打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 請官方做野,唔該!!

關閉 [複製鏈接]
其實樓主開個POST根本係---哂氣,你自已都見到官方都唔做野,日日暴走都有人用BUG贏你可見到已有官方做嗎? ...
極限 發表於 8-8-2010 19:38

比玩家知吾好咩?比人昆個個都開post啦!!佢個目的係比其他人知,提防ma
回復 支持 反對

比玩家知吾好咩?比人昆個個都開post啦!!佢個目的係比其他人知,提防ma ...
m8姐 發表於 8/8/2010 22:50

請睇一睇樓主開POST個標題

有方法可以令官方幫助解決,就係玩家出多d錢,買多d i-go卡

到時GAMEONE見RCO收入增長,咁封BUG就會做野,而且會加快處理進度,加上可能會有更新或改版等等

無錢賺,乜都唔會理,只會想方法賺錢,更新或改版,等成年先會有一次

其他大部份代理商一樣
回復 支持 反對

請睇一睇樓主開POST個標題

有方法可以令官方幫助解決,就係玩家出多d錢,買多d i-go卡

到時GAMEON ...
極限 發表於 8-8-2010 23:43

呢位大朋友 你講d野都幾自我.全部都係你自己諗.你又知官方唔會做野
你又知gameone搵到$就會封bug
仲有個話人無聊果位 你已經上晒位 唔好成日出膠句..煩~
回復 支持 反對

艾佬  呢個post起碼比人知道一件事
lv8402呢位玩家有不誠實一面  可能有更多...
佢都唔係第一次用其他程式玩rco
眾所周知
回復 支持 反對

有錢賺,封哂BUG,玩家唔會流失

有錢賺唔理BUG,玩家流失加上變左無錢賺

不然個GAMEONE掛住搞個380蚊產品包就係咁解

因為我唔係第一次玩GAMEONE代理遊戲,佢地處理態度點係人都知

就如樓主咁,有BUG都已講哂邊位,但點解日日暴走都無改善呢,到而家有BUG呢

我無意想上位,同你一樣,上位係你自已諗

而家有幾個ONLINE GAMES,非GAMEONE代理,但態度同埋處理進度同GAMEONE差唔多

但見錢賺多,被人發現有人用外掛,過左幾日,甚至1-2日就封帳,明顯唔想玩家流失

曾經有人講過話加NP,唔係唔好,而係無錢整,呢隻GAME人唔多,搞黎都浪費錢
回復 支持 反對

其實樓主開個POST根本係---哂氣,你自已都見到官方都唔做野,日日暴走都有人用BUG贏你可見到已有官方做嗎? ...
極限 發表於 8-8-2010 11:38

神軒B : 佢以為nP萬能掛
自己睇36樓
加np係最壞既結果,同你講悔氣說話你又唔識聽,你想我點
回復 支持 反對

不然個GAMEONE掛住搞個380蚊產品 ...
極限 發表於 9-8-2010 02:32

ACG已經完左
回復 支持 反對

請留意此文件~GameGuard
回復 支持 反對

請留意此文件~GameGuard
狼圖騰 發表於 9-8-2010 11:34

這是沒有用的資料夾
回復 支持 反對

神軒B : 佢以為nP萬能掛
自己睇36樓
加np係最壞既結果,同你講悔氣說話你又唔識聽,你想我點 ...
【闇影】 發表於 9-8-2010 02:39

我係好清楚用nP既後果
但係可以有一個唔用nP又收到效果既做法
只係睇下gameone會唔會咁做
因為都頗麻煩
回復 支持 反對