打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [教學] 打風格仔框`:3 慶祝笨冰整圖生涯半週年> <"

回復 10# 的帖子

我睇到都想問- - 係咪應該唔係me係my=___=????
= =我會覺得上,,左,,右都冇咁怪-.-'...
hw等我有心情先交-.-"|.....

鼠*2戈張幾型;;...

但我會覺得- -呢個框唔係成日用到...

thx樓主分享=)

回復 支持 反對

吸收多d認同希希講法-0-"
鼠鼠第2張幾令牙-0-"...

框麻麻地-.-好怪...-.-"
整圖整左半年都慶祝..-___-無奈
我覺得....囧{{別怪我說得直接-_-}}..
點解-___-樓主整左半年..都好似d新手咁既-_-?!"
樓主應該-.-"...去學多d-___-吸收多d人地既意見...
{{不喜歡可以無視的說}}

回復 支持 反對

回復 52# 的帖子

我整圖一年都未開post=___=
and我同我愛人一年都冇開post= =  

樓主+油
回復 支持 反對

回復 37# 的帖子

我個Congratulation係恭喜你串錯字-____-v"
今年8月2就已經1年啦=)"
回復 支持 反對

回復 54# 的帖子

講起整圖-__-;我都吾知整左幾耐了ha-o-'
印象中好似小傾開po就開始整(?)
回復 支持 反對

回復 55# 的帖子

u 玩nk先整圖;me 整圖先玩nk -3-"
ps.其實你即係整左幾耐-3-?

會唔會有少少離題o,o?
to.樓主`
其實我都認同雪豬既講法-_-
整圖半年都冇咩好慶祝的-_-

如果半年都開po;
咁我不如每都開個po-  -
話我整圖第n天咁囧
回復 支持 反對

re 樓上咁多位
-.- 冇0n一日你地就轟炸我咁濟
.___.v 咁你地幫我諗個好o的o既名吸引人入 [[yoyo_145]]
回復 支持 反對

其實我都想講好耐-______-"
你整得仲係同新手差唔多....
你不如再研究多d,, 先再post啦-333-""
如果唔係就好似我咁po出尼獻羞~"~
我變左英文冇心機再研究-33- 雖然有中文翻譯-,-
仲有簽名果兩張 ,, 果兩句英文好似好怪...  什麼是天使愛你-口-"?
以上唔好怪我咁直接-,- 我都係想你好姐-3-"[[yoyo_112]]
回復 支持 反對

我都係因整圖先玩樂古-3333-;;..
樓主...-  -睇多d學多d自己研究下...
我整左圖都...1年多小小-____-"...
回復 支持 反對

說實的-____-"
有批評先會有進步嘛,,,
樓主該學習接受意見...而不是-_-去反駁我地-_-
回復 支持 反對