
你地用咩bh我都唔知架ma-__-...
咁我又點整張圖出黎呢...
唔識用bh可以睇番http://www.nakuz.com/bbs/viewthread. ... p%3Bfilter%3Ddigest
有問題歡迎發問=)*
感謝大家對於這教學的好評=]"...

=3="唔駛多謝...你要錫我要錫好多次架啵a_a"
呵呵=v="
因為你整得好..所以當然會有好評-3-"
回復 支持 反對