查看: 5642|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 仲介人任務資料

關閉 [複製鏈接]
post過del唔該,希望加分=.=

精靈石研究
lv1以上 精石.1級X20   800Exp,400$
lv11以上 精石.2級X20  2300Exp,700$
lv21以上 精石.3級X20 5400exp,1200$
lv31以上 精石.4級X20 10000exp ,3000$
lv41以上 精石.5級X20 17000exp,5000$
lv51以上 精石.6級X20 30000exp ,7000$
lv61以上 精石.7級X20 50000exp ,8000$
lv71以上 精石.8級X20 80000exp 10000$
lv81以上 精石.9級X20 120000exp ,15000$
lv91以上精石.10級X20 200000exp 30000$
------------------------------------------------------------------------
皇國物資收集
lv1以上 晶石碎片 x10  2500exp ,1000$
lv1以上 魔靈草x10 2300exp 800$
lv41以上 晶石x5   20000exp,8000$
lv41以上 魔靈葉x5 20000exp,7000$
-----------------------------------------------------------------
武器研究
lv1以上  鐵礦x10 7000exp ,1500$
lv1以上 木頭x10 6000exp,1200$
lv41以上 鐵塊x5 25000exp,8000$
lv41以上 木塊x5 23000exp,7000$
--------------------------------------------------------------------
生物學家的搜尋
lv1以上 羽毛x10 3500exp,1200$
lv1以上 毛皮x10 2400exp,1000$
lv1以上 甲殼x10 1500exp,500$
lv41以上 白羽毛x5 25000exp,8000$
lv41以上 皮革x5 24000exp,7000$
lv41以上 甲殼片x5 18000exp,6000$
--------------------------------------------------------------------------------------
糧倉儲備
lv1以上 星果x20 2000exp ,650$
lv41以上 星果片x10  20000exp,5500$
回復

加20分--
><
咖啡
><
唔駛咁重手--
><
早知禾又post

講笑姐
唔講邊有得笑--
><

加油唷
><
回復 支持 反對

我只係補之前差佢既分
回復 支持 反對

知唔知木頭同鐵礦邊度打(如果有既就比我啦)
回復 支持 反對

Originally posted by 。咖啡。 at 2006-5-16 21:02:
我只係補之前差佢既分

原來係咁
><
bao_32bao_32
回復 支持 反對

e,羽毛係唔係20條先合到白羽毛ga?,咁點解重小左ge- -
回復 支持 反對

Originally posted by 笨彤ku at 2006-5-16 21:07:

基本上...
打咩怪都會出的~
回復 支持 反對

Originally posted by 。咖啡。 at 2006-5-16 21:02:
我只係補之前差佢既分

咁絕- -

Originally posted by 笨彤ku at 2006-5-16 21:07:

波奇鳥

Originally posted by 〝黑之神〞 at 2006-5-16 21:47:
e,羽毛係唔係20條先合到白羽毛ga?,咁點解重小左ge- -

因為d人一有野就合,合左咪平d,邊有人好似我咁,d野樣樣300

Originally posted by NEC at 2006-5-16 22:03:

基本上...
打咩怪都會出的~

佢想問咩多d姐

[ Last edited by hok5 on 2006-5-17 at 08:01 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by hok5 at 2006-5-17 07:59:

因為d人一有野就合,合左咪平d,邊有人好似我咁,d野樣樣300
[ Last edited by hok5 on 2006-5-17 at 08:01 AM ]

最衰個陣唔合啦= =
雖然唔係好多,不過換個陣都可以換多d-3-
回復 支持 反對

甲片1M7經炸- -令仔
回復 支持 反對