打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家來評一評理(特別想天堂的管理層注意一下)

關閉 [複製鏈接]
如果你可以PO晒全部既野出黎
我可以研究下,再決定是否代我細佬向你SAY SORRY
但SAY SORRY唔代表我要屈服於你
唔代表我要屈服於你對天堂所做過既任何衰野
同時亦請你正面回應#38之內容
只有小人先唔會承認自己既過錯
希望你明白呢個道理
回復 支持 反對

他們永遠指証我們的時候(永遠)是對的
我們指証(他們)時.....呵呵呵
(歡迎各方人仕挑戰本人!!看看是不是zr真 ...
金太子 發表於 26-3-2010 07:05

唔見你諗下有d人永遠不會覺得自己錯的..
佢諗既野永遠係岩的...
有證據證明  都係話自己岩的...
回復 支持 反對

東爺做得好
回復 支持 反對

講真...凡事都有起因....按正常人黎講...係唔會無啦啦_人架bo...
基加係咪post少左dd野-_-?可唔可以整哂全 ...
yikhei1 發表於 26-3-2010 12:10

[凡事都有起因],如果用在beno件事, 唔通beno會無啦啦_人架bo... ?
e+我有圖證明你會長講過d咩, 而你地又無圖證明過講過,
咩都講我cut頭cut尾, 唔該你找圖證明我有cut過 .

如果你可以PO晒全部既野出黎
我可以研究下,再決定是否代我細佬向你SAY SORRY
但SAY SORRY唔代表我要屈服於你
唔代表我要屈服於你對天堂所做過既任何衰野
同時亦請你正面回應#38之內容
只有小人先唔會承認自己既過錯
希望你明白呢個道理king56k 發表於 26-3-2010 12:17

一早就放曬我d圖, 講左你又唔信.
唔想講sor咪唔講, 唔需要你假道歉, 我有講過要你細路道歉? 唔該你唔好妄想人地的想法.
問下你個好細路自己做過咩先, 我等佢出聲.
屈服? 你有精神病啊!?成日覺得有人迫害你, 咪當自己咩都知.
直到e+都等你個好細路出聲, 係你咩都要話人先
唔該你,#38就找幻蛇答你.
如果你問我看法,我會同你講, 第一個講的人係你車會個追風 !唔知你點看你個追風?

唔該你, 我地無講過就唔好妄想人地講過野.
[唔代表我要屈服於你對天堂所做過既任何衰野]
我對天堂做過咩衰野, 講清楚d, 唔好用你d妄想.
回復 支持 反對

東爺做得好
yinss 發表於 26-3-2010 13:29

__我叫做得好? 唔該你收__la.
回復 支持 反對

你用版主身份叫佢講少句?
我係要天堂的管理人員處理.
人地天堂的內部事務, 唔係版內事務, 你點理?點管? ...
guliesi 發表於 26-3-2010 08:31

管理員處理會長 a_a 不如等公共機關處理會冇咁自己人處理自己人既
係唔係? |o|
回復 支持 反對

管理員處理會長 a_a 不如等公共機關處理會冇咁自己人處理自己人既
係唔係? |o| ...
真白羊 發表於 26-3-2010 14:08

佢地點中意點處理咪點處理, 我地d外人都無權理禁多
回復 支持 反對

佢地點中意點處理咪點處理, 我地d外人都無權理禁多
guliesi 發表於 26-3-2010 14:43

玩家既野, 理論上做版主或者GM都無權去理
不過在於一個玩家我唔想你地繼續加深矛盾
話晒兩邊既人都陪我做過任吹過水
可以既話雙方好好傾下, 搵返問題個源頭出黎
解決左去. 要道歉既道個歉
再唔係~比賽定勝負總好過咀炮
回復 支持 反對

玩家既野, 理論上做版主或者GM都無權去理
不過在於一個玩家我唔想你地繼續加深矛盾
話晒兩邊既人都 ...
真白羊 發表於 26-3-2010 14:55

你地唔係不嬲都知道東爺=我嫁咩?
如果我細佬真係做錯既
我願意真誠地道歉
唔似得你地永遠都唔肯面對自己既問題
你cap圖第1句就已經係我細佬愛你,亦難免令人覺得你有心想一野煮死佢
我已經作最大讓步
我希望你唔好越黎越過份
回復 支持 反對

[凡事都有起因],如果用在beno件事, 唔通beno會無啦啦_人架bo... ?
e+我有圖證明你會長講過d咩, 而你地又 ...
guliesi 發表於 26-3-2010 13:53

beno唔係無啦啦_人...佢係人地暴走轉完佢唔鋸就_人...你應該明
回復 支持 反對