查看: 14375|回復: 231
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] [商2]渣fit人 ~牛奶仔~:真人真事

傳聞中<斯文人>為何會落得被人追趕這田地,完全是因為他的所作所為
可是,看到現在商2的攪攪震大房~牛奶仔~,才發覺<斯文人>只是小巫見大巫
<斯文人>的所作所為不外乎,搶城,封路,串人,攻城
試問以上四樣有哪樣牛奶仔未曾試過
先講搶城:
因為對牛奶仔不滿的人實在太多,結果導致攪攪震被人5分鐘極速爆城
結果,攪攪震的太極旗被鬼城團汁了
牛奶仔心知攻城未必能取勝,所以就直接搶了敵團的主城吧
(只要他的團不夠人手攻城,昆狗也可隨意入團)<---這個是有證據的,可以問一下攪攪震知情的團友
結果,鬼城團的主城(順現)被~牛奶仔~搶去,團也從此消失
另外還有近期的麗水城一事,假借團員名義去搶人城
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3685144&extra=&page=1
另請看該post#109.#110更有助了解牛牛

封路:
封路簡單的看看我簽名檔就明白吧
假如說斯文人封千年湖是天理不容的事,牛奶仔封漢陽捷徑就是人神共憤吧
而且還理直氣壯地說:"要過的快過吧""5分鐘開一次"等等的名句
新增以下圖片,大家細心欣賞

串人:
1000e這個更加是~牛奶仔~的成名作,而且經常跟別人口角

攻城:
利用團員收錢幫人攻城不在話下,還有20e買旗包無手尾跟
(據小航身邊的知情人士透露:今天被打的華麗團更是買旗的代表作)

有關~牛奶仔~的事跡在樂古的post更加不計其數,有興趣的人可以在樂古搜索一下"牛奶仔"
想知更多?在此貼發出後數天你爬爬文一定有更多他有趣的事跡看看

如有更多關於牛奶仔的資訊,歡迎留言提供相關資料或網址,我會定期更新

為何今天牛奶仔仍然能在商2生存,為何仍能有一班追隨者呢,為何和斯文的下場這般不一樣呢
這個真的是一個謎

前攪攪震團員發言:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3693942&extra=page%3D1
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3693960&extra=page%3D1

他更和他的大行首反面,大行首爆出以下這段文章
曾經有某商二有名的人跟我說 牛奶仔 的事 果然沒錯 我信錯哂佢 佢叫我做咩做咩..開團..投城..攻城  我一一都同佢做哂 到頭來得出d咩先     如果係咁  不如我做反骨仔 不妨我說事情出來
攻城收錢借人比人攻?! 比人打 死狗咁借人 係團員面前扮d人自願入團?! 我全部都見過哂 講返轉頭 樂古好多post都關佢事事實上係邊個岩同錯 明眼人一睇就明 回覆的說話 外團人說的一點都沒錯 自己團友所說的 只是一個大話蓋一個大話,,     攻城收錢好似女校果次咁 收完人地錢 d錢唔知用左係邊呢 團友?!一蚊都冇呀 剩係盲目咁幫佢賣命 到左殺狼大房開post 講牛奶仔衰事果陣先比人地一個假像 去收幾個場返黎派肉 咁係算點先..扮野?!  求人借人比佢攻城呢一點 我都冇打算講名 某大團大行首都說的引佢果句『冇料唔好扮有料』 我同唔同意 你地自己諗下 我講得出黎 我都一定比人插 我講出黎 我都係講我心中所不滿的 賣命咁奈 得出黎係咩連自己識左咁奈戰友  小小既決定都要否決 我重有咩好講先
攪攪震 大房 ~牛奶仔~  有時你講d野 唔好覺得我同意哂 當我咩都唔知咁 其實我所知既野多好多 唔好低估我好嗎?!     都係講多1-2句說話  我宜家玩緊商1好多大房都比你好 你諗下你自己既不足之處 唔好再講商1  宜家你係我眼中  殺狼的大房比你更好 最少做事對得住天地良心
你?! 鼠輩行為..
大可放心 商2我賣好了巨錢 就不會上線了    你的msn 我想應該從我聯絡人當中del~

你的仇人  太保上

看到這裡大家也心知~牛奶仔~是個怎樣的人吧
當他的前團員或大行跟他反目後,都害怕了被他"玩死"而退出或是轉戰商1
而留在商2就如這post一樣:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3693960&extra=page%3D1
以莫須有的名義來把你趕絕
希望各攪攪震的團友早日醒覺啦
回復

又copy返rew哥的帖上黎- -"
回復 支持 反對

<巨商不嬲我話事架啦...五分鐘開一次架炸,要過就快啦[設計對白]
過引過引..@@ 好采我唔係玩商2架姐...
回復 支持 反對

[20e買旗包無手尾跟]
我想知係唔係真??"
小航今次都汁到旗..
回復 支持 反對

4# 櫻花之臣
事實擺在眼前吧,還有假的??
回復 支持 反對

仲要係汁我地華麗ga旗~____~
回復 支持 反對

對牛奶仔巳心淡,,
回復 支持 反對

唉~__~e家睇其他6國幫唔幫拖
回復 支持 反對

6# 心中只有嘉雯
你地真係可憐,各位大房如果冇旗睇中邊支旗,歡迎密牛奶仔出價喎
回復 支持 反對

佢敢唔敢拎埋果6國ga旗ar@___@其中1個仲要係火炎~_~
回復 支持 反對