收起左側

[抱怨專區] 澄清!近幾日話有人自稱係我既昆狗 昆人(內置本人分析)

.3.....

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

其實戈800蚊我地真系諗住算數.毫俾你
800蚊買個教訓算.
但系你呢種賤人拎到錢之後點解仲要咁樣講?
送錢俾你洗仲俾你屈?
係咪呀
何生
回復 支持 反對

個名英文溝數字多數傻仔~
子謙x0x 發表於 20-2-2011 15:39

係我唔識改名姐= =
回復 支持 反對

你把聲都幾kai下的wow其實..
不過昆狗把聲差唔多的了^^
siufish20 發表於 20/2/2011 04:38 PM

我都想聽下我把聲 放埋上黎thx 有圖放晒上黎(快d製造證據啦).__.我驚你冇

1200gash係120$.800gash係80$....樓主未買過gash點
緋雪〥明﹡ 發表於 20/2/2011 08:42 AM

我真係未買過! 如果係講點 都講唔通!佢放哩d點比我做咩?我放星錢 唔係收gash點 點知佢會唔會打錯cash

肥火龍.......點解要憑人地既上線時間 / 頭像去決定果個人係米昆狗-   -?
ζ小悅° 發表於 20/2/2011 01:05 PM

因為通常玩野個d都唔會有頭像!上線時間都會相對較小!我好想聽下我把聲._.2位快d報警 整埋段錄音wo 只要用軟件對一對把聲 就collect skin

第一個錯誤!!!
[被昆$440 唔係應該$4400?]
1200GASH 係$120
800GASH係$80
120x3+80=440$

第2個錯誤
[有2位 ...
adrian539859 發表於 20/2/2011 01:29 PM

扮我就100%肯定啦!你話$440 咁我錯囉 我未買過哩d點 我幾時係樂古開過post收gash點  <哩d點又放咩價??我收黎都冇用 好明顯個post 唔係指有人扮我 係指昆左你
800蚊買個教訓算.
送錢俾你 ...
siufish20 發表於 20/2/2011 04:49 PM

800蚊咪算你好彩 唔係8千!

佢都係澄清姐..同埋如果真係佢既話佢應該會知道gash係:幾多hkd..
★藍波大人 發表於 20/2/2011 02:55 PM

有幾多點賣我都未知-.-

我有留低電話記錄
想唔想聽下??
siufish20 發表於 20/2/2011 04:35 PM

我想呀 驚你冇喳(錄定自己把聲啦)
完本都諗住算數
而家你準備定入去食飯啦^_^
siufish20 發表於 20/2/2011 04:36 PM

我鍾意食麵 唔鍾意食飯!就算食飯我都唔洗準備

你把聲都幾kai下的wow其實..
不過昆狗把聲差唔多的了^^
siufish20 發表於 20/2/2011 04:38 PM

把聲真係好kai 好似你咁kai 點比得上你

d店冇點賣?要過數比錢同佢買點?xd 我先冇咁得閒
你比人昆左低死啦 你笨都冇計!(星夢名又係咩?我都想知)
有冇係星夢影到我同你交易既圖呀??我想睇下呀 快d放上黎啦 如果你影到我同你交易 有我隻人既樣係道 我送6億星錢比你又點話呀 傻仔!siufish20
回復 支持 反對

1200GASH x3    800GASH x1
乜吾係20$=200gash咩
回復 支持 反對

eric1608 發表於 20/2/2011 06:31 PM

點鬼知 又未買過!入落咩game都未知!幾百蚊.__.我洗唔洗昆佢呀 我放星錢都有幾千蚊啦(大把人十卜)
比人扮我都有3-4次啦  如果我係昆狗@@我d點先點後錢 都唔知點收返黎xd
回復 支持 反對

eric1608 發表於 20-2-2011 18:31

GASH有4種

有200GASH
800GASH
1100GASH
1200GASH
回復 支持 反對

我都唔想串某條友 哩道未掉既星夢點數卡都差唔多成200張啦
200x38=hk$7600
洗唔洗昆你個800蚊呀
回復 支持 反對

哇.正!!好多點
回復 支持 反對

800蚊買個教訓算.
送錢俾你 ...
siufish20 發表於 20/2/2011 04:49 PM

你連回5次.__.小心扣分呀 你識唔識規矩嫁 咁冇品連回post 邊個可信d?最勁既係 樂古我居然冇收到訊息 都冇同佢傾過野 都唔知msn+錄音+銀行ac 點有._.有證據就放張係樂古有我同你係訊息既對話(洗唔洗比1星期你整證據 我驚1年都未整到^__^)
●樂古咁多人識我都敢玩 下次查清楚咩對象先好玩●
附件:智障幼兒教育手冊<---睇下啦
回復 支持 反對