查看: 2135|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 死昆狗‵★痴影〥(已加證據)

關閉 [複製鏈接]
受到警告 1#

[[onion_24]] 佢好賤,首先加我好友,跟住問我要唔要copy裝,一般人梗係要啦,當然我都係要[[onion_43]] ,跟住佢帶左我去上遊,佢首先企係一個位,叫我企係度,話係bug位,我就企左係度[[onion_42]] ,跟住佢加我隊,佢行開好遠,叫我丟勁裝落地,我當然要試下會唔會比左佢so我就丟個星光鳥帽子先[[onion_57]] ,我丟左7-8次,都係比我so我就開始丟個龍頭   ,我丟左一次,係我既,跟住佢散隊[[onion_17]] ,行埋黎扮晒野話丟完一次要重組,佢一組左我,又行開,到我一丟,佢一下衝埋黎就比左佢[[onion_27]] ,我當然叫佢拎返黎,佢又扮晒野話係自己既[[onion_52]] ,重要話冇星古換唔比返我,你話係唔係好賤[[onion_29]] ,個龍頭係我既,我梗係唔會換啦,跟住佢走左~ 咁就比佢昆左~[[onion_50]]大家千其唔好比佢昆,同埋 幫我唱衰佢個賤人~[[onion_20]]
回復

樓主- - 你用公仔既時間,配合得好好-_-', 非常生動有趣
回復 支持 反對

樓主 睇下e個post先-.-
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

世上無咁正既野..
回復 支持 反對

樓主真係好人
星夢係要有多D醒目仔先好玩
回復 支持 反對

樓主- -  雖然...我好同情你...
但係你有無影到相??
因為無證據..別人唔會信你 -0- 
回復 支持 反對

我唔理被扣分既危險都發左呢個貼z_z. 你都唔睇.幫唔到你-.-
http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3615411

最後-,-      貪字得個貧`  牙施主    回頭是岸[[onion_51]]
回復 支持 反對

唉!年講既野都一樣~ 6# steven223
回復 支持 反對

7# vxice
其實系真嫁-3-', 如果你太貪真系會得個貧', 但系個人認為適當既貪可以幫到你搵錢', 因為會變左有上進心-  -', 依為施主', 今次就當用個龍頭學左吾好太易信人囉'-_-' 睇開d啦
回復 支持 反對

可憐z_z~~~
咁都信- -!!!
回復 支持 反對

唉!年講既野都一樣~ 6# steven223
vxice 發表於 2-5-2009 21:27

希望你受過教訓會醒覺=] 唔好再俾用 某數字 形容既人 呃 [[onion_48]]
回復 支持 反對