查看: 3320|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ~今日開post係搵人評理~[有待證據提供]

關閉 [複製鏈接]

我係魔機地等場帶人個時 佢地冇打15分鐘 企晒係到 我諗住 15分鐘都過左 佢地一定係唔要個場~~
所以我就開始招人啦 我一開始引個時 佢地話我打咩呀 個場我架 佢話30分鐘打一隻魔機地 你吹呀?
之後佢地係咁爆粗 又x街 放逐又冇啦啦叫我打xx(男人私隱位置)    未日又冇啦啦話我on x(怕比人扣分)
所以我想搵大家評下理
個人覺得30分鐘打一隻就話個場係佢地 咁我1個月打一隻ge 個場又係我ge?
我個人認為佢地極冇品  如果支持我 大家就小心佢地~~

本人是龍龍~~
佢地=放逐B 咩係愛 火餛 未日
單選投票, 共有 20 人參與投票
25.00% (5)
75.00% (15)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

魔機地場都搶..收蕉皮z_z
回復

的確= =佢地爆粗罵你唔岩...
但係果個場係佢地既..
你又唔可以搶人場.....雖知你唔係特登
個場既然係人地..人地就有權點用..
(而且我地玩家又冇規定個場比你用幾耐...所以就算人地唔打怪..個場都係人地)
回復

都唔知點解D人話佢地有個場
我睇唔到個場
又無畫線我點知邊忽係佢
不嬲唔理小朋友
再唔係你咪引圓龜同鳥爪[升]LV
佢地搶你怪咪明正言順錦爆地
個場係星夢先岩
-------------------------------------
唔引就唔好阻住
你又可以做魔物人權組織的大使去拯救果D水心火熱的怪 (爆完D怪引走佢  [放生
人殺人會有向性 人殺魔物又無?
唔公平
樓主快D去拯救果D怪啦(搶
回復

的確= =佢地爆粗罵你唔岩...
但係果個場係佢地既..
你又唔可以搶人場.....雖知你唔係特登
個場既然係人地..人地就有權點用..
(而且我地玩家又冇規定個場比你用幾耐...所以就算人地唔打怪..個場都係人地) ...
影§ 發表於 15-5-2009 20:46

個場邊忽寫住系你個名-.-?
我話成個星夢都系我既,咪引怪咁得吾得-.-?
冇人引咪自己引囉有咩問題
自己吾引爆怪既有咩資格話個場系你既?
你入左幾多成股份?
星夢你既?笑料?
個場既然系人地?有咩證據證明系佢?
企系左度就系佢既?
皇城我日日企,咁系咪我既先?
簡單d講句,星夢大家都有份,有咩分個場系咪你既?
你邊位先?法律有d野系合法不合理既
星夢都系,人地打緊怪你去人地個場度打怪
呢個系合法,但系不合理
+上人地企左系度又冇打怪
樓主打怪既合法又合理啦^^

(而且我地玩家又冇規定個場比你用幾耐...所以就算人地唔打怪..個場都係人地)
呢句真系除左用onx話你真系諗吾到用咩
個場冇規定用幾耐呢句岩
但系有分玩家??
人地吾打怪,個場就系人地wo
我企系邊度咁你系咪吾系果度打怪先?
個場系人地(定義系咩?)

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 注意用詞

查看全部評分

回復

其實s1皇城個場係我, 掛舖唔該比$1m=1hr (合理價)[[onion_40]]

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 無意義回覆

查看全部評分

回復

d小朋友越來越聰明 =]
入青山都可能唔收
樓主當大人有大量^^唔好同d智商有問題嘅人嘈
回復

d人成日都係咁 唔打升住 之後企係到 我地黎到既話就話個場係佢
回復

真係好笑~~
成日都有人post相..話有人踩場
~咁樣照你地說法.. 個場冇規定乜水
咁個場唔屬任何人..我照踩都得啦
但係唔洗講又會有人post上黎唱架啦
你地根本唔合理
個場係邊個既又係我地玩家講~
咁既然係咁~我地任踩人場囉
你地跟本講黎講去都係覺得個場唔係屬於任何人
唉~算啦...你地跟本係iq同eq超低~
我講乜你地都理解唔到
只係識得向一方面諗~
回復

真係好笑~~
成日都有人post相..話有人踩場
~咁樣照你地說法.. 個場冇規定乜水
咁個場唔屬任何人..我照踩都得啦
但係唔洗講又會有人post上黎唱架啦
你地根本唔合理
個場係邊個既又係我地玩家講~
咁既然係咁~我地任踩 ...
影§ 發表於 16-5-2009 14:03

咁你又錯啦 比係你 你打緊魔機地 有人係咁搶你怪 你會有咩反應?
仲有 你冇啦啦話人iq eq低 你好高?  大多人ge想法都係同我一樣
搶場唔係一個好行為~~
回復