查看: 1403|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我係星夢所見而又令我討厭既事

關閉 [複製鏈接]
1.永遠只會叫人出價~明明叫賣中~打左自出~係都要人出~好 出完la~唔岩價就88~叫佢出又唔出~
   想點??

2.人地叫賣中~我見到岩心水既交易~提出另一種換法~叫賣方一唔岩聽永遠唔會理你~我永遠唔知佢究竟係睇唔到定唔岩心水~唔該~好心點都應一應人la 人地鬼知你諗乜

3.成班人企係度hea~我係度升lv~話我踩佢場~
  "你見唔到e度有人咩??" 有人又點?
  "你係度問一問唔洗死掛??" 升lv都要問你?
  "有人企係度即係個場有人la" 咁我成日掛係度人地唔駛升lv la

我真係唔係好明點解會有e種"個場係我架 咪搶la" 咁既不明文規定

遲d我諗連on 星夢都要係樂古開post問人 "我開星夢la 得唔得ar??"

好希望e d情況會有改善
回復

不嬲都係咁嫁z_z!!!!
回復 支持 反對

比著系我條友咁講我吹雞黎踩場添啦..講多曬氣:]
回復 支持 反對

你刪左星夢好過啦.__.
回復 支持 反對

我同意你第1點同第2點.....
第3點一半一半....場有人果時有人係側邊打怪...真係會唔知點噤~
回復 支持 反對

囧`其實最無奈真係第三點

好火的- -''

無啦啦企響度比人鬧一餐...要霸場出街慢慢玩
打機姐-3- 玩到霸場咁變態orz..
回復 支持 反對

上黎開post問''我on星夢喇''就避免真係誇張左d囉-.-
星夢交易d人係最煩-.-..
唔岩價就話你膠價~之後屈埋你昆狗都仲得^^
叫返佢出價真係唔鬼采你..都kai 的
比人搶場我就真係未試過-      -,,,你加油吧!!囧
回復 支持 反對

星夢既人永遠只識叫人出價=.=
搏人出白價~
回復 支持 反對

退出星夢is 0k
早走早著-,-
回復 支持 反對

d人睇下你出嘅價點先