打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ‵★星之鑰8任務攻略

點解小夜,我見到有d死圖既= =
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

咁maybe你應該驗驗眼a_a
--------------------
我試下upload多次過去graffiti-   -"
回復 支持 反對

一幅死圖都見唔到的說-0-
回復 支持 反對

補上90雙銃:
回復 支持 反對

點解我又睇到死圖-口-!"..
YY唔用Photobucket?*
我由識 Upload 相上網都用PB`
但未試過死過圖`{除左1次佢整SERVER- 0 -}"..
回復 支持 反對

原帖由 `小鼠§﹡ 於 10-1-2008 18:32 發表
點解我又睇到死圖-口-!"..
YY唔用Photobucket?*
我由識 Upload 相上網都用PB`
但未試過死過圖`{除左1次佢整SERVER- 0 -}"..

Photobucket有時有可能會死圖...
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

依迦睇你張圖死左-  -..
回復 支持 反對

快到你- -   上同下e5e拎- -
  下dd個d死左圖= =
回復 支持 反對

原帖由 小夜* 於 10-1-2008 18:48 發表
依迦睇你張圖死左-  -..

久未用過既上傳網- -""
回復 支持 反對

step1.先到尼尼亞皇城搵葛瑞瑪(x12412 y10260)取得經驗值1000
   位置[護士小姐附近]

step2.到神團聖殿搵比歐迪(x7462 y5222)
   位置[山區傳點上面]

step3.到黑森搵卡格恩(x11967 y6423)
   位置[黑森中場既約右下方]

step4.打地龍神鳥黑森魔獸..取得地龍神鳥羽翼/黑森魔獸刃爪各5個加上星件10個......到卡格恩(x11967 y6423)換取巨虫食餌

step5.到米賽爾虫巢穴1(黑森x12485 y5011)打敗米賽爾虫1有機會得到星之鑰部件8.上半部

step6.到米賽爾虫巢穴2(黑森x7202 y5359)打敗米賽爾虫2有機會得到星之鑰部件8.下半部

step7.回到黑森卡格恩(x11967 y6423),,換取星之鑰部件8

step8.回到神團聖殿比歐迪(x7462 y5222),,取得經驗值400,000

step9.回到皇城葛瑞瑪(x12412 y10260)取得經驗值8,000,000及裝備命運or大法師之杖or潛龍魔銃or殺戮雙銃

4種武器能力值:::

←此圖由juy182001提供-口-!

回復 支持 反對