打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 雪花×健(小影) 比人爆左T^T 冇左2憶幾(天淚)T^T

永別啦咁 :lol
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你次次昆完人都話比人屈呀 比人屈呀!!!  你唔洗再係到扮啦  炎9證明 大曬嗎-,-??? 小影冇啦啦比人爆裝唔通gm做嫁-,-?? 小影既裝 係你2身到麻-0- 我最憎人 做左又唔認 係到話比人屈呀 比人屈呀~  自己做過咩 自己知
回復 支持 反對

88^^借ac既後果
回復 支持 反對

小影+我msn
sing-__-@hitmail.com
88/__\
雖然唔舍得你but唔知做到d咩幫你[[yoyo_030]]
回復 支持 反對

我當賢狗系朋友  賢狗當我系0n鳩=)

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
[H]KA-YU -10 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

thx 你先 我有d開心 你自認 左自己係幻影豪(自認左自己係昆9) 仲話係 收ac-,- 勁禾你都    第1 傻仔-- 我何時何日何分何秒 問 膠燕 借小瞳--?  你咁勁 咪叫佢同我講囉 咩91 小瞳 -,-??  第2 傻仔 我果時問佢借獸印 係用尼打會戰  之後 我唔記得幾時同佢收s 獸印 番尼既 你唔信咪問下佢囉 我仲記得 收左270$$  算吧啦你 你自己係昆9 就係到屈我囉--  你自己做昆9就好啦 唔好屈我-,- 小影d裝係佢2身到叫:執鉅番黎      小南 _ 証明
回復 支持 反對

thx 你先 我有d開心 你自認 左自己係幻影豪(自認左自己係昆9) 仲話係 收ac-,- 勁禾你都    第1 傻仔-- 我何時何日何分何秒 問 膠燕 借小瞳--?  你咁勁 咪叫佢同我講囉 咩91 小瞳 -,-??  第2 傻仔 我果時問佢借獸印  ...
夜°* 發表於 1-1-2009 17:04

夜仔~ 昆狗講D野可以信咩 ?  小影你真係識錯人
回復 支持 反對

我死都唔會信佢講既野-,-
回復 支持 反對