查看: 1608|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] s1星洞出現白痴+智障

關閉 [複製鏈接]

先公報名字
1.神風乂S(仲係白痴!!!)
2.£迷戀俊★(變返好人)

呢2絛白痴仔..打星洞收人1h10m本身係度吸得好地地...無啦啦係度話踢尻我出隊

神風 用好唔友善既態度話 你絛吸狗/.\比$.$先準吸

之後 絛 迷戀話 係 快撚d比錢..1h=10m!!!

之後我話 你兩個on9仔 打星果都要收10m=1h..係咪咁無良呀?

之後我一直罵佢地 佢又一直罵我...到最後佢話 講笑姐...洗唔洗咁認真

呢兩絛白痴仔 大家認住佢地

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
siu芷 -4 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復

wo 10m...... 我去睇下戲先

樓主你係星夢叫咩名-.-?
回復 支持 反對

10m吸人仲好--
回復 支持 反對

錦你又有無吸先
又要吸又要話人就
回復 支持 反對

收皮啦你 無吸呀叻叻
回復 支持 反對

收皮啦你 無吸呀叻叻
Fly1998 發表於 11-5-2009 18:18

呢2絛白痴仔..打星洞收人1h10m本身係度吸得好地地...無啦啦係度話踢尻我出隊
"本身係度吸得好地地" (你自己係咪思覺失調 又話無吸之前又話吸得好好地
"無啦啦係度話踢尻我出隊"  話踢你出到 錦你有無比人踢到出去先
"呢兩絛白痴仔 大家認住佢地" 2.£迷戀俊★(變返好人) 依家果兩條係咪計埋你自己
"之後我話 你兩個on9仔 打星果都要收10m=1h..係咪咁無良呀?" 你鍾意我可以帶你打波奇鳥一隻一百萬都可以 又要吸又要唔比錢 你真係厚面皮
又語病又粗口
又無實質證據
都唔知係咪你係咪老作
有無CAP圖 你不如番屋企睇兒童台吧啦
回復 支持 反對

先公報名字
1.神風乂S(仲係白痴!!!)
2.£迷戀俊★(變返好人)

神風 用好唔友善既態度話 你絛吸狗/.\比$.$先準吸

之後 絛 迷戀話 係 快 ...
Fly1998 發表於 11-5-2009 17:44
含粗口扣硬分-_-"
回復 支持 反對

.___.智障兒童 快樂無窮
回復 支持 反對

哈 好笑
本身我以為你引得到怪,我先+你入團
點知一加你入團你就話引唔到,唔夠防~
咁我都比你吸啦
吸吸下就講笑  :喂,豪,e度唔係白吸嫁a_a
                  俊:1hr = 10 m >w<
                  風:10 m 太貴啦 1億就岩岩好  (大家睇到e度都知係講笑啦
如果你係原始人get 唔到我係想講笑
咁我係度講sor ~
同埋我唔係奉旨要帶你升,比你吸
唔通真係要 "帶人帶到西,送佛送到東?" <-- 好爛
講真我未講過你係吸狗,係你串到我頂唔順
我先一把火踢q走你~
迷戀俊都冇講到粗口!<-- e點重要
你話佢快(手火)9 d 比錢..1h=10m!!!  難道佢有講到粗口?
個(手火)9  你加入去?

最後我想問下,好人嘅定義係咩?係咪帶你升就係好人,咁e個世界冇乜好人嫁wow

我未見到你咁白d 同 置障 嘅小朋友
你又打錯我個名,係:神風乂S(
冇錯我就係神風乂S(
回復 支持 反對

樓主你就唔岩~~
人地係團長~吸星果話要比10M你可以唔吸~
但如果你想吸既你就比啦~
無論佢地係咪講笑~ 你都冇資格話人
因為你只係吸手~
人地比你吸唔係奉旨比你吸~~
所以你咁開POST唱人只係到唱番自己?DO YOU KNOW?
回復 支持 反對