打印 上一主題 下一主題
收起左側

有關Pure Clan. (投票將正式於30/8 9:00PM 結束)

跟大隊[[bao_29]] [[bao_29]]
回復

I wonder anything for pures will be dropped from the Jagex drop list lol
回復

如果成對都係Ff真係好正

我投了Ff
回復

其實我既諗法係咁架,
講比大家聽下啦.

首先, 如果大家都係想Hkp 或者Ff重開,
我相信重開之後, Ff 或者 Hkp 係會變成 Offical Clan.

而且我有1個大膽既諗法,
我覺得係時候要有改變,
唔可以再淨係係Nakuz到收人,
畢竟係有限,
如果火火肯出黎做Leader, 並將Ff clan 收為Nakuz Offical Pure clan, 咁下面既情況唔會發生。
但如果火火係都唔出黎做Leader, 當然做Leader係好事, 萬一唔制既話,
我想去埋Myorc到收人, 我知道未必得到大家既同意,
但我睇番我自己個Post, 我當日既理想係,
想令Ff呢個Clan 係RS有1定既地位,
而且亦都提到向外國收人,
如果連自己香港既人都排之於外,
點可以連外國人覺得團結?

change < obama.

to be c....
回復

myorc肯?如果肯我第一個SUPPORT..ALSO我都好想D鬼佬一齊玩A_A
回復

原帖由 pk1280 於 29-8-2008 00:41 發表
myorc肯?如果肯我第一個SUPPORT..ALSO我都好想D鬼佬一齊玩A_A

at least they know what a pure is
回復

你既pure姐係咩先,我d skill得唔得(godr lex)
回復

我無投到..
我覺得只要係pure clan重開就得
邊個clan都無問題
回復

唔想繼續講琴日推野-_-

總之1句講哂啦, 如果係成為Offical Clan既, 咁就當然就係For Nakuz only,
如果只係重開Ff既, 咁我相信向外發展既勢頭也是必然的。
回復

投票將會係今晚9點正結束 到時就會有結果,

預期結果 : 將會由其他人成立新的PURE CLAN.
回復