查看: 21312|回復: 20
收起左側

[綜合討論] 009樂古星夢版之最終一POST

見到隻GAME汁左,都唔知講咩好,但可能係好事黎既,有始就有終
想當年小學雞6年班玩到中學,至今都差唔多10年,對隻GAME真係好多回憶,上番黎樂古,黎番星夢版真係百感交雜
好慶幸係入面識到一班朋友,有啲到而家仲有聯絡
自從出左仲介人、變黃界面開始無耐隻GAME就開始有啲變質,物價暴脹,到後來竟然變到有商城裝
,到後未樂古星夢版日日幾十個什麼比人昆的POST,睇得出星夢既玩家質素開始下降,以前講個信字,後未大家都呃呃氹氹
一路上係入面我唔算勁,但當時人面都算廣,承蒙大家照顧一路玩星夢都玩得好開心,真係好多謝佢地每一位,我諗星夢比到我既回憶,係其他地方應該唔會有,一種大家素未謀面但真誠對待的感覺令我當時對星夢著迷,每次入GAME都賓至如歸
當時人人都稱我為009-係因為我既原始AC-Hang009,009呢3個數目字帶比我既係無數回憶,
呢個名伴隨左我多年網遊世界,而人大左,對ONLINE GAME真係冇乜特別想再去掂,009呢個名應該亦從此係網遊江湖消失
我仲好記得閃風,仲有果隻白饅頭(唔係好記得佢星夢咩名,女仔黎,有隻守護使的)小芷,等等等等.....ETC,呢啲人我好清楚唔會再係網絡或任何地方再相遇,但我想講,即使距今差唔多10年,但一齊玩過既果種快樂我都冇忘記。
回想呢啲,發現以前真係好毒啊,HAHA
回復

見到隻GAME汁左,都唔知講咩好,但可能係好事黎既,有始就有終
想當年小學雞6年班玩到中學,至今都差唔多10年, ...
keeken2005 發表於 17/11/2013 08:58 PM

你會唔會而家先打篇咁既野呀009
回復 支持 反對

冰月~ 發表於 23-11-2013 05:06

竟然仲有人係星夢版講野
回復 支持 反對

竟然仲有人係星夢版講野
°笨楓〥 發表於 28-11-2013 01:48

路過見到有新POST都忍唔住LOGIN回POST
回復 支持 反對

竟然仲有人係星夢版講野
°笨楓〥 發表於 28/11/2013 01:48 AM

有幾奇
回復 支持 反對

冰月~ 發表於 23-11-2013 05:06

好耐唔係香港啦,難得番左黎又上樂古,有感而發,哈哈哈哈哈
回復 支持 反對

竟然仲有人係星夢版講野
°笨楓〥 發表於 28-11-2013 01:48

可能我係最後一個,哈哈
回復 支持 反對

路過見到有新POST都忍唔住LOGIN回POST
steven223 發表於 1-12-2013 23:50

感謝回覆!好懷念以前一開POST唔夠1日有幾頁回覆的日子啊.
回復 支持 反對

好耐唔係香港啦,難得番左黎又上樂古,有感而發,哈哈哈哈哈
keeken2005 發表於 16/1/2014 11:27 PM

笑L死我
回復 支持 反對

星夢,哈哈哈
回復 支持 反對