打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ╰圓角框II╯ ..`BY MOUSE;)

回復 40# 的帖子

-0-唔明咩空左ge角囧..

這個嗎-0-?
回復 支持 反對

姐係整左之後,,  咪仲有4個角空白左既 ... 點整走佢牙-0-?"
回復 支持 反對

回復 42# 的帖子

-o-..呢個咪係圓角框囉==!
u mean唔想要有白色?..
咁就用..

呢個-0-! 唔知有冇get錯你意思囧..'
回復 支持 反對

真係唔知點講...呢d咪叫屈機- -''對我黎講...
不過呢...鼠姐..你d簽名成日都係咁靚?
你自己加果d效果好正喔-0-''!!![[bao_31]]
唉,有你5成我都無憾了...[[bao_50]]

圓角唔知點解覺得好普通但係又好難,,
係好少人整的關係?定係你勁- -?

回復 支持 反對

回復 44# 的帖子

-o-..屈咩機?囧

個教學好簡單咋啵-o-`
幾個steps-___-`..好難喵囧

你講緊我e+用緊個張"等傘"?
-vvv-`加左3張TT.成張個feel 唔同晒xd'
-----------------
圓角唔跳點解覺得好普通但係又好難,,
係好少人整的關係?定係你勁- -?
-口-`跟住個教學try try la`好easy==!
2樣都唔係囉-   -;成日見人整圓角.
仲有我唔勁囉-     -
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 15-7-2008 21:18 發表
-o-..屈咩機?囧

個教學好簡單咋啵-o-`
幾個steps-___-`..好難喵囧

你講緊我e+用緊個張"等傘"?
-vvv-`加左3張TT.成張個feel 唔同晒xd'
圓角唔跳點解覺得好普通但係又好難,,
係好少人整的 ...

- -加3張TT都得嫁咩\3/無人同我講既t^t......
回復 支持 反對

回復 46# 的帖子

-________-;都冇人同我講咖啦`
乜都試下嘛-    -v"
回復 支持 反對

頭像被屏蔽

狂人?件群?器 牛气?天 ?不可?

千??件(??商QQ392005714)??的狂人?件群?器(www.kuangrenemail.cn  )是目前?件群??中最牛气的?件群??件,不但能?有完善的?件地址采集器而且能做到不?垃圾高速?送。

他??代?各种网??告和?件???告。价格也非常的便宜。全???代?一周只需300元,能做到70%以上?送的?据被百度搜入(只需短短3天)?件群?10万?也只需100元。千??件能??各?群??件和定做各?客?需求的外挂?件等?品。

千??件--群?精品(?件???家,网?SEO优化?家,?在千??件)??商?一??QQ392005714

評分

參與人數 1 -40 收起 理由
siu芷 -40 嚴重洗版

查看全部評分

回復 支持 反對