打印 上一主題 下一主題
收起左側

燈神大賽參賽帖vol5(歐國盃神射/冠軍接受下注)

關閉 [複製鏈接]
歐國盃終於來了

波蘭 對 希臘
入球細(1.45)(300分)
首名入球: 00 無首名入球(6.5)(150分)
波膽:0 : 0 (6.5)(150分)

俄羅斯 對 捷克
主勝(2.20)(300分)
讓球主勝(-1)(4.55)(200分)
波膽: 2 : 0(8.5)(100分)
3 : 0(20)(100分)

total:1300分
回復 支持 反對

計落7-8月
一人力 發表於 6-6-2012 18:07

ok
回復 支持 反對

咁d分係咪照計落5-6月果道?定係計7-8月(因為6月尾歐國盃都未完)
victorclli 發表於 6-6-2012 14:31

計落7-8月
回復 支持 反對

sorry 呀, 我之前唔記得開番個歐國盃下注帖 , E+我開番.
所以你有任何關於歐國盃冠軍, 決賽 ...
一人力 發表於 5-6-2012 21:53

咁d分係咪照計落5-6月果道?定係計7-8月(因為6月尾歐國盃都未完)
回復 支持 反對

--------------------------------------------------------------
熱身賽

奧地利vs羅馬尼亞

和(3. ...
victorclli 發表於 5-6-2012 21:31

sorry 呀, 我之前唔記得開番個歐國盃下注帖 , E+我開番.
所以你有任何關於歐國盃冠軍, 決賽組合及神射手ge下注都要o係呢度: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4358403&extra=page%3D1 落番注...
回復 支持 反對

--------------------------------------------------------------
熱身賽

奧地利vs羅馬尼亞

和(3.2) 200分

過關3x1

瑞典vs塞爾維亞 [-1]主勝(2.6) x
土耳其vs烏克蘭 入球大(2) x
法國vs愛沙尼亞 [-1]主勝(1.42) @800分

歐國盃

冠軍 2 德國(4) 800分
神射手 8 高路斯(17) 200分

Total: 2000分
回復 支持 反對

今次燈神大賽賽期係5-6月, 所以6月30日先會截數
一人力 發表於 4-6-2012 20:53

係咩咁早知上個月尾唔玩野亂買啦
回復 支持 反對

-------------------------------------------------
熱身賽

匈牙利vs愛爾蘭

和(3) 300分

------ ...
victorclli 發表於 4-6-2012 19:16

今次燈神大賽賽期係5-6月, 所以6月30日先會截數
回復 支持 反對

-------------------------------------------------
熱身賽

匈牙利vs愛爾蘭

和(3) 300分

btw今個月工作人員收左未?
回復 支持 反對

毌忘六四之

西班牙 對 中國
波膽: 主其他(4.5)(100分)
讓球主勝(-2)(1.58)(800分)

total:900分
回復 支持 反對