打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ``ll3all3elFa:: lHappy lBirthday.*新增壽星喵既相相aUa"

re.小夜豬oUo"

太長了-    -"唔copy去引用啦...
/____\咩喎`人家有比2K5M你黎租住你隻喵咖.
其實不如話我引誘佢捉我XD"
我驚佢個樣嚇親你.10個有9個都話佢醜-  -"
淨番1個就係我話佢可愛-_-..xD

我次次D圖都好有心機整咖\333/.吼`
今次好高Quality咩oAo? 唔多覺-_-..hee~

第1張`係呀-0-..
我成日都選取反選D野黎整XD
個景係尼中Xd"藥局下面咪有兩間屋既?.
出面個間個牆黎咖-_-.覺得D磚幾靚咪影下XD

第2張`唉..字型..我改左幾次啦..."都唔岩心水..
1尾魚好過1隻鼠XD"
-_-..咁用一條魚?...
我D TT狂試咖-   -..試下岩為止;
其實乜圖都做得TT的-   -"..MSN比你CC第2,3張既TT`

第3張`生日冇所謂啦-V-.比佢lam下咪算囉."0r達落佢個度xd
不會死吧-_-...佢唔食得佢自己唔會食的..囧
我懶得再用ps加-_-..煩好多xd'
對-0-芷芷框黎xd"
邊度有暗紋-____-?.我好似冇用過bh...

第4張`-___-.唔知了`yahoo知識+話花花佢28歲`
我覺得應該係貓長命D-  -`可以20歲..狗1X吧?
不如我開個教學XD"不過好簡單-_-..還是算吧;

第5張`我E+都覺得蝶蝶BH有D怪-_-.大局已定囧!
-3-`美中不足也~~~都話冇完美咖啦XD
-_-~唔通要佢跳舞咩囧....佢家陣都攤左係我左手邊-  -..
求先我打字個陣`佢條死人尾係度fing 黎fing佢[[yoyo_039]]

我都回完啦囧`

代佢thx你 a3a
回復 支持 反對

happy birthday to花花-0-"

我最鐘意第3張a_____a"...
第4張也不錯-3-...
果個點點框我想學-0-"鼠鼠開教學喇-0-"
{{會否過份簡單-_-?!}}

我想睇花花的相a__a"...
講開貓~_~"我都好掛住我隻貓~_~"
不知不覺他被送走也快接近一年了/_______\"[[onion_50]]

回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 13-8-2008 23:23 發表
re.小夜豬oUo"

太長了-    -"唔copy去引用啦...
/____\咩喎`人家有比2K5M你黎租住你隻喵咖.
其實不如話我引誘佢捉我XD"
我驚佢個樣嚇親你.10個有9個都話佢醜-  -"
淨番1個就係我話佢可愛-_-..xD

我次次D圖都好有心機整咖\333/.吼`
今次好高Quality咩oAo? 唔多覺-_-..hee~

第1張`係呀-0-..
我成日都選取反選D野黎整XD
個景係尼中Xd"藥局下面咪有兩間屋既?.
出面個間個牆黎咖-_-.覺得D磚幾靚咪影下XD

第2張`唉..字型..我改左幾次啦..."都唔岩心水..
1尾魚好過1隻鼠XD"
-_-..咁用一條魚?...
我D TT狂試咖-   -..試下岩為止;
其實乜圖都做得TT的-   -"..MSN比你CC第2,3張既TT`

第3張`生日冇所謂啦-V-.比佢lam下咪算囉."0r達落佢個度xd
不會死吧-_-...佢唔食得佢自己唔會食的..囧
我懶得再用ps加-_-..煩好多xd'
對-0-芷芷框黎xd"
邊度有暗紋-____-?.我好似冇用過bh...

第4張`-___-.唔知了`yahoo知識+話花花佢28歲`
我覺得應該係貓長命D-  -`可以20歲..狗1X吧?
不如我開個教學XD"不過好簡單-_-..還是算吧;

第5張`我E+都覺得蝶蝶BH有D怪-_-.大局已定囧!
-3-`美中不足也~~~都話冇完美咖啦XD
-_-~唔通要佢跳舞咩囧....佢家陣都攤左係我左手邊-  -..
求先我打字個陣`佢條死人尾係度fing 黎fing佢[[yoyo_039]]

我都回完啦囧`

代佢thx你 a3a

隻喵都吾系我既v3v`
我都系借黎租俾你hahaha..'
引佢捉你a3a`嘿; 貓應該幾懶訓嫁wor-#-'
我吾覺得佢醜ah` 我之前隻喵都吾令得去邊-3-
不過隻喵太痴我了-~-連訓覺都訓黎我張床>/////<'

我冇話你冇俾心機-3-`只系今次特別俾心機only=3=

戈度............冇印象hahaha-_- 好少去戈d屋度望-,- 頂多經過

一隻鼠好dwor xdddddddddd`
不好嗎嘻嘻;-v-
一隻魚ah笨-3-v
你成日都亂咁搵圖黎做TT既-_-
我用親D TT都系好TT既TT黎XD`;

撻落佢度佢都會舔嫁-0-
去搵d咩貓蛋糕俾佢食xd`
應該都有d貓貓零食-0-
生日一年一次米買俾佢食囉-3-
yup我戈隻貓都好偏嫁-_-
佢吾會亂食-_- 佢吾鐘意戈d你死質佢佢都吾會咬-.- 但有d佢又會88掛掛去抓下咬下-  -;
冇用bh咁罕有-口-...

大局已定.........你不是會save psd咩-.-..?
不是100%也有90吧v3v

28歲oh-0-過左青春少艾了xddddddddddd`
跳舞gd-0-你捉住佢黎跳haha-.-

我之前隻喵都冇尾既-.-
超短-   -`應該長過兔仔戈d少少咁囉= =
吾知咩貓黎hahahaha-.-

代佢thz我; 咁可吾可以代佢啜埋我>v<?[[yoyo_213]]

原帖由 笨雪豬〞 於 14-8-2008 00:15 發表
happy birthday to花花-0-"

我最鐘意第3張a_____a"...
第4張也不錯-3-...
果個點點框我想學-0-"鼠鼠開教學喇-0-"
{{會否過份簡單-_-?!}}

我想睇花花的相a__a"...
講開貓~_~"我都好掛住我隻貓~_~"
不知不覺他被送走也快接近一年了/_______\"[[onion_50]]

唉我都好掛住我隻喵/_______\`
同鼠鼠傾起想去spca領過隻.. 但要21歲t^t..

回復 支持 反對

有冇隻壽星喵的相
回復 支持 反對

re.雪豬`
代佢thx u-w-!
真係會好簡單-_-..
同埋都好似有人開左點點框教學吧-0-?.
我個方法只係自己亂禁而已._. .."

花花既相po左lu-0-v.
~3~"我驚我遲d去加拿大..花花唔知點算..
--------------------"
re.小夜豬`
我隻呀花-  -隻到d野郁黎郁去/fingfing下就會捉咖啦-_-..
佢有時都會捉自己條尾-_-..好低b囧"
我隻都係-v-.成日都同我訓.霸左我個pillow既2/3-  -"..又玩我d頭髮"

-w-! ha`當然啦`花花生日w0r`唔比心機整點得xd

-_-`是但啦`唔改啦xd 懶了-_-
不過魚既數量詞係一尾喎-[]-!!!
-_-.亂得黎襯/岩用咪得囉xddd'
我好少用正統TT黎做TT囧v;

生日過左啦-_-v.開個罐頭比佢食佢已經好開心.
-_-..我隻貓都好偏食;d乾糧都要揀顏色黎食囧.
對啊o0o;用非正統TT既好處XD.
第2,4張都冇用BH的好似;

-_-...咁...佢係一個底黎咖嘛;合拼左圖層嚕;
-_-.0K y0u win..`

我唔會捉佢黎跳舞-_-..
不過係玩跳樓機/過山車囧.

聽說d喵斬左尾好聽話d-....-'
難怪我個隻咁曳曳~__~"

當然可以>3<[[yoyo_213]]
-----------------------------*
re.小婷o3o.
我po左啦A3A!
回復 支持 反對

生日快樂 yoyoyo
hapi birthday to 花花 yeah!

回復 支持 反對

回復 36# 的帖子

雖然遲左v3v`不過多謝晒啵~
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 14-8-2008 12:39 發表
re.小夜豬`
我隻呀花-  -隻到d野郁黎郁去/fingfing下就會捉咖啦-_-..
佢有時都會捉自己條尾-_-..好低b囧"
我隻都係-v-.成日都同我訓.霸左我個pillow既2/3-  -"..又玩我d頭髮"

-w-! ha`當然啦`花花生日w0r`唔比心機整點得xd

-_-`是但啦`唔改啦xd 懶了-_-
不過魚既數量詞係一尾喎-[]-!!!
-_-.亂得黎襯/岩用咪得囉xddd'
我好少用正統TT黎做TT囧v;

生日過左啦-_-v.開個罐頭比佢食佢已經好開心.
-_-..我隻貓都好偏食;d乾糧都要揀顏色黎食囧.
對啊o0o;用非正統TT既好處XD.
第2,4張都冇用BH的好似;

-_-...咁...佢係一個底黎咖嘛;合拼左圖層嚕;
-_-.0K y0u win..`

我唔會捉佢黎跳舞-_-..
不過係玩跳樓機/過山車囧.

聽說d喵斬左尾好聽話d-....-'
難怪我個隻咁曳曳~__~"

當然可以>3<[[yoyo_213]]

我戈隻好懶-__-`
之前買過毛毛球俾佢玩.. 佢玩都吾玩下-.-
haaa.我戈隻都冇尾點捉-________-vvvv
佢吾會訓2/3個咁少-.- 一系就訓哂成個枕頭吾俾我訓= =
一系就訓系我隻腳隔離-  -`
佢好似抓過我d頭髮-0-
不過甚少xd[[yoyo_209]]

喵生日你都咁開心-____-''''`

一條魚不行嗎\3/
正統tt' ha-3-

你何以見得佢開心-0-
佢笑嗎hahahahaha[[yoyo_192]]
揀顏色.......使吾使ah-.- 吾同味咋?!
真少有..吾用bh-~-'

sureIwin-0-v

跳樓機-0-
你就咁丟佢落街=ok xddddddd`

我戈隻吾似系斬尾=.=似系短尾;
因為佢成條尾都有毛冇切口的-.-

a_a[[yoyo_178]]
回復 支持 反對

就是今天我再次潛水
祝玩星夢的人開心
所有寵物都快樂
回復 支持 反對