打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 無聊人隱退!!sa u lala

原帖由 keeken2005 於 18-5-2008 18:21 發表
記得..tc..人黎+ma-0-
好似低lv過我tim@@

==嗯,岩岩入黎睇下又有咩事,就見到你開post
回復 支持 反對

對-.-
我諗我都可以叫老手掛- -公測到而家-0-
不過都有啲頂佢唔順了...而家出埋隻索斯機械獸...."

係星夢見過我唔出奇- -我之前係星夢周圍走既- -
回復 支持 反對

臭哥..唔好唔記得我.___.
回復 支持 反對

e隻game係未出399仲係一隻好好玩既online
我唔係話有399唔好玩
意思上係講d怪點都係打你好小
扣好小
扣得你痛得好小好小
so意義都失去一半
當時就係咁就係我放棄既原來
不過當時既fd由天文數字變成眼見既幾個
感覺上都有d心酸
所以我當年都選左放棄
ac都平放埋出去
唸住咩都冇重身過新生活
就係由放棄e一刻
msn上邊某大量fd都冇咩點傾過計
有時連佢個名/msn都忘記
可能人既記憶真係有限
但係星夢既回憶我一定會記住
星夢我第1隻game
由一個新手變成比較上高級d既玩家
經過左唔小風風雨雨
但係朋友都係朋友
e家仲有傾計既fd得返幾個

p.s  係星夢識到好多真心既好朋友
回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

那你說-0-我跟你是星夢的朋友-__-"
還是樂古的朋友-_____-"

星夢..我也快要放棄了..
自從winter合ser了...就走了很多fd..
由當時..一on上w2..公頻大叫一聲早..就會傾計傾到off..
變到而家...on黎只係數位朋友傾幾句...就呆上半天...
由當年的很多好人...變到而家很多昆人/搶怪...
過去的一切固然是美好的回憶...
雖然而家星夢中有這麼多不好的..但總有美好的事吧..
不過..人大了..對online game也沒這麼熱誠了...
開始厭倦了...
玩星夢..3年了吧...總是有朋友說{{雪雪你真愛星夢}}
我不是愛星夢..我是愛星夢的朋友-0-"...
很高興認識咁位-0-"...
{{以上的跟009走好像沒什麼關係-__-!?"只是見豆哥講既野..有感而發的..
其實要講..仲有好多野講-0-"}}

好了-0-"...009嘛..跟你好像不太熟-_-"
最深刻印象就是你冇喇喇扣我人緣.v."
天蠍很記仇的-0-"...{{遲d可能報仇a0a}}<<瘋的..別理-,-"
我記得有次係星夢你走埋黎問我知唔知你係邊個-_-"{{你記得嗎-0-?!}}
星夢天天都係咁..有人走..又有人重玩..
{{好似好多字咁-___-?!"感謝收睇-__-"}}
回復 支持 反對

我記得第一次見你係係冰花爆緊藍晶-.-
不過爆唔夠幾場你就走左-_-........
回復 支持 反對

gd
ken哥一齊引退吧^^"!
(很懷念65lv上限的時候..
回復 支持 反對

咁乖去讀書@-@;
拜拜啦009=};
回復 支持 反對

衰野-口-禁耐都唔搵返我.....
回復 支持 反對

原帖由 killeralan 於 20-5-2008 10:24 AM 發表
衰野-口-禁耐都唔搵返我.....

AH殺仲玩緊隻魔銃?
我冇啦-_-....俾ah樂....唉-_-......
上次走戈陣俾人拉左去啦啦啦啦=_=
回復 支持 反對