查看: 1560|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我愛星夢?!

關閉 [複製鏈接]
星夢出左都幾年了,一直睇着它轉變
而家多數得返D舊玩家玩
冇咩人識E隻GAME,加上出新野都必昆人買點
唔買根本係隻GAME生存唔到.....D裝越出越勁專for勁人
勁既越勁,廢既越廢,好冇引, 成日都要追住新出既任務去攞神裝,出新野係好,但太快了
最大問題係低你幾lv既怪,冇勁裝打的話,都扣血扣到啊爸都唔認得,夠打果D又升得勁慢,想點?!能力同lv原全唔平衡,冇哂玩既樂趣,似隻Game玩你,帶住你
E隻GAME根本就靠裝玩,未見過有GAME好似佢咁,玩到咁辛苦,所以咁多玩家都慢慢捨棄星夢
原本星夢係唔錯既GAME,又熱鬧.....唉官方再唔作出改善,吸引返D玩家就XX了
我中意星夢,唔想星夢再係咁,才作出此心底話,不同意以上說話的玩家請見諒!也請官方關注這問題! THX~
回復

太多同類聲音出現過....
有邊一次官方有理過..........
唔通要等奇跡出現 - -??
回復 支持 反對

不嬲e隻 games 如果你想勁..
就要用hkd -0-
回復 支持 反對

希望d正game既人會
整到同星1樣既game- -
最重要係5屈$$,屈裝
甘就係hk,全世界最正既game
可惜e+係冇可能,就算有都要十年之後
回復 支持 反對

其實星夢真係幾好玩
不過真係好屈...錢
回復 支持 反對

應該一早就唔好玩啦- -~從佢轉左做橙色既樣之後都己經唔好玩- -
唔洗諗又會好似星空之門咁樣架啦- -
回復 支持 反對

講真星夢其實可以好吸引...如果冇咁昆錢既話[[onion_35]]
回復 支持 反對

我1個月到要用500hkd 收點啊 = = [[bao_10]]
回復 支持 反對

官方會理先算-.-
回復 支持 反對

星夢隻game真好幾好玩
可惜出太多刻紋,裝備搞到d職業唔平衡
e嫁大多數人都係做 魔統,魔動,靈鬥
其他嘅職業已經冇人玩
死官方隔一,兩個禮拜就出新嘅點野...搞到你唔買點唔得
新手根本冇得玩,除左hkd戰士狂買點
d玩家走得就走,ac賣得就賣...
回復 支持 反對